זה היה נראה לי כמו הפרק האחרון אבל חשבתי שאני הוזה שראיתי שכתבת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! זה לא יכול להגמר ככה!!!!! מתי מתחילה העונה השלישית?????????!!?! מה עם צ'אד וברוק ועם אמא של פייטון <היא מאומצת או מה?> ומי רצח את דן ומה עם היילי ונייתן!?!?! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אין מצב שדן מת :/, מעניין מי הצית את האת החנות? קית'? דב? אנדי שנעלם באופן מסתורי ולא בגיע לניו זילנד, אח המיסתורין. ולדעתי, אימא של פייטון באמת מתה, כאילו אין מצב שיחזירו אותה מהמתים, כנראה פייטון מאומצת.
מסכן לוקאס מה יהיה איתו? נראה לי שמי ששרף את דן זה אנדי בגלל שהוא לא הגיעה עדיין לניו זילנד אבל יש מצב גדול גם שזה קית הקטע הכי עצוב בפרק זה שברוק ולוקאס נפרדים ובוכים ... איזה חמודים הם ..
קודם כלללללללל: פרק מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! אהבתי שפתאום היילי הייתה בחוץ אולי עכשיו היחא תגיד לנייתן שהיא רצתה לחזור והיא חשבה שהוא חתם על הביטול שלוק אמר לברוק שהוא אוהב אותה... אחחח למה בנים על אמת לא יכולים לעשות קטע כזה?!?!?! מעניין מי "הדליק\ה" את דן?!?! לוק?נייןת'ן?דב?אנדי?קית'?המאמן? יש כ"כ הרבה אופציותתת... בסוף זאת ג'ולי חחחחחחח..ואולי?? חחחח אמא של פייטון... הייתה לי הרגשהההה!!! היא בטח הביולוגית והשניה המאמצת! ורק לי יש הרגשה שיקרה משהו בין לוק לפייטון בקיץ וככה יחזור לנו המשולש של העונה הראשונה????????? ומישה יודע מתי עולה העונה ה3? התחילו לצלם יש כבר ספויילרים משהו?