פרק\קרב אהוב ביותר

Kawaii Me

New member
חבל שנזכרת עכשיו ;-; ../images/Emo29.gif

רציתי שתבואי אליי אתמול הייתי לבד היינו יכולות לראות את ה..את יודעת בלי שיפריעו..אבל עכשיו אחים שלי בבית..לא אי אפשר *_* נצטרך לנעול ולהשתיק קטעים קטנים>>;..;-; אולי נראה אצלך?! אחים מסריחים תמסרי להם מוות בייסורים ממני
(טוב רק לשמול>>;) אהה ותביאי 10 שקל קנס!!! אנחנו מאחרות בחודשיים ואפילו לא סיימתי לקרוא את רומח
הכל בגלל פאקינג מינה><

Kawaii Me

New member
XD ../images/Emo29.gif

כשתבוא באמת, תביא איתך את רגב שיסביר לי על המשחק ההוא זאנזרה..הוא כזה סוגוייי ;____________; בחרתי פיה כ"כ יפה ~___~ אבל היא חסרת תועלת! (איך אתה מסביר את זה שהיא שלב 8 והאוייבת שלב 3 והיא קרעה אותי?!) אין לי מושג איך נלחמים..נראה לי בזבזתי את כל היריות על איזה קיר >>; אופס>>;

Naruto007

New member
עם Gaara לא אהבתי

כי חוץ מפרקים 78-79 הכל היה מתיחה משעממת. יופי... גאארה מסכן.... למי שרואה קצרים צריך להגיד לגאארה "זה נשמע לי כמו אויויוי! אמא שלי מתה ואבא שלי רוצה להרוג אותי וגם דודה שלי שונאת אותי וכולם בורחים ממני ויש לי רק את דובי איתי, ועכשיו אני רוצח את כולם".

Naruto007

New member
ברור שזו בת

על מה הוויכוח? אגב, שמתם לב כמה אנשים הם חצי-חצי? ראשון האקו, שמתלבש ומסתרק כמו בת. יש את sakon ששם ליפסטיק כחול. יש את סאסוקה שהוא סתם פאג, ויש את דודה של גאארה שנראית כמו בן. נמאס כבר!

Snake Bandage

New member
אבל הוא בן!

יאשאמארו זה שם של בן. לאף בת לא קוראים יאשאמארו. אם הוא היה בת, אז היו קוראים לו (לה?) יאשאקו.

Sunnaiko

New member
נכון~ :] והוא לא אמר שהוא אחות של

אמא של גאארה, אלא שאמא של גאארה אחותו. XD גם אין לו ציצי, משום מה. למרות שזה קצת קשה לדעת כי הוא לובש הרבה שכבות. גם יש לו קול של בן. ...בערך.
יאשאמארו סתם בישי.

Snake Bandage

New member
קיצור של בישונן.

בישונן (Bishounen) משמעותו 'בחור יפה'. בדרך כלל מדובר בבחורים עם יופי נשי מעט, אבל בדרך כלל משתמשים במילה על כל בחור שנראה טוב. דוגמאות לבישים מנארוטו: אוצ'יהא סאסקה אוצ'יהא איטאצ'י יאמשאמארו האקו האטאקה קאקאשי אומינו אירוקה היוגה נג'י גאארה כמובן שהכל לפי הטעם. אני למשל חושבת ששיקאמארו, קיבה וקאנקורו בלי איפור הם בישים.

kikome

New member
הוא בן!

אמרו את זה באחד הפרקים... אני לא זוכרת איזה, אבל גם אני הייתי מופתעת.

למעלה