פרק מדהים

Digi Lista

New member
אז שנקרא לך גם שמאיקס?...

זה נשמע כמו נוסחה אבל בשביל מיבשת ביצות ע"י שתיית המים בהן כמו לילואית זה בסדר....

LILO digital

New member
אהה....

טוב אני לא אתווכח, שמאיקס (???????) לי זה דווקא נשמע כמו שרימפס, או כמו איקס מיקס דריקס... אולי אני אקרא לך שרימפס?? איקי: תפסיקי לדבר שטויות! לילו: סתום, פיגפיג!

הלדין

New member
שליט עליון, אל תשווי אותו עם קן...

עלייך לזכור שהוא צפה בתוכנית. הוא עוד עשוי להחליט לשרוף אותך בהזדמנות. (לדעתי, אחת הפרובוקציות של השליטים העליונים הוא היכולת לצפות במה שקורה בעולם האמיתי. וחוץ מזה, מגיע לשם מפעם לפעם זרם נתונים של "קאזה",לא?) הקטע המשעשע ביותר היה לראות את שליט הצפון אומר שהוא שומר במקום אזולנגמון.(אפשר רק לדמיין במה הוא צופה...) הבעיה היא שסוזי וקאנטה הם טיימרס נלווים. אני לא חושב שייתנו להם הזדמנות להאפיל על הכוכבים הראשיים של הסדרה. וחוץ מזה, אם זואקימון לצידם, בילזימון יהפוך שוב לאימפמון.(הרי השליט נתן לו את הכוח וכמו שהוא הפך את אנטילומון ללופמון, הוא יכול לעשות את זה לבילזימון)

LILO digital

New member
לאאאא!

לא, לא, זה לא יכול להיות רציתי לראות את ההתאמה הדיגיטלית של קאזו ושל סוזי הפיצפונת!!!!!

Digi Lista

New member
"חננה נשאר חננה, קנטה!"

תודו שקאזו היה אדיר היום ביציאות שלו(תיכף ציטוט...), אני מצטערת בשביל יאקומו(היחידה שבאמת קוראת את המגילות...), שהיום לא תהיה מגילה, עד עכשיו ארזתי ארגזים, נפגשתי עם חברות, ביטלתי פגישות עם חברות, התנצלתי המון פעמים כי כול הבוקר היה תפוס ועד שהשכן לא בא מבוהל כולו בהוראה של אימא שלי בכלל לא שמתי לב לעניין...זה היה יום עמוס ואני על סף עילפון, אני מניחה שבימים הקרובים זה יהיה אפילו פחות(בבקשה, אל תפציצו בהודעות חסרות תוכן ממשי ותשרשרו, אני אמות אם לא, אחר כך תהרגו אותי חופשי...) אז היה פרק טוב, החלתי שאזולוגמון הוא שר ההסברה של האלים(השליטים), איכשהו הוא זה שתמיד מסביר...טקאטו היה אחלה, ג´רי עדיין אבלה(וזה עוד יביא צרות...כבר סיפרתי עליהן באיזה ספוילר פנימי ביום שישי...), וזהו נראה לי(הייתי עושה מגילה, אני הרוגה מצטערת יאקומו...) הינה ציטוטים: "הייתי נרשם לאולימפיאדה- האצן, השחיין והמתפוצץ הטוב ביותר"(גילמון ברגע של תהילה) "העולם הדיגיטלי היה עצוב, קודר ולא מזמין"(שר ההסברה) אבל התגובה של קאזו הייתה מצחיקה בטירוף! "כמו מסיבה בבית של קנטה!" אני מתלבטת אם זאת ירידה או שבעצם הוא נהנה במסיבות אצל קנטה(הם חולקים מוח אחד...)והוא רומז לו לארגן עוד אחת...סתתתאאאםםם... אני מתגעגעת לאימפמון אהובי בעל הקול השטיחי(הרגל זה הרגל גם כשעייפים). וסילחה מעמקי נשמתי לשלי(דיג´יקאט) אני מקווה שתראי את ההודעה, למרות שכבר התנצלתי עדיין לא נעים לי...אם את מבינה למה אני מתכוונת...(יש דברים שלא מדברים עליהם...), אבל אנחנו עוד נעבור ביחד(המבין יבין...)

burhtk1

New member
חבל שאני לא רואה.....

