פרספקטיבה אחרת

שלא תבין אותי לא נכון

גם אני חושב שמערכת הדיסאינפורמציה האמריקאית היא ממש פתטית. אם הם נזקקים לכאלה שקרים, אנחנו במצב קשה... (שים לב שאמרתי "אנחנו" ולא "הם". אנחנו גם ישראלים וגם אמריקאים). מזכיר לי לפעמים את קול קהיר ההיסטרי (במובן המצחיק של המילה)
אבל מכאן ועד להסקת מסקנות שאנחנו צריכים להיות בעד סדאם ולא בעד בוש, הדרך ארוכה מאוד. אני כל כך שמח שאני חי תחת שלטונו של בוש ולא של סדאם (על אף שבבחירות האחרונות הצבעתי עבור גוֹר, לא בוש).

az ma

New member
טוב, תוציא צטאלה ותרשום ת'שקרים

אחד אחד... יהיה יותר קל להתיחס... גם אני הצבעתי גור, אבל כנראה מסיבות שונות משלך, לפחות בחלקן... אני רואה בבחירתו של בוש "אצבע אלוהים"... מפחיד אותי לחשוב מה היה קורה אם גור היה נבחר... אני גם יודע איך אני מצביע בבחירות הבאות...

shaltomato

New member
בוש לשלטון

אני יגיד לך מה היה קןרה: יכול להיות שספטמבר 11 לא היה קורה - זה מה שהיה קורה

מאז חרב בית המקדש, ניתנה הנבואה

לשוטים. אי אפשר לדעת בוודאות אם 11 בספטמבר לא היה קורה עם בוש לא היה עולה לשלטון. מצד שני, יש הרבה דברים, תככים ומזימות הנעשים מאחורי הקלעים ללא ידיעתנו, ואי אפשר לדעת אם בוש והממשל שלו החלו לאחר בחירתם בבחישות שונות ומשונות במזרח התיכון שהביאו את בין-לאדן לממש את התוכנית השטנית שרקח מבעוד מועד. לא יודע. אני רק יודע ששום דבר לא מצדיק מה שנעשה ב- 11 בספטמבר. צריך להיפטר מהטירוף האיסלאמי הזה כמה שיותר מהר. ולא איכפת לי אם בּוּש עושה את זה או גוֹר.

ליילה

New member
הנבואה לאחר חורבן הבית השני

ניתנה רק לשוטים... לעומת זאת נאמר - חירש שוטה וקטן - פסולים לעדות ופגיעתם רעה...אבל זה כבר עניין אחר לגמרי..

az ma

New member
תגיד, ת'ה זוכר ת'WTC ב93???

זוכר איזה "אבו-יוסוף" או "אבו-אמו" (כן, יושב בכלא אמריקאי)? למה נדמה לי שהוא היה מאחרי הנסיון (כושל מבחינתם) לפוצץ ת'בניין (תחת שלטונו של קלינטון-מוניקה-אני-צריך-מציצה-ולהילארי-יש-שיניים-חדות-מידי). והוא אומר בפה מלא שהם הפיקו ת'לקחים מכשלונם והחליטו לבצע שוב והפעם בעזרת מטוסים חטופים... אז ת'ה לא מאמין לו??? ומה, שתי הקונסוליות באפריקה והמשחתת (שוב, תחת שלטונו של קלינטון-רק-זיונים...never mind, הבנת מי זה קלינטון...) לא נחשב? למה, בין-לאדין לא אמר מספיק ברור שהוא ימשיך לפגוע בארה"ב עד שיצאו מסעודיה
אז מה (לא אני), הוא היה פתאום "חוזר בתשובה" ו"מתרכך" בפני קיסמו של גור-אפילו-אשתי-אומרת-שאני-משעעעעמם
מסכים לגמרי עם השורה התחתונה שלך אבל אתה באמת ובתמים מאמין שלגור (שלמזלנו החליט לפרוש מהמרוץ לנשיאות) יש ביצים בשביל "להיפטר מהטירוף האיסלאמי הזה"
I no think so...

