פרק מדהיםם!

פרק מדהיםם!

יואוו איזהה פרקק שווהה.. איסה באסה אני עוברת להוטט אני לא מאמינהה... אהבתי את הקטע שדב אמרה שנייתן התקשר 6 פעמים והילי 8 והם צחקוו!! יואוו אני כוכךך אוהבתת את הסדרהה הזאתת!! ונייתן כזהה חתיךך!

LeRanch

New member
שטויות

למה להם לשדר 4 עונות ולהפסיק כשיש עוד? כנראה סתם טעות (וביס לא חסרות טעויות בכל הנוגע לתוכניות שהם משדרים)

LeRanch

New member
הגיון פשוט

למה שלא ישדרו ת'עונה החמישית? אין בזה הגיון.. בכל מקרה, אנשים מפורום יס סטארס שלחו הודעה ליס על הנושא ובקרוב תתקבל תשובה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזה מכוון אליי?

אני רציתי להבין איך "לירז תמם" הגיעה למסקנה שלא ישדרו את העונה החמישית ביס...

timor014

New member
קיבלתי תשובה מיס

הם כתבו לי שטרם נקבע אם ישדרו את העונה החמישית נראה לי שצריך לשלוח להם כמה שיותר אימליים שישדרו את העונה החמישית לפי מה שהבנתי מהאימייל שלהם זה לא היתה טעות שהם כתבו פרק אחרון

YARDENIS11

New member
הם מחכים לראות כמה רייטינג יהיה

לסידרה בארה"ב אם היא תבוטל או תקוצר וכו'...

קצת התחרפני

כל כך חיכיתי לסוףף וזה הסוףף הכי יפהההה שהיה בכלל העונותת!! איזה חמוד ג'ימס:) התינוק לא נייתן=] ניתן והילי הזוג הכי יפה בכל הסידרה הזאתייייייייייייייייייי ואני מקקוה שברוק פייטון ישארוו ולא יטוסו=// איזה חמודהה הילי במשחק כדורבל שאמרה לנייתן "עם תתן לי את הכדור זה ישתלם לך" וואייי פפפררקקק מדדדדדהייםם!! ח'ברה תגידוו מה דעתכםם

hagayx

New member
ציפיתי לאיזה סוף מפתיע!

באמת יס לא מתכוונים לשדר את העונה ה5? איזה סיבה יש להם לעשות את זה?

ראיתי שמישהו כתב ב..

ראיתי שמישהו כתב בעמוד השני נראליי.. אני לא יודעתת.. אני מקווה שכןן.. אני עוברתת להוט אבל אני ילךך כל יום חמישי לראותאצל שכניםם שלי:)

LindZiv Cohan

New member
זה לא אומר כלום...

יכול להיות שזו סתם טעות... נראלכם באמת שיס לא ישדרו סדרה כזאת טובה??

Dark and Twisty

New member
../images/Emo6.gif גמאני כזאת, כשזה בדיבור

אני תמיד מתקנת, בכתיבה פחות מפריעה לי

mitky

New member
ווווווואו איזה פרקקקקקק

בכיתי קצת P: היה כזה יפהה.. מחכה כבר לעונה החמישית!

למעלה