בכול אופן סוזי תעשה את ההתאמה הדיגיטלית רציתי לשים פה את האנמציה שהיא עושה את ההתאמה הדיגיטלית אבל זה שוקל יותר מגבולות תמונה רגילה...

burhtk1

New member
בכול אופן קישור לאנמציה של סוזי

שמתי את זה על שרת תמונות ואני שם קישור...סוזי עושה התאמה דיגיטלית

Digi Lista

New member
כמה זה שוקל?וגם מיני ספוילר

אולי יש לי אפשרות להכניס את זה לאחת הגלריות?(אני יכולה עד 500 kb ) וזה היה מין ספוילרון לא?, אז אני אמשיך אותו...בשלב מסויים היא תעלה ללופמון על העצבים(יש המשך...אולי יום אחר...)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

פשוט אף אחדלא מגיב חוץ מיאקומו אז הנחתי...אני שמחה שאני לא כותבת סתם...

LILO digital

New member
סליחה, את רוצה נקע בצוואר????

יא חצופה! "אף אחד לא מגיב חוץ מיאקומו"... אני תמיד מגיבה על המגילות שלך, וכמובן גם נאלצת לקרוא אותן עד האות האחרונה! איזה חוסר יחס... קיפוח... רגשי נחיתות... אני מתעטפת באופל... תיזהרו עוד יקרה לי מה שקורה לג´רי

Digi Lista

New member
נקע בצוואר?...

תיזהרי במשאלותייך כי עד כמה שזה בוגר "הכול חוזר עלייך ו...בידייך!" ושכחת שאני עלולה להחטיף לך איזה ראסיה(איכשהו כשכותבים את זה ותמיד רציתי לכתוב את זה, זה נשמע עלוב), בוקס בין העיניים שיפרק לך את השיניים
... מינימום בעיטה שתעשה ממך אפס...(לא סתתתאאאםםם, זה באמת נשמע מעליב והכול בצחוק...). נחמד לדעת שאת ויאקומו והילה אחותי משכבר הימים קוראות את המגילות שלי...גם שלוש קוראות זה בסדר...

LILO digital

New member
הם מדברים יותר מידי...

