פרק מדהים

ליומון

New member
פרק מדהים

איזה פרק יפה היא הם נלחמו נגד השליט עוד פעם ההורים שלהם נסו להזיר אותם אין זה פשות פרק מגניב!!!!!!!

וואו זה היה פרק מדהים....

זה היה בהחלט פרק מדליק מהמם והכל אני ממש אוהבת את הפרקים שהיו בינתיים ...... **************************** נ.ב. למישהו יש תמונה של הנרי כשהוא משתלב דיגיטלית עם טרירמון...

הלדין

New member
הם לא עקביים.

שיבומי נעלם, לא התעלף. מצד שני, יכול להיות שבזמן שעקבנו אחרי החבורה הם מצאו את שיבומי מעולף. ההורים דווקא הצליחו, רק שהם החזירו את האדם הלא נכון. פרק טוב. איך קוראים לארבעת אלי דיג´ימון? ולמה אבונומון הוגדר בדיג´ידקס של ריו כדיג´ימון חיה פראית מגה? ובעצם, מופיע בדיג´ידקס רק השם, מאיפה הם קוראים את המידע הנוסף? יש כאן עוד אי עקביות. אם הם תיכננו את הדיג´ימונים להתפתח באופן עצמאי, אז מדוע לפתח תוכנה שתשמור אותם במקומם?

אני אענה על כמה.....

1. נראה לי שהוא לא מעולף וזה איזה שהוא מכשיר שהוא המציא כדי שהוא יוכל לתקשר עם העולם הדיגיטלי... ההורים עדיין לא השתמשו בתיבה... 2. אני מניחה שלהם יש את המידע הנוסף בדיג´יכלי ופשוט לנו לא מראים אותו כי זה לא חשוב לעלילה {ממילא הם אומרים מה שכתוב שם....} 3.אני מניחה ששיבומי ידע שדבר כזה עלול לקרות{כלומר תסתכל על הב-אדם הוא גאון..}והוא יצר את התוכנה......

Snake Bandage

New member
ארבעת האלים הם:

זוצ´אומון, אל ציפור האש, שליט הדרום; אזולונגמון, אל הדרקון, שליט המזרח; באיהומון, אל נמר השלג, שליט המערב; ואבונוומון, אל הצב הדו-ראשי, שליט הצפון.

LILO digital

New member
בפעם האחרונה: זה לא שיבומי!!

לפחות ככה נדמה לי, לפי ההיגיון הבריא ולפי העובדות הנוכחיות: הוא לא נראה כמוהו (לשיבומי לא היה זקן!) וכשהנרי וטאקאטו פגשו אותו לאשונה, הוא אמר ששמו "מיזונו", או "מיזומו" או משהו כזה!

זה הוא.....

השם שלו{אם אני לא טועה..תקנו אותי..} זה מיזונו והוא כן שיבומי. מיזונו זה השם שלו האמיתי ושיבומי זה הכינוי שלו {כמו שתאו זה לא השם של אבא של הנרי שהשם שלו ברח לי..זה היה לי בקצה האצבע..זה הכינוי שלו}. חוץ מזה אם זה לא הוא אז מי זה כלומר איך הוא היה יכול לדעת שאבא של הנרי זה תאו{אני לא זוכרת את השם..}וחוץ מזה הוא יודע כל כך הרבה על העולם הדיגיטלי.....

LILO digital

New member
אזולוגמון!!!!!!!!!

