פרצופה של המדינה..

THE WIZARD 55

New member
אהרון..

חייבת תשובה רצינית...כי אתה מכיר את דעותיי הפוליטיות.. אני אף פעם לא הכללתי..אני יודעת שיש מעט גזענים גם אצל היהודים וגם אצל הערבים..שהם בעצם נותנים את הטון.. יש הרבה אנשים טובים..שם וכאן..חבל שאנחנו נתקלים בגזענות המכוערת הזאת.

respecta1

New member
הסקר הזה חרטה..

"האשכנזי והמרוקאי דווקא נתקלו בתגובות טובות (אבל לאשכנזי בכל זאת אף גננת לא אמרה שהספרדים המרוקאים לא משלמים), האתיופי חטף מכל הצדדים, הערבי נזרק פחות או יותר מהמדרגות, אך איכשהו הצליח למצוא דירה, והרוסי היה אי שם באמצע ביניהם." תלכי לכל גן שהוא בכל מקום את תמצאי לפחות אתיופי אחד כמה רוסים אשכנזים מרוקאים ואם זה בסביבת מגורים של ערבים אז גם ערבים

respecta1

New member
אגב זה באמת חרטה כי עוד משהו

איך הם בכלל ידעו שהם אשכנזים מרוקאים ערבים ואתיופים אם הם בכלל התקשרו? אולי לערבי ואתיופי יש קצת מבטא אבל מרוקאים ואשכנזים איך הם ידעו?..קיצר סתם הסקר הזה חרטה..

שמח שהחברה היהודית פתחה את עינייה

שמח שהחבר הציונית פתחה את עינייה והיא לא מוכנה לקבל את המגזר שלך אותו מגזר שהיה מעורב ברוב הפיגועים ב 7 שנים האחרונות אותו מגזר שמצדיק את הפיגועים שעושים אירגוני הטרור אהה סליחה אירגוני החופש כמו שאתם קוראים להם אותו מגזר שתמך בנסראלה במלחמת לבנון השניה אותו מגזר שניסה לעשות לינץ ביהודים לפני 7 שנים אותו מגזר שירה זיזוקים ביום הזיכרון לחליי מערכות ישראל ישר כוח לאנשים שפסלו את הנציג הערבי מחזק את ידכם

AdonAsda

New member
אני לא מצליח לקרוא את החלק בערבית!

איך תסבירי את זה?

THE WIZARD 55

New member
כי המדינה הגזענית לא מלמדת את השפה

הערבית בבית הספר... יא הבול!! את זה אתה מבין

THE WIZARD 55

New member
מה מלמדים?

שדיכ זה תרנגול?.. עד כיתה י', מלא מקבלים פטור..זה לא מקצוע חובה.. ולומדים אוצר מילים של ילד בן 3... ועוד ערבית ספרותית..זה מה שאני למדתי בבית ספר..

respecta1

New member
מלמדים ערבית מה זה משנה מה בדיוק ואיך

אז מלמדים ערבית ספרותית ולא איך שמדברים..עדיין מלמדים ערבית למרות שזה שפה של מיעוט אני לא רואה שמלמדים רוסית\ צרפתית למרות שזה יעזור הרבה יותר בחיים

THE WIZARD 55

New member
זה יעזור אם תלמד את השפה

של השכן שלך, ככה גם תוכל להבין אותו טוב יותר.. להרבה ערבים קשה להתבטא ולהגיד את המילים המדוייקות בגלל שהם לא יודעים את העברית על בוריה.. וכמו שאתה יודע הטרמינולוגיה מאוד חשובה..בפרט אם היחסים הם לא הכי טובים..כל מילה יכולה להשמע אחרת..

respecta1

New member
אני לא רואה בארצות הברית מלמדים מקסיקנית

אני לא רואה בסין מלמדים יפנית וכו' וכו' תעשי טובה... מלמדים פה ערבית בגלל השמאל המעיק וגם על זה אתם מתלוננים?

AdonAsda

New member
בטח שהיא מלמדת...

אבל אני לא למדתי! איך תסבירי את זה? ואיך תסבירי את זה שאת וסעיד יודעים ערבית בלי שלמדתם אותה?

THE WIZARD 55

New member
זה התחיל בבטן אימי...

היתי מקשיבה לסביבה.. עכשיו הרגת אותי עם השאלה הזאת..ואתה יודע למה
תפתח שרשור סביח על קיר

AdonAsda

New member
אבל עכשיו כבר כמעט ערב

לא מתאים סביח על קיר עכשיו...

aviadbarel

New member
קודם כל היא כן

ושנית בבתי ספר בהם ריכוז גדול לאוכלוסיה הערבית לומדים בערבית. האם את מכירה בית ספר באיזו מדינה אחרת בעולם שלומדים בו בשפה אחרת מהשפה הראשית? האם את מכירה עוד מדינה בעולם שתרשה את זה בבית ספר ציבורי?

למעלה