פרק מדהיםם!

אבירם 16

New member
ציפיתי למשהו יותר מתוח אבל בסדר

מיסכן דן אפילו להיתאבד הוא לא היצליח הקטע הכי יפה שכל הבנות בהתחלה רקדו ביחד הא וגם שמאות נישק את ברוק

Shampoo28

New member
הקטע עם קארן ודן..

בכלא...וואו זה היה כל כך עצוב מה שהיא אמרה לו....(אם למישהו יש ציטוט..) ושמאות' נישק את ברוק זה היה ממש דפוק.. הקטע הוא שביס היה כתוב בתקציר "פרק סיום הסדרה"... בעעע.

Dark and Twisty

New member
יש לי את הציטוט מהסוף(אני זוכרת משפט אחד)

your father loved his younger brother wery much and that brother took him from you (או משהו כזה, כשאני אהיה במחשב שלי, אני אוכל לתת לך את הציטוט במלואו)

nataliii

New member
אחחח... איזה פרק יפה

אני הכי אהבתי את הקטע שלוקאס וניתן היחד הוציא את התמונה של התינוקות והראו אחד לשני חחח.. מקווה שבגלל שנגמרה העונה ויהיה עוד הרבה זמן עד לעונה הבאה הפורום לא ימות בזמן הזה....

Dark and Twisty

New member
אומנות השרשור

כשאת רוצה להגיב להודעה מסוימת, את פותחת את ההודעה ולמטה את רואה: הוספת תגובה וליד זה הוספת תגובה מהירה. את בוחרת את אחד מהם, ואז כותבת את מה שאת רוצה לכתוב, את לא פותחת את ההודעה האחרונה בשרשור, אלא את ההודעה הספציפית שאליה את רוצה להגיב.

nataliii

New member
אני יודעת איך משרשרים אבל...

זה היה שרשור שנושא מסוימם וזה לא היה קשור לשום הודעה ספציפית אז הגבתי בסוף

Dark and Twisty

New member
את מסכימה איתי שהתגובה שלך לפרק

לא קשורה לתגובה שלי עם שם של שיר ישירות, נכון?

nataliii

New member
אז איפו הייתי אמורה להגיב...

הרי זה שרשור שהנושא שלו היה הפרק והתגובה שלי הייתה קשורה לפרק כלומר לנושא של השרשור אבל לא הייתה קשורה לשום הודעה בהודעות שהיו אז הגבתי בסוף השרשור כי כמו שאמרתי זה היה קשור לנושא של השרשור אבל לא להודעה ספציפית ונכון זה לא קשור להודעה שלך אבל גם לשום הודעה אחרת....

Miss Ocean

New member
אני לא מאמינה שזה נגמר!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בכיתי כבר בהתחלה.... כל הפרק היה כזה מדהים.... (חוץ מהקטע המיותר של הריקוד ושלי שנתקעה פתאום) אוף עכשיו לחכות כמה חודשים... איך אפשר????

LindZiv Cohan

New member
זה היה חמוד../images/Emo3.gif

ואזמה אם זה שיר ישן?
דרך אגב, שבוע אחרי ששידרו את הפרק הזה בארה"ב הספייס גירלז הודיעו על איחוד
נראה לכם שזה קשור?

רבההה

New member
למה מיותר?

זה היה ממש חמוד.. וממ צר לי לבאס אותך, אבל אני חושבת שלצופי יס יש קצת יותר מכמה חודשים לחכות.. הם רק התחילו לצלם, וגם עד שזה יגיע לארץ =/// יהיה טוב

Miss Ocean

New member
מצטערת, זאת הייתה דעתי..

ואת יודעת, יש עוד דרכים לראות את הפרקים
סתם חיכיתי שYES ישדרו את הפרקים האחרונים כי זה היה יותר נוח..

YARDENIS11

New member
את חיכית כמה חודשים עד שהעונה תתחיל

בייס חחח אז את יכולה לחכות

למעלה