לעניות דעתי... כלומר, בתור אחת שלחברה שלה (ליאת חברתי היקרה והדבילית) יש המוווון קטעי וידאו במחשב שלקוחים מהעונה היפנית המקורית, וכמעט אחרי כל פרק שנגמר אני רואה אצלה איזה קטע או שניים מהפרק המקורי---- שמתי לב שהאמריקאים כנראה לא יודעים מה זה "רגעים מתים"??? זה דבר נפוץ בסדרות היפניות: כשהדמויות צועדות במקום יפה, או מביטות אחת על השניה, או ששני יריבים עומדים לכסח זה את זה אבל לפני זה הם עומדים לרגע אחד מול השני ופשוט מביטים זה לזה בעיניים... בכל הטקעים האלה לא מדברים. משתררת דממה. או מוזיקה שקטה ברקע. וזה כל היופי. אבל האמריקאים כנראה משתעממים מזה, אז הם דוחפים בכל שניה של "רגע מת" - מיליון דיבורים ופיטפוטים של הדמויות ביניהם, בד"כ שטויות ודברים מצחיקים. שימו לב שאנחנו בכלל לא רואים אותם מדברים. או שרואים את טאקאטו וגילמון שותקים, אז האמריקאים עושים שהנרי וטרירמון ידברו ברקע; ואז המצלמה עוברת אל הנרי וטריירמון ששותקים, אז עושים שקאזו וקנטה ידברו ברקע; ואז רואים את שניהם שותקים, אז טאקאטו מדבר ברקע... בעוד שבמקור היפני זה רגע של שתיקה! שאמור להראות לנו שהם מפוחדים או מבולבלים או המומים (ולכן הם סותמים!!) לדוגמא: כשהם נכנסו לטירה של שליט דיג´ימון (רק נכנסו!!!) במשך הדקה הזאת הספיקו האמריקאים לדחוף שני דיאלוגים שלא היו אמורים להיות שם! "טוב שלפחות יש לו נורמה של דלתות פתוחות" (או משהו כזה) "טוב בשבילו או טוב בשבילנו?" "לא יודע..." ואחר כך: "למה תמיד אנחנו נמשכים לסכנות במקום להתרחק מהם?" "כי אנחנו לא פחדנים כמו ראש משקפת" (או משהו כזה) "היא מדברת אליך טאקאטו" "כן, כנראה" הנקודה היא לא מה הם אמרו בדיוק, אלא העובדה שהם לא היו אמורים להגיד את זה! והם מדברים כל כך הרבה ברגעים המתים שכואב לי הראש!!! אז נכון, זה מצחיק, זה מפר את השיעמום שעלול להיות אם לא ידברו, אבל זה נמאס כבר! בכל פעם שהם נלחמים, ואז האויב עומד ומחייך ברשעות, אז בעוד שבמקור היפני הוא פשוט מחייך והם רועדים מפחד, וזה רגע מותח---- אצל האמריקאים ואצלנו, בזמן שרואים אותו מחייך, שומעים דיאלוג מטומטם של קאזו וקנטה ברקע, שלא נותן לאוזניים שלנו דקה לנשום... הרי חס וחלילה שפשוט נשב, נצפה ונהנה? אנחנו חייבים שהיו גם דיבורים שבעים שניות בדקה!!!!! לכל שונאי המגילות - עמכם הסליחה (יאקומו...), אבל למרות שהפטפוטים הרבים שלהם מצחיקים לפעמים, הם לא שווים את כאב האוזניים שלי!!

Digi Lista

New member
דווקא יאקומו תיהנה...

היא באמת נחמדה וקוראת ומגיבה על מגילותיי וכנראה עקב נחמדותה והמלפפוניות שבך גם מהמגילה הקטנה(ראית מה יצא לי ביום ראשון נדמה לי?...)שכתבת...אני קראתי אותה...דווקא מעניין(תרגיעי את האגו המטפס שלך...אני פשוט נדיבה היום גם במחמאות...)

Morphia

New member
ליסטה!!!!

(בניסיונות נואשים להשאר עירנית...) אני תמיד ~תמיד~ קוראת את המגילות שלך! ואני אפילו נהנית מזה!!! אני לא מגיבה... כי אני קרה ומגעילה! סתם... כי אין לי אנרגיות האמת... בכל מקרה, אני אנסה להגיב יותר (ואם לא, תסלחו לי, אני הולכת לישון כל יום אחרי שתיים, קמה בתשע ועובדת קשה בשביל כסף לטיסה לחו"ל) *מפהקת* לא!!! שינה-רשע!!! לא לישון!!! (טלי יודעת על מה אני מדברת... ואם לא, לא נורא)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif...2

אז אני לא מדברת רק לעצמי, לאט לאט יוצאים כול קוראי המגילות מהחורים(כן ירבו...)אני מניחה שאני סתם סובלת מתסביכים נפשיים שדומים לאלה שיש לריקה...אני דורשת כנראה שלמות מכולם- כלומר שכולם יגיבו ואני בעלת מצבי רוח קיצונים שמשתנים מרגע לדודלי...אני אתרגל לעובדה שלפעמים לא מגיבים למרות שהם קוראים...בכלל אני דיי מרגישה שכלום לא הולך כאן כמו שאני רוצה...למשל המשחקים, זה נראה כאילו יש רק כמה שקוראים ומשתתפים והאחרים פשוט לא. כנ"ל לגביי עוד כול מיני רעיונות שהצעתי(דיג´ימון ישראלי למשל...), ואז בסוף יוצא שאני מערבבת את כול הדברים ביחד ומתאכזבת(דרישות גבוהות כנראה...)אני מניחה שבמשך הזמן אני אתחיל להיות אדישה ולהתרגל לדברים האלה...

למעלה