פרצופה של המדינה..

מוחמד5

New member
על אף ולמרות

היום על כל מוצר שאנו\אתם קונים כתוב בשתי השפות , העברית והערבית. הדיון הוכרע מזמן.

respecta1

New member
מה לעשות יש שמאל במדינה ../images/Emo201.gif

ושמאל קיצוני שדעותיהם לא שונות מדעות של איזה פעיל חמאס פנאטי.. שמנסים להרוס את המדינה מבפנים אני לא מבין למה לבזבז את ה3 שעות האלה ללימוד ערבית בבתי ספר ולא עוד שעות אנגלית \ צרפתית\ ספרדית.. אלה שפות שיעזרו הרבה יותר בחיים

respecta1

New member
אה ואגב

אם זה בא בתשובה על גזענות של המדינה כלפי ערבים ואפליה..זה לא עונה על זה בכלל. זה משהו של האזרחים זה כמו שיש סיכוי טוב מאוד שאם אני אעבור בכביש ליד כפר ערבי יזרקו עלי אבנים, זו גזענות אבל לפחות אצלנו היא לא גולשת לממסד..שוב עדיין לא הראתם לי מקרה אחד שהמדינה עשתה אפליה

THE WIZARD 55

New member
המדינה עצמה זה כבר סיפור אחר..

והדוגמא הכי בולטת, ואמרתי את זה אלפי פעמים אבל אחזור על זה עבורך.. האדמות, אי אפשר לבנות על אדמות, כשמטר ממך היהודים יכולים לבנות על האדמות.. הערבים גם לא יכולים להפוך את האדמות לחקלאיות פשוט אין היתר בניה, ואין היתר לחקלאות.. ויש עוד הרבה..

THE WIZARD 55

New member
ועוד על אפליה, מבית היוצר של וויזארד בע"מ..

למה השילוט בחנויותלא בערבית לדוגמא בכרמיאל..מרכז ביג.. עיר שמסביבה הרבה כפרים ערבים..ורוב הלקוחות שלה מגיעים מהכפרים..כלומר הפרנסה שלהם.. כלורמ, למה לא עושים "מחווה" לתושבים הערבים שלא יודעים לקרוא עברית..ושמים שלטים בעברית בלבד?.. ומדוע אין שם עובדים ערבים שיוכלו לסייע ללקוחות הערבים.. אין הרבה ערבים שעובדים שם, וזה בדוק..

THE WIZARD 55

New member
הערבים מהווים כשליש מהאוכ'

תקנו אותי אם אני טועה.. לא ראיתי צרפתים כאן...ולמה לא שלטים ברוסית כשיש ריכוזי אוכ' רוסים..

respecta1

New member
אתה טועה

20 אחוז.. וגם רוסים וצרפתים..רוסים נראה לי יש יותר מהערבים גם ולמה לא שלטים גם ברוסית וערבית? כי עיברית היא השפה הראשית של המדינה, כל אזרח אמור לדעת אותה. ומי שרק היגר מלמדים אותו באולפנים

respecta1

New member
לא יודע אולי זה רק באילת (העיר שאני גר בה)

חח.. בכל מקרה רוסים יש בכל המדינה ובכמות רבה אם לא יותר מהערבים בטוח יותר מהמוסלמים..אז להגיד שיש פה גזענות זה שקרי כי גם הרבה מהחנויות האלה מנוהלות ע"י רוסים וערבים... לא כתוב בשפה הערבית כי הערבים הנורמלים והמתונים רוצים להשתלב בתוך המדינה ולא שיראו אותם כגיס חמישי שגר בתוך המדינה אבל מזדהה עם אויביה, ושוב, עיברית היא השפה הראשית של המדינה, כל אזרח אמור לדעת אותה.

AdonAsda

New member
ויזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

שלישששששששש?????????????????????????????????????????????????????. השתגעת???????????????????????????????????????????????????????????? יש לך תואר רבעי במטמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתבישי פשוט!

THE WIZARD 55

New member
מה ההבדל בין שליש לחמישית..

במילא מחר נהיה חצי

ksimeroni

New member
../images/Emo6.gifוויזי.....

היחידים שמוכנים להשבע שאין גזענות בישראל הם אלו שמלבים אותה (כי זה נוח להם כי הם מהעדה ה"שליטה"), או אלו שמלקקים לשליט, ובתמורה הוא זורק להם פירור או שניים, כדי שיוכלו להסתדר בחיים. (חדשה פה, אולי הגעתי באיחור קל, שלום לכולם!)

THE WIZARD 55

New member
את מוזמנת להשאר...

אחלה לראות אותך כאן:) אחלה חתימה יש לך...כשרונית הבחורה..! נעשה תחרות יצירות...

למעלה