פרק 16 חלק ב תת סעיף 2 :X
"לכל דבר יש פיתרון, קוג'י. להכל! אבל אתה צריך להיות שמה בשביל שנוכל לעבוד על זה! שנוכל לדבר על זה, ולטפל בבעיה... ביחד!" "פגעתי אפילו באבא שלי..." "ואפילו הוא סולח לך!" טאקויה חשב שייתעלף מהקלה. קוג'י נשמע כמעט כמו ילד קטן, שמחפש תירוצים בכדי שיענישו אותו, למרות שלא עשה כלום. היה זה עדיף על הטון אותו שמע טאקויה בחודש האחרון, כאילו כל העולם נחרב והייתה זו אשמתו הבלעדתית של קוג'י. "קוג'י, אסור... אסור לך לברוח יותר! תפגע בנו כמה שתרצה, קוג'י, ואנחנו עדיין נרצה לעזור לך. אנחנו עד כדי כך עקשנים." הוא חייך בדרכו המיוחדת, זו שאומרת כאילו הכל ייסתדר לבסוף. ובפעם הראשונה מאז הגיע שוב לעולם הדיגיטלי, האמין בכך. "אבל אתה חייב לתת לנו לעזור לך קוג'י. אתה חייב." סוף כל סוף הוא הישיר מבט ונוצר קשר עין, ולמרות שידע שזו התקדמות, טאקויה עדיין התחרט על כך. לא על הפעולה עצמה. אלא על מה שראה בעיניו של קוג'י. העיניים הכחולות העמוקות שכל כך אהב, שכמעט ויכל לטבוע בהן, לא היו כחולות עוד. אולי היה יכול לסבול זאת אם היו שחורות, כמו של אחיו. היה מקבל כמעט כול צבע שהוא. אך אפילו זאת לא קיבל. עיניו של קוג'י היו ריקות. היה זה כמעט גרוע יותר מלהביט הצידה אל החשיכה. לפחות שחור היה צבע. "פגעתי בך יותר מכולם... אבל עדיין... תעזור לי?" הוא הושיט יד קשורה לפניו וליטף אותו בעדינות. טאקויה עצם את עיניו, נזכר בלילה שלא הפסיק לחלום עליו. "אף אחד לא יכול לפגוע באלו שהוא אוהב, קוג'י. ואם הם אוהבים אותו, הם לא ייפגעו." כנגד רצונו, גם טאקויה החל לבכות. היו אלה דמעות חמות, נושאות בהן את להבת רגשותיו של הנער. "ולכן, בי, יותר מכולם..." הוא הישיר מבט אל עיניו של קוג'י שוב, נוגע קלות ביד שעל לחיו, וחייך כנגד הריקנות שראה. "בי, לעולם לא תוכל לפגוע." "טאקויה?" "כן, קוג'י?" "עזור לי." "תמיד." טאקויה קרב את פניו אל אלו של קוג'י, ומביט פעם אחרונה לתוך עיניו, סגר את המרחק בין שפתיהם. הוא לא יכל לבטא במילים את מה שהרגיש, מלבד שידע שלא היה במקום חשוך עוד. היה זה מקום בוהק, מקום מואר, מקום מלא חום. מקום בו תמיד יהיה בטוח ומוגן, כי הוא אף פעם לא יהיה לבד. 'הגיע הזמן להחזיר לך את מה ששלך, קוג'י.' הוא חיבק את קוג'י בחוזקה, מחזיר לו את מה שהופקד אצלו באותו לילה תחת אור הירח. 'אף פעם לא פגעת בי, קוג'י, ואף פעם לא תוכל. תן לי רק לראות אותך מחייך, רק עוד פעם אחת...' קוג'י אחז בחוזקה בכבליו, מייחל בכל כוחו לאחוז בנער השני כמו שאחז בו. זה שהיה לצידו תמיד. זה שפגע בו הכי הרבה, וזה, ששמר על ליבו עבורו. האור סביבם החל להעלם, ובמקומו, הופיע אור ממקור אחר. היו אלה כנפיו. קוג'י עצם את עיניו, ובכה. הייתה זו דמעה יחידה, בודדה, אחת אחרונה. היא הייתה שונה מכל אלו שנפלו ויצרו את הכלא בו היה, כלא מאור. כל אחת ואחת, מוות קטן שחווה ליבו הפצוע. לב שהקריב עבור אחיו. כעת, הייתה זו הדמעה האחרונה שלו, של לב שלם. הייתה זו דמעה של שמחה. היא נפלה אט אט מטה, נושאת עימה את כל סבלו, וכשהתנפצה, פקח את עיניו. לא הייתה זו ריקנות. לא הייתה זו חשיכה. אפילו לא היה זה הכחול הטיבעי של עיניו. "קוג'י..." טאקויה לחש כשתרחק מספיק בכדי לשבור את הנשיקה. הוא לא יכל לומר שעיניו של קוג'י היו לבנות, כמו שלא יכל לומר שאלו של קואיצ'י היו שחורות. אלו היו אפלות, ולכן יכל רק לומר שאלו של קוג'י היו מוארות. "טאקויה..." הדבר האחרון שטאקויה ראה לפני שהתמוטט, הישר אל ידיו המחכות של קוג'י, היה החיוך שכה ייחל לו. שש כנפיים צחורות כשלג נפרשו סביבם, כאילו מגינות מהאפילה שסביב. "...תודה לך." אך דבר לא נשאר לעד. גם לא האושר שהנער המכונף חווה בעודו מחזיק את טאקויה קרוב כמה שיכל. "אני רואה שמצאת את האור שלך שוב, אחי היקר." הוא הביט אל קואיצ'י, עומד במרכז החשיכה, כנפיו כאילו מייצרות עוד אפילה. "אתה תלחם בי?" לא היה כל רגש בקולו של האח הבכור, למרות שאם רק יכל, היה בוכה. מיותר מסיבה אחת. "אני מאמין שאתה יודע את התשובה."