פרק\קרב אהוב ביותר

Adi Chan

New member
אז מה...גאארה מגניב...ואם תקרא את

המנגה (או שאתה קורא אבל סביר להניח שאתה לא בגלל שלפי מה שאני מבינה אתה נגד גאארה) אז תבין למה הוא כללל כךךךך מגניב*______________*

lgmtk

New member
הכל *_*

באמת הכל, אבל האמת אין לי כוח וזמן להיות ספציפי כרגע.

Prophet

New member
הקרב שאני רואה באותו רגע

תמיד הכי יפה. את כל הקרבות אהבתי ונהניתי מהם חוץ מהקרב של השלישי ואורו

goro123

New member
הקרב של רוק לי נגד גארה!

בהחלט הקרב האהוב עלי! דבר ראשון כי לי הוא כלכך בישי! דבר שני הפרק עצמו היה עשוי בצורה מדהימה: האנימציה, הסאונד, הקרב עצמו! בהחלט פרק שולט! נ.ב ראיתי את הקרב הזה כבר איזה 5 פעמים ^___^

Sunnaiko

New member
אווו, כן, גם עלי! ^_^

קרב מדהים. גם את הקרב בין נארוטו וגאארה מאוד אהבתי, ואת הקרב של טסונאדה וג'יראיה נגד אורוצ'ימארו, והקרב בין נארוטו וסאסוקה. הקרב בין טמארי לטן-טן היה ממש חד-צדדי אבל יפה. היו המון קרבות ממש יפים. :]

זה קרב מגניב....

לי הופך לסופרסאייה...איך שלא כותבים

Naruto007

New member
באמת היה קרב טוב

זה מקום שני אצלי, גם אני ראיתי אותו מלא פעמים. הקטע עם המשקולות היה גדול.

kikome

New member
כל הקרבות במבחן הצ'ונין.

1) לי וגאארה 2) סאסקה ואורוצ'ימארו, כשהם עוד ביער 3) טסונאדה אורוצ'ימארו וג'יראיה, נארוטו וקאבוטו

Naruto007

New member
מה עם קיובי vs אורו

כשנארוטו מתחיל להישתגע וכולם נבהלים... זה גם היה נחמד.

Sunnaiko

New member
ביער... אבל זה מאוד קצר

וזה רק חלק מהקרב של סאסוקה ונארוטו נגד אורוצ'ימארו. :x

Naruto007

New member
נכון

למרות שטכנית, זה היה באותו אורך. נארוטו נלחם כל פרק 29, וסאסוקה כל 30. וזה היה חתיכת קרב, איך שהוא הועף בגלל הנחש ואז קיובי השתלט והתחיל לתת אגרופים לנחש. ואהבתי איך שבאגרוף הראשון אורו מופתע ואיך שרואים שזה ממש העיף את הנחש אחורה. וסאסוקה וסאקורה לגמרי נדהמים, "Naruto went berserk, but why is he so strong?" אה, הפרקים הטובים...

Sunnaiko

New member
כן... 3: אבל זה לא משתווה לקרב של

נארוטו נגד גאארה. ^_^ אני חושבת שאם אורוצ'ימארו לא היה חוסם לנארוטו את הקיובי, הקרב הזה היה מתקרב לרמה של הקרב נגד גאארה. אבל זה בכל מקרה לא היה מגיע לרמה שלו כי אז נארוטו לא ידע לזמן את גאמה בונטה.

uchimata

New member
הקרב הכי שולט הוא

בין נג'י והינאטה,אין זה פשוט קרב מדהים הם נלחמים בסגנון הלחימה היפה ביותר ווזואלית בסדרה

למעלה