התגעגעתי כל כך... איך קפצית משמחה כשהוא הופיע. ועוד יותר שמחתי כשסוף סוף שליט דיג´ימון החליט לאחד כוחות עם המאמנים - זה דבר חדש, אתם יודעים... בשתי העונות הקודמות האויב הושמד כי היה רע או שחזר למוטב (קן, אוקאווה וכו´)... זו הפעם הראשונה שה"רע" נשאר, בעצם, כמו שהוא, אבל מחליט להתאחד עם המאמנים... וזו גם הפעם הראשונה שאין לו בעיות נפשיות!!! שמתם לב שהנרי פשוט לא יכול להיפטר מתנועת הקונג-פו המפורסמת שלו? בהתחלה זה עם ההתאמה הדיגיטלית ("הא! הא! הא!" חחחחח...) ועכשיו זה עם דיג´יגדילת המטריקס (ההתמזגות), שהוא עושה אותו דבר עם הידיים... נו, אומן לחימה נשאר אומן לחימה! הפרצוף של ג´רי מתחיל להפחיד אותי... ומי שיודע מה יקרה לה (כמוני) גם מבין למה... למה קאזו לא עושה התאמה דיגיטלית?!! אני כבר רוצה לראות את התנועה שלו!!!! (למעלה כמו הנרי, לצדדים כמו ריקה או עגול כמו טאקאטו? ג´רי בחרה בתנועה העגולה...) וגם סוזי! אתם מתארים לעצמכם את התינוקת הזאת צורחת "התאמה דיגיטלית"?? אפילו אין לה קלפים... (אבל מן הסתם יהיה לה הרבה יותר קל עם דיווה לשעבר...) מעכשיו האקשן נכנס להילוך גבוה, המאמנים סיימו את ימי הקרב עם ה"אויב השני" (הראשון היה יאמאקי, השני שליט דיג´ימון), ועכשיו נשאר ביזלמון וגם... אתם עוד תראו. אגב, הדבר שהכי הצחיק אותי היום ואתמול, היה מה ששליט דיג´ימון צעק כשגילה שדיג´ימונים וילדים גדלים יחד... "זו תועבה!!!!" חחחחחח!! הוא נשמע כמו איזה רב! "תועבה"... המשמעות של המילה היא בעצם מינית, אבל אפשר פשוט להגדיר "תועבה", באופן מילוני, כ"חיבור שגוי ולא מוסרי בין שתי גופות, שאינו מקובל על דרך השגרה". אבל בכל זאת, המילה תועבה מתייחסת ליותר מכך... אבל מי אני שאתווכח עם כבוד הרב שליט דיג´ימון...

כן, תועבה זה באמת קצת מוזר

אבל תביני אותו מסכן הוא מנסה להיפטר מבני האדם ופיתאום הדיג´ימונים לא רק מאחדים איתם כוחות אלא גם דיג´י גדלים ביחד איתם באותו הגוף.

gilmon

New member
איזה פרק יפה!

לא יצא לי כל כך לראות את העונה הקודמת אבל שמעתי שאזולוגמון הוא אחד הדיג´ימונים הכי חזקים. ככה שאם הוא ושליט דיג´ימון היו יריבים שקולים אז כנראה שהשליט באמת היה חזק! הנרי חתיך אתם לא חושבים?

LILO digital

New member
נו ברוררררר

דאאאא לייק הלו.... הנרי הוא המאמן הכי הכי חמוד בכל העונה... בתקציר עליו שקראתי באיזה אתר אמרו שמאחורי תדמיתו האדישה והנוקשה, מסתתר לב אריה אמיתי, ושהוא הכי אמיץ מכל החבורה! ת´אמת, זה לא מפתיע אותי... לפי איך שהוא התנהג אתמול, באמת אפשר לצפות..

gilmon

New member
הייתי מתמזגת איתו דיגיטלית!

כלומר עם הנרי...

LILO digital

New member
מה?? זו תועבה!!!

חוצפה! בושה וכלימה! עוינת! תצאי בחוץ!!! זו תועבה! (לי? לי אין בעיה... אבל שליט דיג´ימון לא חושב ככה...) בכל אופן, אם אכן תתמזגי עם הנרי (וכמובן שזה יקרה) נקווה ששילוב הקולות שלכם יהיה יותר מוצלח מזה של הנרי וטריירמון! (הקול הנערי של הנרי וקול הציפציף של טריירמון לא בדיוק מסתדרים... אבל את יודעת מה? יש לי תחושה שהשילוב של ריקה וריינמון (מבחינת הקולות) יהיה ממש פיצוץ!

הלדין

New member
בטח שהשילוב יהיה אידיאלי

אם אני לא טועה, אותו אדם מדבב את שתיהן. הבעיה תהיה עם סצנת ההתמזגות. כל ההתמזגויות הציגו את הדמויות בעירום.(בהתחשב ברמת הצביעות של האמריקאים, סביר להניח שריקה תתמזג לבושה עם ריינמון)

LILO digital

New member
אם זה יקרה, אני מעיפה להם כאפה

הם לא יכולים לשנות, כי זה כבר מצויר... הם יכולים רק לחתוך (והם לא יעשו את זה, כי הם לא רוצים למות כל כך מוקדם.... כשארצח אותם) אתה טועה בקשר לדיבוב של ריינמון וריקה, את ריינמון עושה מאיוש (מאיה בר-שלום) שהיא גם מדובבת את טריירמון ואת סוזי ועוד רבים וטובים.. ואת ריקה מדובבת טליה פלד או משהו כזה (מה שבטוח, זו לא אותה אחת... תאמין לי אני עושה מחקרים על הקולות האלה)

