אזולוגמון!!!!!!!!!
התגעגעתי כל כך... איך קפצית משמחה כשהוא הופיע. ועוד יותר שמחתי כשסוף סוף שליט דיג´ימון החליט לאחד כוחות עם המאמנים - זה דבר חדש, אתם יודעים... בשתי העונות הקודמות האויב הושמד כי היה רע או שחזר למוטב (קן, אוקאווה וכו´)... זו הפעם הראשונה שה"רע" נשאר, בעצם, כמו שהוא, אבל מחליט להתאחד עם המאמנים... וזו גם הפעם הראשונה שאין לו בעיות נפשיות!!! שמתם לב שהנרי פשוט לא יכול להיפטר מתנועת הקונג-פו המפורסמת שלו? בהתחלה זה עם ההתאמה הדיגיטלית ("הא! הא! הא!" חחחחח...) ועכשיו זה עם דיג´יגדילת המטריקס (ההתמזגות), שהוא עושה אותו דבר עם הידיים... נו, אומן לחימה נשאר אומן לחימה! הפרצוף של ג´רי מתחיל להפחיד אותי... ומי שיודע מה יקרה לה (כמוני) גם מבין למה... למה קאזו לא עושה התאמה דיגיטלית?!! אני כבר רוצה לראות את התנועה שלו!!!! (למעלה כמו הנרי, לצדדים כמו ריקה או עגול כמו טאקאטו? ג´רי בחרה בתנועה העגולה...) וגם סוזי! אתם מתארים לעצמכם את התינוקת הזאת צורחת "התאמה דיגיטלית"?? אפילו אין לה קלפים... (אבל מן הסתם יהיה לה הרבה יותר קל עם דיווה לשעבר...) מעכשיו האקשן נכנס להילוך גבוה, המאמנים סיימו את ימי הקרב עם ה"אויב השני" (הראשון היה יאמאקי, השני שליט דיג´ימון), ועכשיו נשאר ביזלמון וגם... אתם עוד תראו. אגב, הדבר שהכי הצחיק אותי היום ואתמול, היה מה ששליט דיג´ימון צעק כשגילה שדיג´ימונים וילדים גדלים יחד... "זו תועבה!!!!" חחחחחח!! הוא נשמע כמו איזה רב! "תועבה"... המשמעות של המילה היא בעצם מינית, אבל אפשר פשוט להגדיר "תועבה", באופן מילוני, כ"חיבור שגוי ולא מוסרי בין שתי גופות, שאינו מקובל על דרך השגרה". אבל בכל זאת, המילה תועבה מתייחסת ליותר מכך... אבל מי אני שאתווכח עם כבוד הרב שליט דיג´ימון...