הם מדברים יותר מידי...
לעניות דעתי... כלומר, בתור אחת שלחברה שלה (ליאת חברתי היקרה והדבילית) יש המוווון קטעי וידאו במחשב שלקוחים מהעונה היפנית המקורית, וכמעט אחרי כל פרק שנגמר אני רואה אצלה איזה קטע או שניים מהפרק המקורי---- שמתי לב שהאמריקאים כנראה לא יודעים מה זה "רגעים מתים"??? זה דבר נפוץ בסדרות היפניות: כשהדמויות צועדות במקום יפה, או מביטות אחת על השניה, או ששני יריבים עומדים לכסח זה את זה אבל לפני זה הם עומדים לרגע אחד מול השני ופשוט מביטים זה לזה בעיניים... בכל הטקעים האלה לא מדברים. משתררת דממה. או מוזיקה שקטה ברקע. וזה כל היופי. אבל האמריקאים כנראה משתעממים מזה, אז הם דוחפים בכל שניה של "רגע מת" - מיליון דיבורים ופיטפוטים של הדמויות ביניהם, בד"כ שטויות ודברים מצחיקים. שימו לב שאנחנו בכלל לא רואים אותם מדברים. או שרואים את טאקאטו וגילמון שותקים, אז האמריקאים עושים שהנרי וטרירמון ידברו ברקע; ואז המצלמה עוברת אל הנרי וטריירמון ששותקים, אז עושים שקאזו וקנטה ידברו ברקע; ואז רואים את שניהם שותקים, אז טאקאטו מדבר ברקע... בעוד שבמקור היפני זה רגע של שתיקה! שאמור להראות לנו שהם מפוחדים או מבולבלים או המומים (ולכן הם סותמים!!) לדוגמא: כשהם נכנסו לטירה של שליט דיג´ימון (רק נכנסו!!!) במשך הדקה הזאת הספיקו האמריקאים לדחוף שני דיאלוגים שלא היו אמורים להיות שם! "טוב שלפחות יש לו נורמה של דלתות פתוחות" (או משהו כזה) "טוב בשבילו או טוב בשבילנו?" "לא יודע..." ואחר כך: "למה תמיד אנחנו נמשכים לסכנות במקום להתרחק מהם?" "כי אנחנו לא פחדנים כמו ראש משקפת" (או משהו כזה) "היא מדברת אליך טאקאטו" "כן, כנראה" הנקודה היא לא מה הם אמרו בדיוק, אלא העובדה שהם לא היו אמורים להגיד את זה! והם מדברים כל כך הרבה ברגעים המתים שכואב לי הראש!!! אז נכון, זה מצחיק, זה מפר את השיעמום שעלול להיות אם לא ידברו, אבל זה נמאס כבר! בכל פעם שהם נלחמים, ואז האויב עומד ומחייך ברשעות, אז בעוד שבמקור היפני הוא פשוט מחייך והם רועדים מפחד, וזה רגע מותח---- אצל האמריקאים ואצלנו, בזמן שרואים אותו מחייך, שומעים דיאלוג מטומטם של קאזו וקנטה ברקע, שלא נותן לאוזניים שלנו דקה לנשום... הרי חס וחלילה שפשוט נשב, נצפה ונהנה? אנחנו חייבים שהיו גם דיבורים שבעים שניות בדקה!!!!! לכל שונאי המגילות - עמכם הסליחה (יאקומו...), אבל למרות שהפטפוטים הרבים שלהם מצחיקים לפעמים, הם לא שווים את כאב האוזניים שלי!!