פרק 13
yes stars 1

שירני123

New member
ראיתי עכשיו שוב את הפרק

וזה היה ממש פרק טוב. אהבתי את הקטע עם המורה כשהוא בא ושאל מי התעורר בבוקר עם האנגאובר ולבוש בבגדים שלבש ביום קודם, וכשאף אחד לא ענה הוא שאל "אז רק אני?". חחח... למה לי לא היו מורים כאלה בתיכון?
גם כל התמונות היו ממש מצחיקות. ממש ריחמתי על גלנדה כשהיא סיפרה על אמא שלה עם הגלולות. לפחות בסוף היא הייתה קצת שמחה כשלוקאס בא אליה לאוטו ונתן לה את הספר שהוא כותב ואמר לה "נתראה מחר". גם החיקויים היו טובים.. והיה ממש נחמד לראות את פייטון ונייתן ביחד..

loli kiss

New member
ווואוו אחד הפרקים !! D:

כ"כ אהבתי את הפרק הזה, אבל מה שייחד אותו מפרקים אחרים בשבילי זה שהוא לא סתם עוד פרק יפה בסדרה האובה עליי אלא פרק שאני ממש מזדהה איתו. השנה אני מסיימת חטיבה ועולה לתיכון וזה גרם לי לחשוב על משו שחשבתי עליו די הרבה בזמן האחרון , על כל הסטיגמות האלו שנוצרות בבצפר ועל איך שהם יעלמו שנסיים תיכון , ואז תהיה לכל אחד הזדמנות להתחיל מחדש. אהבתי מאוד את הרעיון של המורה לחבר לכל ילד מילה אחת ( כי כל המילים שהוא אמר מסכמות את כל הילדים בבצפר שלי גם.. ואני בטוחה שגם בכל בצפר.. חוצמזה שאולי אצלינו יש ערסים במקום ספורטאים חח P:) וכמובן שאהבתי גם ת'משימות שהוא נתן ות'רעיון עם התמונה בסוף .. זה עזר להכיר עוד יותר טוב כל דמות וזה סיכם את כל מה שהם עברו עד היום. עכשיו לפגישות של הזוגות: *אהבתי בעיקר את לוקאס וגלנדה, זה היה נורא אמיתי כי הוא לא הכיר אותו לפני להבדיל משאר הזוגות .. הוא גם נורא הצחיק אותי עם החיקוי של ג'ק ספארו ואלמו, התמונה שהיא צילמה אותו הייתה מוזרה ( מוזר לראות אותו בתור גותי/פריק) ושמחתי שהוא דיבר איתה ליד אמא שלה.. אני בטוחה שזה הכניס לאמא שלה כמו שצריך חח *אהבתי גם את ברוק וצ'ייס אני חושבת שהם נורא חמודים יחד ולא תיארתי שהיא תגיד לו את האמת .. יפה לה :) התמונה של ברוק הייתה נורא מיוחדת וגם של צ'ייס הייתה מגניבה חח *בקשר לרייצ'ל ובווין- כל הכבוד לבווין שהיא הכניסה לרייצ'ל מישו היה צריך לעשות את זה מתישהו .. והתחברתי למשפט הזה שבווין אמרה לה שמי שמסוגל להיות מקובל ואהוב רק בסביבה של בצפר לא יוכל להיות כזה אחרי שהם יסיימו תיכון . *היילי וסקילז ממש חמודיםם ! הם דיברו על הכל וזה היה נורא אמיתי כזה . חוצמזה שהיילי ממש טובה בלחקות את מרי קייט ואשלי אולסון , התפוצצתי מצחוק, ונורא יפה לה פוניי !!! *פייטון וניית'ן - זה היה ממש נוסטלגיה ! הצחיק אותי שפייטון קישרה כל דבר ל"טוי בוי" של העונה הראשונה והיא התעקשה שהוא יוריד חולצה בתמונה בסוף חח *את מאות' ואשלי לא ממש אהבתי אשלי מעצבנת אותי קצת .. אני חושבת שהיא הגזימה עם המעבר מ"לין טין"למשו קצת שרמוטי כמו תמונה בלי חולצה.. אני העדפתי את מאות' עם ג'יג'י P: זהו , סורי על החפירה XDDDD הייתי חייבת לדבר על הפרק, -דנה- 3>

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמסכימה עם כל מה שאמרת

המעבר מהחטיבה לתיכון (במיוחד אם את עוברת בצפר) היה לי קצת קשה, אבל עכשיו משומה זה נראה לי המקום הטוב ביותר להיות בו. אני מסיימת בעוד שנה, ולהפתעתי זה דווקא יותר עצוב משמח. הפרק הזה בהחלט גרם לי להזדהות קצת עם כל מיני דברים שנאמרו. אבל אני חושבת שהתיכון בארה"ב (או לפחות איך שמציגים אותו בכל הסדרות/סרטים האפשריים) יותר קיצוני מאשר בארץ. סורי על החפירה הלא קשורה.. אבל אני חושבת שהייתי צריכה להוציא את זה

amylee4

New member
אחד הפרקים

העמוקים, המדהימים והמרגשים שהיו בסדרה המדהימה הזאת! כשקראתי את תקציר הפרק הייתי בטוחה שעומד להיות פרק מעפן לגמריי, ובמהלך הצפייה פשוט הוקסמתי... הלוואי והיו עושים משהו כזה בבתי ספר בארץ, זה כ"כ חשוב... אני למשל מסיימת י"א עכשיו ואני לומדת בכיתה עם אותם אנשים מכיתה ז', ואני לא ממש מכירה את רוב חבריי לכיתה. זה דיי עצוב כשחושבים על זה, וחבל. משרד החינוך צריך לאמץ רעיונות מהסדרה הגאונית הזאת! :)

HELLO K i T t Y

New member
פרק יפה,

אהבתי ת'חיקויים של לוקאס והיילי .. של כולם בעיקר חחחח אבל את מי ברוק בדיוק חיקתה ? O :

sapsapsa

New member
אוייי זה פרק טוווב שעשה לי טוב על הלב!

פתאום בסידרה הזאת הפרקים עושים לי טוב על הלב.. אחרי שכמעט כל הפרקים אחרי שקית' מת היו עצובים כאלה ומוזריםם :S אולי זה בגלל שצ'ייס נכנס :)

TaLuSh 16

New member
בקשר לצ'ייס...

מיזה מלגונה ביץ'?? סטיבן אולי??......ידעתי שהוא מוכר לי מאיפשהו....

כן.. קוראים לו סטיבן במציאות...../images/Emo26.gif

לגונה ביץ' זה ריאליטי אז הכל שם דיי מציאותי.... וכן הוא משם.. איזה חתיךךךךךךךךךךךךך

למעלה