פרק 13
yes stars 1

פרק 13../images/Emo70.gif yes stars 1../images/Emo70.gif

פרק מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אהבתי את החיקויים של לוקאס חחחחחחחחחחחחחחחחח
אהבתי את התמונה של ברוק את בווין את היילי וסקילז... ו.. פעם ראשונה שדיי חיבבתי את פייטון....
אבל זה בטוח ישתנה בקרוב חחחחח
ואהבתי את הסוף שלוקאס הלך לגלנדה אבל רציתי שהוא ינשק אותה או משהו ואמא שלה תחשוב שזה חבר שלה חחח כי הוא חתיך
קיצר פרק מממשששששששששששששששששששששש יפה
אני עדיין מתגעגעת לברוק ולוקאס אבל צ'ייס ממש חתיך
אהבתי אותו בלגונה ביץ' (שאגב זה ריאליטי באמת
פשוט שאם הם מפספסים ריזה קטע מעניין מבקשים מהם לעשות אותו שוב אבל לא יותר מזה...) מחכה כבר לשבוע הבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Super DI

New member
פרק מהמם

כל כך מסכימה איתך. כל כךךךךךךךך אהבתי ת'פרק. בא לי לראות אותו שוב 33333> כולם היו מדהימים.

«Nitzan»

New member
עזרהה בקשר לפרקקק

למישהו יש את התסריט של הפרק? תודה לכל העוזרים!

שיט, הייתי אמורה לפתוח שרשור..

אבל כל היום עד עכשיו המסרי האישיים לא עבדו לי =/ רוני אני ממש מצטערת, אני אעשה שבוע הבא. בכל מקרה, היה פרק ממש יפה ואמיתי. אהבתי את התצלומים של נייתן, שלי, לוקאס וברוק. בוון יצאה ממש חמודה איך שהיא צעקה על רייצ'ל. ברוק הפתיעה אותי שהיא סיפרה הכל לצ'ייס ההוא, והתעצבנתי על שלי...לא יודעת למה, שנאתי את כל הקטע ההוא שהיא עשתה. וכל השאר היו ממש חמודים גם.

matan115

New member
תזכירו לי שנייה בבקשה

איזה משפט של קפטן ג'ק ספארו הוא אמר? חיקוי סבבה דווקא =)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif|מזכירה|

You seem somewhat familiar; have I threatened you before? חיקוי גרוע
אבל מרוב חרישה על הסרט(ים) זיהיתי עוד לפני שהוא אמר שהוא קפטן ג'ק ספארו
אני גם אהבתי את החיקוי של גולום

«Nitzan»

New member
ממ למישהו יש את התמונה של הדף עם השאלות?

ממש יעזור!!! תודה!

WatchMeWatchYou

New member
אין לי את התמונה

אבל יש את השאלות:
This is the list of activities each partner has to do for their assignment before thay take their photo for the yearbook: 1. Share something personal with your partner. 2. Lighten up. Do an impression of a celebrity or a famous character. 3. Admit something that worries you, or something you are afraid of. 4. What do you want to be in ten years? 5. Tell your partner some secret.​

«Nitzan»

New member
תודה רבההה!!!

מאיפה יש לך את זה? אני צריכה את התסריט המלא יש לך אותו? או את חלקי המשימה כאילו איך שהמורה אמר להם הכל... תודה רבה בכל מקרה ממש עזרת לי!!

WatchMeWatchYou

New member
אין לי תסריט מלא אבל..

בקישור הזה יש ציטוטים מהפרק שאולי יעזרו לך.. http://www.tv.com/one-tree-hill/pictures-of-you/episode/950815/summary.html? tag=ep_list;ep_title;12 מקווה שזה עוזר..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifפרק גדול!

ושוב ממש מזכיר את העונה הראשונה
אהבתי ת'צילומים בסוף במיוחד של ברוק! ושל בווין.. צ'אד נהיה מושלם הפרק שהוא חיקה גם את ג'ק ספארו וגם את גולום (שני הסרטים שאני הכי אוהבת
) בכלל החיקויים היו ממש חמודים.. כמו הפרקים הקודמים - קליל, חמוד, מצחיק בלי הרבה סיבוכים
עוד 6 ימים לפרק הבא

bad attitude

New member
באמת יותר מפרק,שיעור לחיים

פשש באמת התחלתי לחשוב מה יהיה אחרי בצפר ואיך גדלנו כל כך מהר וזה כל כך נכון ששעה אחת יכולה לשנות בחיים, ואני לא ממש עוקב אחרי הסדרה רק פעם ב.. רואה איזה פרק הרגשתי ממש כמו ההיא שעישנה תג'וינט שחברה שלה הבלונדה אמרה שמי שיתגעגע לבצפר זה רק מי שנעזר בו כדי שהוא ירומם אותו ויהפוך אותו למה שהוא לא. כנראה שאני כמוה,כמו זאת עם הג'וינט בקיצור שיעור לחיים והסוף היה אחד הטובים :9 שבת שלום לכולם. נ.ב פעם ראשונה שאני כותב פה פשוט היום הרגשתי חייב לדבר עם מישהו על פרק כזה

למעלה