פרק 16 - חגיגה בפינלנד

כמהאפשר

New member
כן.. אני לא מתכוונת להפקה, כמובן. אלא לשותפים פוטנציאליים

אז לא ידעתי מה התכנית הזאת בכלל.
מה גם, שבכלל הייתי נעולה על ריאליטי אחר.
&nbsp
לצערי. כל כך זלזלתי בתכנית הזו. וחבל.

הדס178

New member
ז"א היתה לך אפשרות ללכת עם שותף

ובסוף לא הלכת? וההפקה לא פנתה אליך נכון?

כמהאפשר

New member
לא הגשתי בקשה

היו לי שני שותפים(בחור ובחורה9 שדחפו אותי מאוד ללכת ודחיתי את זה בכל פעם.
בזמנו, רציתי ריאליטי אחר וחשבתי שאם אני מגישה בקשה לריאליטי אחד, לא אתקבל באחר.
&nbsp
כמו שכתבתי, לא הכרתי את הפורמט של התכנית והבטחון העצמי שלי היה בקרשים.
&nbsp
היום זה אחרת:)
היום רוב הסיכויים שאני יכולה ללכת עם שלט ברחוב ולשאול מי בא איתי לתכנית:)

אני חושבת שכן

אני בטלתי את אוצפיה של לקבל מסרים לתגובות אליי . עוד לפני שאופציה של עריכה הגיעה אבל לפי שהתראות אני מקבלת כמה פעמים של הודעה אחת שערכו אותה . אני מתארת לי שזה המצב גם במסרים

Jupiter30

New member
לגבי הכדורעף בבוץ

רק שאני אבין, המתמודדים שיחקו כל פעם נגד אותן 2 בחורות? מה היה העונש למי שהפסיד נגדן? היו צריכות לחכות?

l86

New member
כן.

המטרה הייתה לצבור 10 נקודות נגדן. זוג שהפסיד להן, כלומר הן צברו 10 נקודות נגדו, היה צריך לחכות בצד ולתת לזוגות האחרים לנסות לפני שהוא מנסה שוב.

Jupiter30

New member
אז ככה

לא נראה לי ממש הוגן שאלה וובה מקבלים סיבוב פרסה כל פעם. לדעתי צריכים לבטל את העצורים, זה מיותר.
האמת שפרטנרים כמו וובה, רז, טום וליאל הם מושלמים בעיניי - הם יודעים להכיל, לתמוך, לעודד - חבל על הזמן. אם הייתי יוצא למירוץ, הייתי בכיף בוחר אחד מהם. בעיקר רז, שנותן לאלכסה המון תמיכה לכל אורך המירוץ. בכלל הוא נראה בן זוג טוב.
הדואניות מעצבנות, בעיקר רוני. יאללה קישטה.

רק בתוכנית הזו אני הבנתי שאי אפשר לעקוף...

לקח לי אומנם זמן להפנים את זה אבל רק עכשיו הבנתי שאי אפשר לעקוף זוגות בחלק גדול של המשימות. או לפחות אי אפשר לעקוף במקביל. במשימה עם הדגים הזוגות פעלו במקביל ואפשר היה לעקוף אבל במשימה בכדורעף או עם העוגות, מחכים שזוג יסיים ואז קיימת הזדמנות לעקוף. מנקודת מבט של מתמודד, יש הרבה זמן המתנה שלא מראים.
&nbsp
אף אחד לא יודע אם חשיפה מרובה = מקום בגמר, נכון? כי מראים את אלכסה ורז ואת ליליאן והשני הכי הרבה אז אני תמיד שואל את עצמי אם זה נכון.

ny22

New member
מנהל
יכול להיות שבעוגות היו כמה עמדות, לא?

מצד שני כן ניתן לעקוף כי אם זוג לא הצליח הוא מאבד את מיקומו...

במקביל אי אפשר לעקוף...

זה נכון שאם זוג נכשל, הוא הולך לסוף התור. אבל עד שהוא נכשל, שאר הזוגות עומדים ומחכים. בזבוז זמן.
במשימת העוגות אפשר לראות מאחורי המתמודדים את אותם חפצים, הם זורקים אחד על השני עוגות מאותו איזור. כנראה אחרי 10 דקות (או עוגות) זוג מתחלף. חבל שאת הדברים הקטנים הללו לא מראים, שנבין יותר טוב מה קורה.

כמהאפשר

New member
אם אתה צודק, יש גם זמן שהם מנקים את העמדה

לא במשימת הכדורעף בה בפירוש רואים שהבנות מלוכלכות
אבל במשימת העוגות- צריך זמן לשטוף את העמדה (או שהם עוברים למקום אחר?)
ראשית, כדי לאפשר צילום נורמלי ובעיקר כדי שאף אחד לא יחליק שם..
&nbsp
(לגבי זמן מסך- שום דבר לא אומר שום דבר, לדעתי,
זה רק אומר שההפקה משתמשת בך כמו ב**** ואז משליכה לפח כאשר יש לה פחות צורך בך.)

פרארי1

New member
הכדורעף היה משימת "קח מספר"

כמו שהסביר קובי על משימת הסבתות בגיאורגיה (אין לי כח לחפש קישור), אמנם יש בזבוז זמן, שאין שום סיבה הלראות, הוא משעמם, אבל בהחלט אפשר לעקוף אם הזוג לפניך נכשל.
&nbsp
לא מראים גם את ההתנקות אחרי משימות כמו הכדורעף / דגים / עוגות, מסוג הדברים שברור שהם קורים ולא יבזבזו עליהם "זמן אוויר".

ny22

New member
מנהל
פרק נחמד סה"כ...

כמה הערות:
  • משימת הצומת עם החיפוש של הדג הייתה משימה בלתי אפשרית שהסתמכה בעיקר על מזל (ואני האמת, די שמח שהיה את אותו מזל לוובה ואלה).
  • הפרומו די שיקר - הוא סיפר שרוני ויעל הגיעו לנקודת שבירה, אבל ת'כלס - זה לא היה ממש דרמטי כמו שרון תיאר את זה
    ....
  • לא חבל על כל העוגות
    חבל סתם ככה לראות איך זורקים אוכל.
  • אני ממש שמח שוובה ואלה התקדמו ושגם התואמים ושני ושי לא אחרונים
    הלוואי שזה ימשיך ככה
  • כן, ככל הנראה מי שיודחו בפרק הבא אלו רז ואלכסה... למה? כי רואים שיש משימה של שיווי משקל ושאלכסה מתלוננת על הרגל. ככל הנרהא הקרסול שלה לא מאפשר לה לעשות את המשימה
    [אבל אולי הם עוד יפתיעו
    ]
  • פינלנד מקסימה! באמת! אפילו שהזוגות נמצאים שם יותר מדי זמן,כיף להיחשף לתרבות המעניינת של הפינים

למעלה