פרק מדהים

• פותח הנושא iceq
  • פורסם בתאריך

iceq

New member
פרק מדהים

אני בהלם שאלי מתה, איזה עצוב זה היה והשיר האחרון בזמן שפייטון פיזרה את האפר שלה באחו, איך קוראים לשיר הזה? שיר מהמםם! וכל הקטע בין מאות' לרייצ'ל מתחיל להתחמם, ואני מרגיש שהולך לקרות משהו בין פייטון ללוקאס וזה כל כך עצוב כל העסק הזה!

patito ƒeo

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo107.gif

ברגע שראיתי את היד של אלי פשוט התחלתי לבכות.. זה היה מצמרר. במיוחד איך שפייטון הייתה בשוק והדיסקים נפלו לה.. אמאאאאאאאאא
זה כל כך עצובבבבבבבבבבב

annafff

New member
פרק מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכי יפה שהיה העונה!!!!!!!!!!1 ברוק ולוקאס כל כך מושלמים!!!!!!!!! פייטון ואלי כל כך מתוקות ומסכנות.... (יש לי אותה מברשת כמו לפייטון......חחחחחחחחחחח) נייתן והיילי חמודים כל כך..... מאות' ורייצל מתוקים בטרוף! קיט וקרן מדהימים.... ודן, תמות אמן! בקוצור..... פרק מושלם!

TheLost

New member
פרק ענק!!!!11111

ועצוב מאוד, הסוף, וזה... סצינת הגסיסה של אלי הייתה פשוט מעולה. בכלל היה פרק טוב, כל הקטע עם ההפסקת חשמל והגשם.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gifזה היה ממש עצוב איך שהיא גססה.

אבל כאילו איך דווקא אחרי שהיא עזבה את פייטון היא התחילה לגסוס ככה.. ורואים כזה על הפנים שלה.. למה לא כשהיא הייתה אצל פייטון? חח

m i c k e y 15

New member
איזה פרק יפהההה

ממש אהבתי את היילי ונייתן בפרק הזה! ומאות' וריציי'ללל חחחח ואשכרה יכול להיות בפייטון עדיין רוצה את לוקאס..יוו יאא מסכנה פייטוןן

מיטל101

New member
פרק מדהים...

ממש אהבתי אותו..בחל על הזמן.. נייתן והיילי פשוט מתוקים וגם לוקאס וברוק.. לדעתי רייצ'ל זוממת משהו...אין מצב בא לה על מאות'... והקטעים של פייטון ואלי היו מעולים.. ממש היתה לי צמרמורת כשהיא מתה...היה ממש עצוב..

On My Own l

New member
אני לא רוצה להרוס ,אבל....

הולך ולא הולך לקרות משהו בין פייטון ולוקאס. מה שכן - הרבה הפתעות מחכות לקראת הסוף.. לגבי השירים - יש את האתר הראשי של הסידרה שמציע שם את כל השירים שמושמעים בכל פרק ופרק. אני אעלה לינק ביום ראשון כי כרגע אני לא זוכר את האתר ואני לא בבית

LeeNir

New member
עדיין לא הבנתי איך אפשר לשמוע ....

כאילו לאן נכנסים והכל

LeeNir

New member
פרק כזה מלא אירועים לא היה הרבה זמן

אחד הפרקים הטובים שהיו ...! איך התרגשתי בקטע שנייתן והיילי היו בגשם ביחד ...

כינוי1982

New member
יש לי את השיר

השיר שהיה בסוף כשפייטון פיזרה את העפר של אלי הוא: the weepies-the world spins madly on היה פרק באמת טוב..רק לא הבנתי מה דם מצא בכספת של קית'? בכל מקרה מישהו אולי יודע איך קוראים לשיר בפרסומת של מגרש ביתי ביס? אני חיייבת אותו!!

LeeNir

New member
אולי הוא מצא ראיות לזה שקית' שרף

את העסק של דן ...?! או שאני בכלל לא בכיוון ...

TheLost

New member
בעונה הקודמת

לוקאס מצא ספר חשבונות שמראה שדן עשה דברים לא חוקיים (הלבנת כספים, משהו כזה). עכשיו דן החזיר אותו. ובנוגע לשיר - "Join me in death" של HIM

annafff

New member
את אמרת שם של שיר ועוד מישהיא אמרה

מי משנהים הוא הנכון?

למעלה