פרק 1105

negy1993

New member
אמן!

רנדי היה מיותר לחלוטין........ ואני מאוד מסכימה עם כל מה שכתבת. החצי הראשון היה די משעמם חוץ מהקטע שציינת, ובחצי השני היה שיפור עצום. אני קראתי את הספר, והפארודיה באה לידי ביטוי כמו שצריך! מאוד צחקתי מכל הקטעים עם טיבאג (חח
) ואכן הקטע עם קייל וישו היה הקטע הכי מצחיק בפרק. אני מאוד, מאוד מקווה שקרטמן יישמע על זה....קייל המסכן
למרות שכששמעתי שהולכת להיות פארודיה על צופן דה וינצ'י לא חשבתי בדיוק על זה. קיוויתי שמאט וטריי יתעמקו יותר בספר מאשר ברנדי וחבריו, שדיי הרסו את הפרק, אבל לא חשוב- גם הפרק הזה היה טוב. מה שעוד היה שינוי מרענן בפרק שעזר לו להעלות את הרמה הוא העובדה שזה לא היה רק רנדי וסטן, גם לקייל היה תפקיד חשוב שם. אם אני זוכרת נכון, כמעט בכל הפרקים של רנדי-סטן חוץ מהפרק האחרון בעונה התשיעית אף אחד מהילדים לא הופיע בכלל בכל הפרק, וגם בפרק הזה הם הופיעו לדקה אם לא פחות (שלפי דעתי הדקה הזו הייתה הכי מצחיקה. מזל שהחליטו להוסיף גם את קייל, כי מאט וטריי התחילו לאהוב את סטן יותר מדי, מה שמתגלה כדבר שלא בריא לו והופך אותו להיות משעמם והרבה פחות מצחיק.

shaiezra

New member
פרק ממש טוב!

לא גרם לי לצחוק עד דמעות אבל עדיין רוב הזמן גיחחתי חחח קראתי את הספר אז הבנתי את הפארודיה המצוינת... רק הפריעו לי כמה חורים בעלילה... (כמו למשל איך בכלל הם הגיעו לפרופסור הזה?) וגם שמתם לב כמה רצח ודם היה בפרק הזה?? חחח שהמשרת קיבל חרב בפרצוץ נקרעתי! בהחלט פרק טוב מבחינה פארודית ועלילתית

shaiezra

New member
ועדיין לא הבנתי

מה הקשר בין פסחא לארנבים מחלקי ביצים... זה כמו קריסמס כאילו שסנטה קלאוס הוא בעצם דרך להחיות את החג?

Tatu4Taty

New member
לא.

ארנב הפסחא והביצים מגיעים מחגים פאגאנים הנחגגו (ועדיין נחגגים) בתקופה זו.

Tatu4Taty

New member
הופיטוס היפיטיס.

בתחילה הייתי בטוח שהם יתייחסו לזה שפסחא עצמו כולל מנהגים קדם-נוצריים, אז קצת התאכזבתי שגיליתי שכולה מדובר בדה-וינצ'י קוד ספוף (אם כי, זה פשוט אני ותחומי העניין המוזרים שלי). הפארודיה בהחלט בנויה היטב, ויש התייחסות נהדרת לפרטים בספר, אבל אני פשוט חושב שכשמפרידים את החבורה משהו חסר (היחידים שיכולים להחזיק פרק שלם לבד זה קארטמן או באטרס). הפרק לא גרם לי לצחוק ממש, אלא רק להעלות חיוך מדי פעם (באמת, לא היה הרבה יותר טוב אם קארטמן היה שם כשקני הרג את ישוע?).

g a g a

New member
מסכימה לגבי השאלה שהעלית בסוגריים

באמת יכל להיות יותר טוב אם קרטמן היה שם

אני מקווה שזה יוודע לקרטמן מתישהו

זה יכול להיות נושא לפרק שלם לכשעצמו... ולגבי הפרק - אני לא מבין על מה כולם פה מלכלכים, הרבה צחוקים... הקטע עם הארנב בתור ראש הכנסייה מזכיר את הבדיחות ה-לא-קשורות-לכלום של העונות הראשונות. וכשראיתי את סבא של סטן בתחפושת ארנב נקרעתי, הבדיחה של ה"בילי" תמיד קורעת אותי, לא יודע למה...

כרמל 1

New member
רק עכשיו ראיתי

האמת שראיתי גם את הפרק הקודם רק עכשיו.. אז ל-1104 אני נותן רייטינג רגיל - פרק טוב אבל לא משהו מיוחד מאוד.. הפרק הזה היה ממש ענק לעומת זאת!!

למעלה