פרק מדהים

היי ליסטה../images/Emo13.gif

גם אני מאוד אוהבת את המגילות שלך וקוראת אותם תמיד רק שאני לא רושמת תגובות{מהיום אני אנסה לרשום..} ************************************** אני שמה תמונה של אימפמון....

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifווילו...

מסתבר שלאט לאט כול קוראי המגילות יוצאים מחוריהם!אז עכשיו אני אמשיך לכתוב מגילות אם אני יודעת שזה לא נכתב בשביל עצמי....וטוב ששמת אימפמון...(אם רוצים לגרום לי לשמוח צריך רק אימפמונים, ואםלא תמונה אז לפחות להגיד לי איפה מאמצים אימפמון עם קול שטיחי?...)

LILO digital

New member
אני אף פעם לא עושה מגילות

שלא כמוךף, טרחנית מייגעת שגורמת לכל הפורום לקרוא במשך שעה וגורמת לדפדפן האינטרנט להשתגע, אני אף פעם לא עושה מגילות! כן, אני אף פעם לא עושה מגילות אני לעולם לא עושה מגילות אני אף פעם אף פעם לא עושה מגילות אני אפילו לא יודעת איך עושים מגילה תיקון טעות, אני בכלל לא יודעת איך נראית מגילה בפעם האחרונה שיצא לי בכלל לכתוב מגילה זה היה בטעות ואז המחשב שלי השתבש אבל נעזוב את זה זה לא מעניין הנקודה היא שאני אף פעם לא עושה מגילות אני הרי גם מתעייפת מהר מלעשות הודעות, אז אני מפסיקה מהר וחוץ מזה אין לי כל כך הרבה נושאים לכתוב עליהם בקיצור אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות אני אף פעם לא עושה מגילות

star_female

New member
גם אני קוראת את כל ההודעות שלך...

גם את המגילות.. ובכלל, את כל ההודעות בפורום (או לפחות רובן)... ^_^ ואני לא משתתפת במשחקים כי אין לי יצירתיות (ואני עוד מזל דלי... אבל באמת אין לי רעיונות טובים לכאלה דברים אף פעם!) אבל אני נהנית לקרוא מה שאחרים כותבים.. והרעיונות שלך באמת טובים!

יאקומו

New member
תודה...

שאת מזכירה אותי באופן כזה...
. אני באמת אוהבת את המגילות שלך (אני חושבת שאפילו ספרי הארי פוטר {מה לעשות, גם אני קוראת אותם} וכל הספרים האחרים שבעובי שלו יחד, לא גוברים על הגודל של המגילות שלך...), למרות שלפעמים בא-לי להרוג מישהו כשאני רואה את כל המילים/אותיות/פסיקים... סתם בצחוק... אני מאוד אוהבת לקרוא, זה נורא מעניין!

יאקומו

New member
ביקשת...

תמונה של אימפמון, קיבלת תמונה של אימפמון! זה לא גדול, אבל בכל זאת....

Digi Lista

New member
יפה, יפה...

אני רק צריכה להזכיר מישהו אחד וכבר קופצים עוד...יחי...אני לא לבד!... טלי, את בהחלט יכולה לנסות להשתתף ברעיונות(לא רק אלה ששלי...), גם לי ה לא יוצא טוב תמיד, אין לי הכשרה או משהו- אני סתם מטורפת... יאקומו, את רואה?...התעצבנו מלא כי ידעתי עד אז בוודאות שרק את קוראת את המגילות(את הגבת כול הזמן...)בנוגע להארי פוטר גם אני קראתי את הספרים, אבל אני עדיין מנסה להגיע לרמה כזאת של מגילות, חכי אני עוד אשתפר(כשאני אחליט לכתוב תיאוריה היא בכלל תהיה כול כך ארוכה ששבוע ייקח לסיים אותה! באחריות!)ותודה על התמונה של אהובי (יתברכו כול האנשים ששמים\ כותבים על אהובי, וכמובן נורית בנאי קורן שעושה את הקול המדהים של השטיח, ולמאיה בר שלום סתם כי בזכותה יש דיג´ימון בעברית כבר שנתיים, ותודה גם להוריי, לשכניי, למחית הכרוביות לילואית ולשאר העולם...אני משועממת אגב...)

DiGiHiLa

New member
עוד תמונה של מימי

הפעם עם שיער בלונדיני מתאים לה לא?

למעלה