פרצופה של המדינה..

aviadbarel

New member
אוקיי אז למי שלא מכיר את פקודות מטכ"ל

אסביר בפשטות. כל מי שרוצה לעבור את דרגת הסא"ל חייב שיהיה לו שם משפחה עברי. לא בוהדנה כמו גם לא ליפקין. לא ערבי ולא אשכנזי. אף אחד לא חינך אותי לשינאה עצמית, אין לי שום בעיה עם הערכה עצמית, למען האמת אני אפילו מאוהב בעצמי, אם הייתי יכול הייתי מתחתן עם עצמי, אבל אני לא יודע איך אוכל להביא ילדים בעצמי ;) אלו שגורמים לו ולליפקין לשנות את שמם לשם עברי אלו נהלי הצבא שקבעו שכולם (ערבים ואשכנזים) צריכים שם עברי כדי להיות קצין בכיר בצבא העברי. כדי להיות גזענים הם צריכים להעדיף גזע אחד על פני משנהו. אם הם קובעים שכולם כאחד יצטרכו לעשות משהו אין בכך פסול. לרסס חומרי הדברה על עולים חדשים למשל זה מעשה מזעזע, אבל הוא היה הרבה פחות מזעזע אם היו מרססים גם עולים חדשים אשכנזים. אבל כאמור זו גזענות שכבר חלפה מעל פני האדמה. אף אחד לא מונע ממך להתקדם עם שם ערבי, ואף אחד לא מקדם אשכנזים על פני ערבים. את בוטה, חצופה ומגעילה שאת מכנה אותי בשמות, אך אין בכוונתי לרדת לרמתך ולציין מספר שמות שמתאימים לך ולשכמותך. אם לא הצלחת בחיים, לתד הבעיות שגרם לך הממסד אני בטוח שיש סיבה או שתיים אובייקטיביות שגרמו לכך. ויתכן שאת אדם מדהים (למרות שפתך הבוטה ורמת דיונך המזעזעת) שפשוט לא הצלחת להגשים שאיפותיך בשל היעדר ביטחון עצמי בשל העובדה שאת בטוחה שלא תצליחי ולכן את באמת לא מצליחה. חבל לבזבז את חייך על העבר (הבאמת עצוב) של מדינתנו, אלא הביטי לעתיד וראי כמה הזדמנויות נקרות בפניך. שמרי על שם משפחתך, והאמיני לי שגם יהודי ערבי יכול להצליח בדיוק כמו יהודי אשכנזי, לו רק ירצה, לו רק יתאמץ ולו רק יאמין. כך או כך אם את לא מתכוונת להחזיר את הדיון לרמה נסבלת של דו שיח, אין בכוונתי להמשיך ולענות לך, כי באמת שאני לא חושב שקללותיך ראויות למענה. אז מעתה ואילך, אנא או שתעלי טענות בצורה של דיון או שפשוט דברי לעצמך. שיהיה לך המשך יום קסום ושבוע טוב!

aviadbarel

New member
האם אתה שמעת על משה (קפלן) קפלינסקי

בדומה לאמנון ליפקין שחק אתה מוזמן לקרוא עליו בויקפדיה. אני אשמח לשמוע על מישהו נוסף ששמר על שמו, לטענתך אחד מיני רבים... לא יעזור לכם חבר'ה, יש לכם עסק עם קצין שלישות אני מכיר את פקודות הצבא.

aviadbarel

New member
אגב ראיתי שכבר כתבו לך על בן גוריון

אבל הייתי רוצה להדגיש שבן גוריון כן היה באליטה השלטת בתקופה בה היתה גזענות בארץ וזה רק מוכיח לך שלעברות השם אין שום קשר לאשכנזיות / מזרחיות. חוץ מלקרוא לי בשמות גנאי יש לך הסבר הגיוני למה את חושבת שעברות השם זה בעצם שיכנוז? ואם זה שיכנוז אז איך קוראים למהלך של עיברות שם אשכנזי? שיכנוז מודרני?!

aviadbarel

New member
קדמה לתורה

נראה לי טעית בהודעה אליה שירשרת את תגובתך, אני שמרתי על שפה נקיה לאורך הדיון. אולי התכוונת לשרשר את זה במקום אחר? ואם התכוונת להעיר לי אשמח אם תוכל להסב את תשומת ליבי לדבריי הפוגעים כדי שאדע להימנע מחזרה עליהם בעתיד.

למעלה