פרספקטיבה אחרת

az ma

New member
רק אם היא מתנדבת להיות Human shield

"אגב נראה לי שאם נפתח מגבית לטיסה לעירק חברי הפורום יעזרו פלאים"

depechemode

New member
LMFAO

אגב.. יש opening בתור כפיל, האחרון פוטר (פוצץ) מתפקידו
נא לשלוח רזומה ל בונקר 7, שדרת סדאם (saddam blvd ) ליד הפיצוציה של קוסאי ואודאי

az ma

New member
חחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יצא לך לראות תמונה שלה? יש לה שפם מתאים

האם אפשר להבין מתורת השלבים שלך

שאת ממתינה בציפיה ובשקיקה לשלב מספר 2? היית מתה!

גלגו

New member
חיזוק למיכל

היי מיכל וכל שאר באי הפורום רציתי לחזק ידיך ולומר לך שאני בהחלט רואה היגיון בדבריך, מה שמדהים הוא התיחסות שאר החברים(בפורום) לדבריך והצורה שהדבר גורם להם לגיחוך, זה רק מזכיר לי את הארץ ולמה דברים שם לא כל כך מסתדרים, אוסף של אנשים שכולם מרוב שהם חושבים שהם חכמים מקימים את מדינת חלם ובהקשר שלנו אני הייתי רוצה לדעת מי הכן חושב שלא הגיע הזמן להחזיר לפלשתינאים את אדמתם- ולגמור עם שנות הסבל שלהם שהוא גם הסבל שלנו, מי כאן חושב שכל פעולות הטרור הפלשתינאי נעשו למרות שישראל פעלה כראוי להחזרת הצדק. הרי זה ברור שהוצאנו להם את המיץ, למה ציפתם שהם יבכו באו"ם? בקיצור אני לא ראיתי הצלחה בשום פתרון שנעשה בכח לדעתי רוב האנשים חכמים מספיק ובעלי ניסיון כדי להבין זאת לי זה ברור שאם קימת בעיה והחזקים באמת רוצים לעזור לחלשים (העם העירקי? הפלשתינאים?) אז זה אפשרי ובגדול. הנזק שמלחמה תגרור גדול יותר מכל אפשרות אחרת אם בחיי אדם ואם בעלות של כסף שאולי היה יכול לתקן מצב עגום במקומות רבים... גלעד

Michal7

New member
hear hear!

הרשה לי לחזק את דבריך: אתה אמרת: "לי זה ברור שאם קימת בעיה והחזקים באמת רוצים לעזור לחלשים (העם העירקי? הפלשתינאים?) אז זה אפשרי ובגדול." זה בהחלט אפשרי. קיימים ארגוני סיוע רבים שמיועדים לעזור לעמים במדינות מתפתחות. דוגמא אחת לארגון שכזה היא ה-PEACE CORPS. וכמו שנאמר: "אפשר למשוך יותר זבובים עם דבש"... מיכל פניקס, אריזונה

Michal7

New member
אגב, גלעד,

מאמר בסאנדיי מירור הבריטי רק מאשר את מה שאתה אומר שמלחמה תביא להרבה יותר נזק מכל אפשרות אחרת. בהחלט משתמע מהתרשמות של עיתונאי בריטי שנמצא בעירק, שמה שהמלחמה הזו הביאה זה לאיחוד העירקים, כולל אלו שדווקא מתנגדים לשלטונו של סאדם כנגד אוייב משותף: ארה"ב וה"קואליציה" שלה: "Ghazwan, 59, is no ardent supporter of Saddam Hussein. He loves English pubs and American diners, often visited the UK and points out he was even educated in the US. He is no friend of the Iraqi regime. He just hates George Bush and Tony Blair more. Ask why, and you get a one-word answer: sanctions." אפשר למשוך יותר זבובים עם דבש, כבר אמרתי?
מיכל פניקס, אריזונה

יש משהו במה שאתה אומר, אבל

כשאתה אומר "להחזיר לפלשתינאים את אדמתם", על איזו אדמה אתה מדבר? לא בטוח שאתה והפלשתינאים מדברים על אותה אדמה... בזמנו הייתי מתומכיו הנלהבים של הסכם אוסלו (שלימים התברר כטעות נוראית). ההתלהבות נבעה מקומבינציה של Wishfull thinking (נמאס לי לעשות מילואים בעזה ולהפחיד ילדים קטנים עם הנשק שבידי) ומסע דיסאינפורמציה (ע"י מי ששלט במדינה באותו הזמן) שגרם לנו לא לראות את התמונה האמיתית.

the other 99

New member
לכל אלו שלא מאמינים למילה של גדעון

לוי קראו את הכתבה של בילי מוסקונה לרמן במעריב סוף שבוע האחרון על 30 השעות שהיא בילתה ברפיח. נראה לי שאף אחד מכם לא יחשוד בה בראיה "חד ממדית" או תפיסת עולם שמאלנית. מצטער אין לי קישור כיוון שאין לי מנוי במעריב.

forglemmigej

New member
ראיתי אתמול

סרט ישראלי פה בטלויזיה ,שנקרא "המחבל שלי" מישהו שמע על זה? סרט ממש מעצבן ומניפולטיבי וגדעון לוי מככב שם בגדול. אני באופן אישי גם נגד מלחמות, אבל את סדאם צריך להעיף בכח כי בצורה יפה הוא לא ילך! ואולי אולי יהיה שלום עם עירק במשטר החדש אז מה זה רע?

למעלה