אני בהלם שאלי מתה, איזה עצוב זה היה והשיר האחרון בזמן שפייטון פיזרה את האפר שלה באחו, איך קוראים לשיר הזה? שיר מהמםם! וכל הקטע בין מאות' לרייצ'ל מתחיל להתחמם, ואני מרגיש שהולך לקרות משהו בין פייטון ללוקאס וזה כל כך עצוב כל העסק הזה!
הכי יפה שהיה העונה!!!!!!!!!!1 ברוק ולוקאס כל כך מושלמים!!!!!!!!! פייטון ואלי כל כך מתוקות ומסכנות.... (יש לי אותה מברשת כמו לפייטון......חחחחחחחחחחח) נייתן והיילי חמודים כל כך..... מאות' ורייצל מתוקים בטרוף! קיט וקרן מדהימים.... ודן, תמות אמן! בקוצור..... פרק מושלם!
ממש אהבתי אותו..בחל על הזמן.. נייתן והיילי פשוט מתוקים וגם לוקאס וברוק.. לדעתי רייצ'ל זוממת משהו...אין מצב בא לה על מאות'... והקטעים של פייטון ואלי היו מעולים.. ממש היתה לי צמרמורת כשהיא מתה...היה ממש עצוב..
הולך ולא הולך לקרות משהו בין פייטון ולוקאס. מה שכן - הרבה הפתעות מחכות לקראת הסוף.. לגבי השירים - יש את האתר הראשי של הסידרה שמציע שם את כל השירים שמושמעים בכל פרק ופרק. אני אעלה לינק ביום ראשון כי כרגע אני לא זוכר את האתר ואני לא בבית
השיר שהיה בסוף כשפייטון פיזרה את העפר של אלי הוא: the weepies-the world spins madly on היה פרק באמת טוב..רק לא הבנתי מה דם מצא בכספת של קית'? בכל מקרה מישהו אולי יודע איך קוראים לשיר בפרסומת של מגרש ביתי ביס? אני חיייבת אותו!!