פרק אחרון

Lorly

New member
אההההה ../images/Emo12.gif

אני לא מאמינה שזה נגמר ככה. אוי אוי אוי אוי אוי זה מורט עצבים ומטריד ועצוב וקשה וזה הורג אותי!!!
לוקאס ): ניית'ן ): אני שונאת את היילי. לא היתה צריכה לחזור |: ברוק ): למה לא אמרת לו שאת אוהבת אותו?!?! גאד. תסריטאים מטומטמים. שימותו. איך אני אמנע מספויילרים? הא? הא? הא?!?!?!?

danieli92

New member
OMG איזה פרק!!!!!!!!!

א-י-ז-ה פ-ר-ק מ-ד-ה-י-ם-! אוקיי אז ככה: לפי דעתי אימא של פייטון ברחה או משהו כזה כשהיא הייתה קטנה ואבא שלה התחתן עם מישהי אחרת! את המיילים המוזרים האלה אני חושבת שניקי שלחה לה! (מי עוד יכול לעשות את זה?!)!!! אוקיי לצערי הרב הייתי צריכה להדליק נרות לשבת אז פיספסתי את הקטע שקרן רואה את קית'
אני חושבת שזאת דב ששרפה את המקום בגלל הכדורים!!! הייתה התנהגות כזאת שהיא לקחה את הכדורים ואמרה לנייתן שהיא רוצה שהוא יסע למחנה ושימו לב לאבקה על הג'ינס שלה כשהיא החביאה את הכדורים בכיס היא זהה לאבקה שדן מצא ככה שהיא החשודה העיקרית אצלי! (חוץ מזה היא בטח ידעה שהוא אוהב את הויסקי הזה)! אוקיי לוקאס ממש חייב להתחיל להגיב על דברים!!! שברוק אמרה לו על פייטון הוא שתק כשנייתן ראה שהוא נסע להיילי לוק היה צריך להגיד לו שהוא נסע כי הוא רצה לראות אותה ולא בשביל נייתן! בנאדם תאבוד על התגובות שלך! נראה לי שיקרה משהו בין לוקאס ופייטון זה כזה משתמע... אוי למה ברוק נסעה?!?!?! טוב עד כאן החפירה........

mirymoo

New member
צודקת....

באמתלוקאס לא מגיב על דברים בצורה הנכונה.....בטח יש לו בעיות רפלקסים

SweetElla

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif

היה פרק מדהים!! יש לי כמה חשודים, לגבי מי שהרעיל ושרף את דן: אנדי, קית', נייתן, דב. אין מצב שזה היה לוק או אמא שלו- הם טובים מדי. זה יכול להיות אנדי כי קרן כל הזמן התקשרה ואמרו לה שהוא לא הגיע. קית' כי כמו שאמרו, כשקרן ראתה אותו, אולי היא לא באמת דימיינה. נייתן כי הוא אמר באמת שהיו לו כמה דברים לעשות. ודב כי היא נורא שמחה כשנייתן חזר לבית (אליבי?), וגם כי היא הוציאה את הכדורים האלה, ויש מצב שהיא לא שתתה אותם בעצמה אלא שמה אותם במשקה של דן. ועכשיו לנייתן! הוא פשוט דביל! לוק כל הזמן רק מנסה לעזור לו והוא בא לו ביציאה שהם יותר לא אחים ואפילו לא חברים! שיהיה! מי צריך אותו! בלעכס!!! וזה היה נורא עצוב כשלוק וברוק נפרדו... זה הסיכום שלי =)

mirymoo

New member
בקשר לדב

עוד משהו....זוכרים שהיא אמרה לנייט ''מצידי שאבא שלך ישרף בגיהנום''ישרף!!! ווייטי אמר לדן ''אתה משחק באש ''. אוליי זה סתם ביטויים אבל אוליי לא...

קובי221

New member
יאההה, איזה פרק עצוב!!!

אני מזה מקווה שנייתן והיילי יחזרו וילבנו את העניינים... <ראיתי רק עכשיו...>

mirymoo

New member
גם אני.....

יש לי 4 ניחושים למשקורה כשהיילי באה: 1.נייט כל כך מאושר והוא סולח לה ברגע הראשון שהוא רואה אותה..טוב בשני כי ברגע הראשון הוא היה בהלם. 2.הוא תורק לה את הדלת בפרצוף ואומר לה שהיא גרמה לו להבין מה באמת חשוב לו ובלה בלה בלה. 3.הם מדברים והוא מחליט שהוא לא יכול לסלוח לה כל כך מהר. 4.הם מדברים והוא סולח לה... מה אתם חושבים יותר הגיוני???

קובי221

New member
ה- 3, רק עם שפצור...../images/Emo3.gif

<ניחוש>הפרק הבא בטח יראה כבר את אחרי החופש כך ש- לא נדע עם הוא דיבר איתה...אבל הוא לא יסלח לה כ"כ מהר כי הוא ראה את המסמכי גירושין... הלוואי שהכל יהיה טוב!!!
ד"א יש למישהו את כל האימרות שבפרקים בתירגום לעברית???

אני מצטערת שאני פותחת שירוש לזה..

