פרק 1105

Vdrums

New member
פרק 1105 ../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif

פרק רנדי-סטן מצוין. פארודיה מצויינת על צופן דה וינצ'י. הקטע עם פרופסור TEABAG היה היסטרי. אהבתי

Th3onE

New member
חמוד לא יותר.

אולי בגלל שלא קראתי את הספר :\ היו כמה קטעים חמודים כמו ""the hare (hair) club for men its was a double cross"!" "jesus,we tought u died,,,in iraq" וכל הקטע שקייל צריך להרוג את ישו.. היו צריכים לפתח את זה..

../images/Emo31.gif זה נראה כאילו כל פרק שאני

ממש אוהב כולם לא אוהבים, וכל פרק שאני שונא כולם אוהבים. אני היחיד שחשב שזה היה אחד הפרקים הכי גרועים בכל העונה? אם מתעלמים מה-5 דקות האחרונות, לא צחקתי בכלל בכל הפרק. הקטע היחיד שבאמת הצחיקה אותי היה ש DOUBLE CROSS (מאוד מתחוכם) יש כרגע עוד 2 פרקים, ואני מקווה שהם יפגיזו כי אני לא יודע אם אצליח להחזיק מעמד ב6 חודשים הבאים! בדרך כלל הפרק האחרון הוא ממש ממש מצויין, אז נקווה שהפרק הבא יהיה בינוני והפרק שהאחריו יהיה פצצה

Th3onE

New member
חחחח אני איתך.

כל הפרקים הקודמים היו מעולים. הפרק הזה לא ממש. אולי בגלל שלא קראנו תספר?..

לא קראתי אבל ראיתי את הסרט

הבנתי את כל הבדיחות על צופן דה וינצ'י, הבעיה היא שזה לא היה מצחיק עד סוף הפרק...

jamoosa

New member
לפי דעתי...

פרק דיי צולע האמת... אולי אני צריכה לראות את זה עוד פעם :) אבל ישו!!!! ישו הסקסי חזר!!! התחלתי לצעוק מרוב שמחה :)

Doronko1

New member
פרק ענק ../images/Emo58.gif

אין בן זונה הקטע עם ישו חבל על הזמן. ושקייל אמר שאסור שקראטמן ידע על זה , ושהשמן אמר "LOCK UP THIS TWO JEWS" ענק פשוט ענק 9.5/10 אין פרק ענק

positive energy

New member
פרק נחמד

היו די הרבה קטעים נחמדים, אבל הייתי צוחק יותר אם הייתי יודע קצת יותר על צופן דה וינצ'י, חג הפסחא והבחור הזה שהשתלט על הותיקן

Giallorossi

New member
הפרק הכי טוב בעונה הזאת ../images/Emo6.gif

קראתי את הספר, פארודייה מושלמת עליו
כל המשחקי מילים האלה היו ענקיים וקייל הורג את ישו היה אחד הקטעים הקורעים ביותר בעונה הזאת XDD הפרק הכי טוב בעונה הזאת
חבל רק שחסר קרטמן (חוץ מהקטע הפותח וכשקייל מזכיר אותו כשהוא הורג את ישו).

baroolit8

New member
../images/Emo6.gif

היה אחד הפרקים החזקים! אני לא קראתי את הספר צופן דה וינצ'י וזה בטח הרס לי כמה בדיחות ולמרות זאת היה פרק חזק ביותר! הקטע שקייל צריך להרוג את ישו והדאבל קרוס XD מה הסיפור של זה שהשתלט על הותיקן? הפרק המצחיק בעונה לדעתי!

Haunted

New member
פרק טוב ../images/Emo13.gif

היה קטע חזק שישו שם את המשקפי שמש

o pie

New member
פרק גדול...

גם אם לא היו הרבה קטעים ששפכו אותי מצחוק, מאוד נהניתי מהעלילה. אהבתי את המשפט על הכובע של האפיפיור... שהתאימו אותו לארנבים D: אגב, מה זה Peeps? הדבר הזה שהוא הכניס למיקרוגל ופיצץ את כל האחוזה?

Vdrums

New member
הPEEPS האלה

הם ציפורי מרשמלו, מגיעות לביקור אחת לשנה בתקופת הEASTER, בצבעים: צהוב, ורוד, סגול, כחול. יש גם BUNNY PEEPS.

g a g a

New member
טוב אז ככה ../images/Emo58.gif

בחצי הראשון של הפרק די נמנמתי. היה נטול עניין [פרט לקטע שבו קרטמן מאיים על השפן בקניון XD]. בחצי השני חל שיפור
מי שצפה בסרט/קרא את הספר קלט את הפארודיה כמו שצריך :) והקטע שקייל היה צריך להרוג את ישו היה השיא לטעמי
מי ייתן ולא יוכנו עוד פרקי רנדי מארש בעתיד ואימרו אמן

למעלה