פרק\קרב אהוב ביותר

Naruto007

New member
פרק\קרב אהוב ביותר

חשבתי שיהיה מעניין לדעת מה לדעתכם הפרקים הכי יפים או הקרבות הכי שווים (קרב כולל את כל הפרקים, ככה שאם חלק מהקרב היה יפה וחלק עלוב אז זה לא נחשב לנהדר). אם אתם מספרים, נסו להסביר למה כדי שידעו גם את הסיבה. טוב, אז אני מתחיל: פרקים 78-79 (זה דיי בא ביחד, לא?) אותם פרקים זכורים לטובה ע"י כמעט כל אחד, המבט על פני כולם כשנארוטו מתחיל להילחם ברצינות היה נפלא. לשמוע את נארוטו אומר שני משפטים שגם קשורים אחד לשני וגם חכמים, ועוד לראות את סאסוקה נבעת מכמות הצ'אקרה שנארוטו משתמש היה נפלא. בנוסף, זה היה גאוני כשנארוטו הפך את עצמו ואת גאמא-אוייבין לקיובי! זה לא היה צפוי מדיי, ובזכות ציורים יפים זה ממש יצא מותח. אי אפשר להיתעלם מהקרב להצלת קונוהא: ההורים של כולם נלחמים, אנבו בפעולה, אבא של שינו, וסארוטובי שמחסל את אורו בצורה מפתיע לגמרי! הקרב בין שיקא לטאיויה (Tayuya, זאת עם החליל). אומנם קרב קצר מאוד שנגמר בהפסד של שיקא, זה עדיין היה ממש יפה לראות עד כמה שהוא חכם. קודם כל הרעיון שלו על להבין את המהלכים שלה היה גאוני! בנוסף, תוכנית הגיבוי השנייה שלו הייתה יפה מאוד, והשלישית בכלל הפתיע אותי. זה כבר נראה שהלך עליו באשליה שלה, אבל הוא הפתיע את כולם והישתחרר כדי לכבול אותה לג'וטסו שלו. אני פשוט מת עליו!

renegader

New member
פרק 71

מההתחלה עד הסוף אחד הפרקים הכי יפים איי פעם בנארוטו זה הייה על הקרב ההוקאגאים (<--ככה אומרים ברבים הוקאגה?) אנימציה כזאת יפה באותו פרק לא רואים כל יום

renegader

New member
אגב

הקרב בין שיקמרו לטאיוייה היה אחד הקרבות הכי משעמים אי פעם בחור משועמם נילחם בצורה משעממת

Ashaman

New member
הקרבות של שיקאמארו...

הם הקרבות השניים במגניבותם אחרי אלו של נארוטו, סוף סיפור. מה שנארוטו עושה בהברקות הנדירות שלו ועם הקיובי שיקא עושה במהלכים מפתיעים ומהממים שהופכים את הקרב על הראש. אגב הקרב האהוב עליי היה זה נגד האקו...כשנארוטו ראה את ססי מת ושיחרר את השועל בפעם הראשונה...אהבתי איך שהראש שלו ריחף מעליו וכאילו הסתכל להאקו בעיניים ואמר לו "You dude, you're dead!". גם הקרב נגד קאבוטו היה יפה...איך שהוא תקע ראסנגן לקאבוטו (שאמור להיות ברמה של קאקאשי) בכדי להגן על טסונאדה...

Naruto007

New member
הקרב של האקו היה

יכול להיות יפה בשבילכם, כי לא ציפיתם לקיובי. לעומתכם, לי עשו ספוילר מראש שזה יקרה, כך שזה דיי הרס לי את המגניבות של זה

dsol

New member
עונה ראשונה !

פרקים 16-17 (בעצם כל הפרקים של האקו/זאבוזה) העונה הכי יפה לדעתי שהייתה לנארוטו

dsol

New member
או - הקרב : נג'י VS הינאטא !

זה ה-קרב בשבילי ! ממש אהבתי אותו

Kawaii Me

New member
הסאגה של האקו../images/Emo29.gif

מה? אני לא זוכרת פרק ספציפי..
מנגה הפרקים עם ההוקגה הרביעי היו מדהימים!

Hikaru

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif למנגה

את מתכוונת לKakashi Gaiden? זה היה מעולה, אני רוצה לראות את זה באנימה =)

Kawaii Me

New member
כן, זה../images/Emo58.gif ../images/Emo29.gif

זה היה ממש טוב..עלייה משמעותית בקו העלילה לדעתי...פלאשבאקים יעילים ביותר! ^_^

Hikaru

New member
ללא ספק ../images/Emo58.gif

זה היה ה"פלאשבק" הכי יפה בסדרה עד עכשיו. ממש נהניתי לקרוא את זה ^_^ איזה אידיוט היה קאקאשי בצעירותו XD ולא אמרתי שהוא לא מגניב אז אל תקטלי =) הוא באמת היה דפוק עד שאוביטו "פתח לו את העיניים" תרתי משמע

Kawaii Me

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo29.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הוא היה דפוק מבחינת התנהגות אבל ממש מגניב=] אוביטו...אוףף זה היה כלכך עצוב מאז האקו לא ראיתי דברים כאלה עצובים! וראית את המנהיג של האקטסוקי? זה אוביטו

Hikaru

New member
אמ ../images/Emo58.gif

אני לא זה שהראיתי לך בכלל את התמונה הזאת עם ההשוואה לאוביטו? P= וכן התכוונתי לדפוק מבחינת התנהגות KONO BAKAAAAAAA @_@ ו..ו... ~סניף~ אני מסכים..האקו ואוביטו אלה המקרים הכי מצערים בנארוטו ;-;

Sunnaiko

New member
מה עם גאארה וסאסוקה?

גם הם טראגיים למדי. ;.; רק שהם לא מתו.

Kawaii Me

New member
אה! את חיה!?...../images/Emo29.gif

מחר יום מרוכז =.= ואני לבד בבית נוכל לצפות ביאוי XDDDDDDD תבואי

Adi Chan

New member
מחר אני באה אלייך ישר אחרי הביצפר

אז תודיעי למי שצריך.. וכנראה שאחרי שנלך לספריה(כי הגיע הזמן) אני אוכל להשאר אצלך קצת בגלל שאני צריכה לעזור לאימא בנקיונות
כי אם אני לא יעזור אף אחד לא יעזור. אחים אגואיסטים.

למעלה