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gifאת חנפנית רצח...../images/Emo8.gif

וגם צלופח חשמלי עם שערות דמויות מזלג!. את פשוט חנפנית... ואת ריקה עושה טליה פלג(אות קטנה זה כול ההבדל...) וגם את יאקומו בשינזו(זה אכן אותו קול, איזה מדהים זה שרק הדמויות שונות בטירוף וזה מרשים לאללה, מה שצורה יכולה לעשות...). מאיה כתבה שהיא לא הייתה אמורה לעשות את סוזאנית(סוזי...)ושבהתחלה מישהי אחרת עשתה אותה, המדובבת של סוזי חטפה דלקת במיתרי הקול(איחלתי החלמה מהירה בשמי ובשם כול הפורום, אני מקווה שמאיה ראתה והעבירה לה וכמובן שהיא כבר הבריאה...מי כמוני יודעת מזה בעיות בריאותיות...אינפוזיות בפסח למשל...), בקיצור מאיה כתבה שהם היו בלחץ של זמן ולא הייתה ברירה מישהו היה חייב לדבב את סוזי ומי שהייתה לא התאימה אז מאיה עשתה אותה והיא מצטערת על זה כי סוזי באמת מזכירה מאוד בקולה את טריירמון(איזה זכרון יש לי, מילה במילה ממה שהיא כתבה), אם את לא מאמינה קרציפלוצה שכמותך תראי את ההודעה של מאיה "לגביי סוזי"... ואממממ.... שוב, את ממש חנפנית(אבל אני סולחת לך כי את בסך הכול קניידלך מצופים בשוקלוד קינדר!)...

LILO digital

New member
חנפנית?

למה? כי אני קוראת לה "מאיוש"? תאמיני לי שאין לזה קשר לחנופה (אם הייתי רוצה להתחנף הייתי קוראת לה "מאיה´לה", כי ככה אני קוראת לאנשים כשאני מתחנפת אליהם, ואז כמובן הם בורחים ממני אבל זה לא חשוב..). אני קוראת לה "מאיוש" כדי להפריד אותה משתי המאיות האחרות בפורום ולא מצאתי כינוי אחר. יש לך בעיה עם זה, נחש מטוגן?? או שאולי לך נדמה שאת יותר טובה בלמצוא כינויים קצרים לשם "מאיה"???? (כי לא לכולנו יש כוח להקליד כל הזמן "מאיה בר-שלום") לגבי סוזי, ברורררר שמאיוש לא דובבה אותה מהתחלה, והיתה לה מדובבת אחרת, ואם מאיוש לקחה על עצמה לדובב אותה אז כנראה שזה כי היה לחץ בזמן או לא מצאו מדובבת אחרת או גם זה וגם זה... מה את חושבת שאני כזו פוסטמה כדי לא להבדיל שבהתחלה זה היה קול אחר???

Digi Lista

New member
את כזו פוסטמה...

איך ידעת שזה מה שחשבתי?...טלפתיה בינינו מדהימה...מה דעתך על מאיוש´קה, מאי(לא מומלץ...מעלה אסוטציאציות של סדרה אחרת...), מאיושה, מבר"ש(עזבי, זה מזכיר מברשת), סימסלה(היא דובבה שם), חיש ופלא(גם שם היא דובבה היא רק לא זוכרת איזו דמות...), אולי בכלל כדאי לשאול אותה איך היא רוצה שיקראו לה וזה יהיה הכי קל... נ.ב. מאיה, אם את קוראת את ההודעה הזאת אל תקחי ללב את השמות, אני רק עוזרת לחיזרית שעוברת תהליך גמילה ממוטציה חתולית להתגבר על תסביכיה הנפשיים...

LILO digital

New member
את בעצמך פוסטמה, יא קבב ברוטב בצל

אני דווקא כן מקווה שמאיוש קוראת את ההודעות, כדי שהיא תוכל לומר לי באיזה שם היא רוצה שאקרא לה?? (לא "מאיה" כי יש עוד שתיים, ולא מאיה בר-שלום כי זה ארוך מידי!!!!) יש לך תמונות של קאלומון, לזניה בתנור? אין לי תמונה אחת שלו (חוץ מאנימציה אחת שלו משגר אור אדום) ואני כל כך אוהבת אותו!!!

למעלה