אולי בגלל שלא קראתי את הספר :\ היו כמה קטעים חמודים כמו ""the hare (hair) club for men its was a double cross"!" "jesus,we tought u died,,,in iraq" וכל הקטע שקייל צריך להרוג את ישו.. היו צריכים לפתח את זה..
ממש אוהב כולם לא אוהבים, וכל פרק שאני שונא כולם אוהבים. אני היחיד שחשב שזה היה אחד הפרקים הכי גרועים בכל העונה? אם מתעלמים מה-5 דקות האחרונות, לא צחקתי בכלל בכל הפרק. הקטע היחיד שבאמת הצחיקה אותי היה ש DOUBLE CROSS (מאוד מתחוכם) יש כרגע עוד 2 פרקים, ואני מקווה שהם יפגיזו כי אני לא יודע אם אצליח להחזיק מעמד ב6 חודשים הבאים! בדרך כלל הפרק האחרון הוא ממש ממש מצויין, אז נקווה שהפרק הבא יהיה בינוני והפרק שהאחריו יהיה פצצה
היה אחד הפרקים החזקים! אני לא קראתי את הספר צופן דה וינצ'י וזה בטח הרס לי כמה בדיחות ולמרות זאת היה פרק חזק ביותר! הקטע שקייל צריך להרוג את ישו והדאבל קרוס XD מה הסיפור של זה שהשתלט על הותיקן? הפרק המצחיק בעונה לדעתי!
גם אם לא היו הרבה קטעים ששפכו אותי מצחוק, מאוד נהניתי מהעלילה. אהבתי את המשפט על הכובע של האפיפיור... שהתאימו אותו לארנבים D: אגב, מה זה Peeps? הדבר הזה שהוא הכניס למיקרוגל ופיצץ את כל האחוזה?