קראתי את רוב השירשור על הפרק האחרון.. ואני די קוראת כאן הרבה... אבל זה היה יותר מידי ארוך.. ולא נראה לי שיש אנשים שקראו הכל ורציתי שכולם יקראו את ההודעה שלי..אז... נקודה למחשבה... נראה לי שדב היא זו ששרפה את דן ... כי מקודם ראו אותה לוקחת כדורים כאלה לבנים .. ואחרי זה כשדן שתה הוא ראה סם כלשהו.. יכול להיות שיש קשר.. ושימו לב למרות הכפפה נראה שזו יד של אישה...! ושוב סליחה על שזה לא בשירשור.. בינתיים שבת נפלאה לכולם.:)

לפי דעתי

זה יכול להיו וייטי או אנדי למה וייטי -כי הוא אמר "דני אתה משחק עם אש ואתה עומד להכיוות" ואנדי לא היה בניו ג'רזי למרות שהוא כבר היה אמור להיות שם אז יכול להיות שהוא נשאר כדי לרצוח את דן

mirymoo

New member
אני חושבת שהעיניין עם אנדי

זה כדיי להטעות אותנו...וגם כל הביטויים של האש זה בטח יהיה מישהו לא צפפוי

העניין עם אנדי מוזר

כי הוא הרי נסע (או לא נסע) לניו זילנד בשביל אמא שלו, אז למי היא קרן כל הזמן מתקשרת ואומרים לה שהוא לא הגיע?? מה, לבית מלון....? לא הגיוני

toast and jam

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo105.gif זה באמת יכולים להיות

דב, וויטי או אנדי, אבל אני חושבת שזה ניית'ן. הפרק היה מעניין הכותבים הראו כאילו שכל אחד יכול לעשות את זה. גם דב עם הכדורים, גם וויטי עם המשפט על האש וגם אנדי שלא הגיע לניו זילנד, אבל ניית'ן גם חזר הביתה מאיפהשהו.. אז זה גם נותן חוט מחשבה..

mirymoo

New member
אוליי כשנייתן אמר שהוא היה צריך ...

לסדר כמה דברים הוא התכוון ללוקאס...אוליי הוא חזר מלוקאס והתכוון לזה

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifדב גם אמרה לו

או לנייתן לא זוכרת שמצידה הוא יכול [דן] להישרף בגיהנום.. הם נתנו המוןןן רמזים כאלו

yasminale

New member
קצת סדר בבלאגן

כל הרמזים ברשימה (בקשר לשריפה), לטובת העצלנים שבינינו שלא קראו את כל ההודעות: *אנדי- לא הגיע למלון בניו זילנד ורצה לנקום בדן על מה שהוא עושה לקרן ולוקאס ובלע בלע. *וויטי- כעס על דן ואמר לו שהוא "משחק באש ועומד להיכוות". *דב- מכיוון שהיא רמצה להתנקם בדן על כל מה שעשה לה ולניית'ן, ואמרה לנייט ש"דן יכול להישרף באש הגיהינום מבחינתה". *נייט- רצה להתנקם בדן על זה שהרס לו את הקשר עם היילי ועל זה שהרס את החיים לדב, וגם כזחר הבייתה אמר לדב שהוא איחר קצת כי "היה לו משהו לעשות", בדיוק אחרי שרואים שמהשרד של דן נשרף. עוד רמז, הוא שדב אמרה לנייט שדן לא יטריד אותם יותר, ונייט אמר לה "אל תדאגי, הוא לא". *לוק- אחרי שהנקמה הראשונה שלו בדן לא הצליחה, וגרמה לו להרוס את היחסים עם אח שלו, אולי לוק רצה ללכת על בטוח ולשרוף את דן
*ג'ולס- היא נעלמה, אבל יכול להיות שעכשיו היא חזרה ובגדול, רק כדי לנקום על מה שדן עשה לה ולקית'. *קית'- גם נעלם, אבל אולי הוא סופסוף החליט שמגיע לדן נקמה. אחרי הכול, הבנאדם הרס לקית' את החיים
. *היילי- (הו מיי גוד, לאן הגענו?!) רצתה לנקום בדן עך היחס שלו לנייט ועל זה שהוא הרס את הנישואים שלה ושל נייט. זהו. תוסיפו אפ יש לכם.

TheCharm

New member
2 תוספות

דב - לקחה כדורים, למרות שכן עברה גמילה, והיות והמשקה של דן היה מקולקל וגם הייתה לא אבקה לבנה... היילי - במקרה היא הופיעה בטרי היל מיד לאחר שדן נשרף?

mirymoo

New member
טכנית דן לא הרס את הנישואים של....

היילי ונייתן...הוא רק היה מאוד מאוד נגד. משהרס אותם זאת היילי.

הגזמה...

היילי? דב? לוק? לאן הלכתם תחשבו בהגיון. קית' נעלם והיה לו המון מה לנקום. כמו ג'ולס. ווייטי דן כל הזמן מעלה לו את הסעיף אולי הפעם לוייטי נמאס. אנדי אוליה כי הגיוני כי קרן כל הזמן מצלצלת לא יודע לאן ואמרים לה שהוא לא הגיע.

למעלה