shaltomato

New member
אני כאן

אני פה אני פה (וזה שלטומטו ולא שומטו) נו שוין , מיכל חסרת טאקט ומקצינה דברים וגם קצת מעצבנת ההתלות במאמרים וגורמי חוץ, אבל בעקרון הלו חתמנו הסכם קואליציה , לאאא ? חבר,ה זה מעצבן להפנים שפתאם אנחנו הקלגסים ואנחנו החזקים ואנחנו הקצת רעים, מה לעשות הבחורה צודקת

כיבינימאט - ידיעות כאלה גורמים לי

לחשוב שיש משהו בקולות המתנגדים למלחמה. קיראו את הקישור הבא ושאלו את עצמכם: אם המלחמה גובה 499 קורבנות היא מוצדקת, ואם היא גובה 501 קורבנות היא לא מוצדקת?

תראה - אם שואלים אותך

שאלה מטופשת "האם תהיה בעד המלחמה אם מספר הקורבנות האמריקאים יעבור 500?" ויתנו לך רק שתי אפשרויות לענות: "כן" או "לא", ברור שהתוצאה הסטטיסטית הסופית תהיה גם כן מטופשת. לי נראה שזה היה סקר מגמתי מאוד...

הבעייה עם הבחורה, כמו עם תיק דבקה

היא שהיא לוקחת כמה אמיתות, מערבבת אותן עם כמה סיפורי אלף לילה ולילה ומצליחה להוציא תחת עטה שטויות שמצליחות להצחיק אפילו בנאדם רציני כמוני...

depechemode

New member
ואני בכלל הייתי בטוח שהיא BOT

אגב.. מסקרן אותכם איך 7 נראית? ..אותי מסקרן לאללה נו שבע, פרסמי תמונה בפרופיל
את אז מה כבר ראינו <הבחור סוס>

Michal7

New member
הערת אגב...

אני ממש, אבל ממש לא רואה ב"תיק דבקה" מקור חדשות אמין. האתר לא מספק סימוכין כלשהם ל-"ידיעות" שלהם, ובכנות זה מתפקד יותר בתור אתר שופרו של סא"ל שמועתי מכל דבר אחר.
האתרים בהם אני מבקרת קבועה מספקים המון סימוכין למידע שבהם, כגון קישורים לאתרי צבא וממשלה רשמיים, ו/או הפנייה לדיווחים של סוכנויות הידיעות השונות (AP, רויטרס, טלגרף וכו'). מיכל פניקס, אריזונה

על זה נאמר

YEAH RIGHT... אני הבנתי מהערתו של "המנומס" שהוא משווה אותך לתיק דבקה ברמת הגיחוך, לא שהוא טוען שאת שואבת את ידיעותייך משם. הערת האגב שלך לא מפחיתה מרמת הצחוק שאת עושה מעצמך בהפגנת האמון העיוור שאת נותנת בכל תיאוריות הקונספירציה למיניהן. למדי להתייחס לכל ידיעה/כתבה/מאמר בספקנות. בין אם מימין ובין אם משמאל.

Michal7

New member
כפי שנאמר:

"One should test all things and hold fast to those that are true" זה בדיוק מה שאני עושה. אני לא מביעה אמון עיוור בידיעות רק בגלל שהן קיימות, אלא דואגת להצליב אותן מול דיווחים וסימוכין (שנקראים בלעז FURTHER READING). אתה טוען שאני "עושה צחוק מעצמי", סבבה, כל מה שזה אומר לי שאנחנו עדיין בשלב הראשון: "All truth passes through 3 stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident". Arthur Schopenhauer מיכל פניקס, אריזונה

depechemode

New member
7 התחלת למחזר חומר?

ואני חשבתי שיש לך מלאי בלתי נלאה ואת רק מחפשת את האופציה לשלוך עוד כמה ציטוטים מהשרוול בתקווה שהם יתאימו לשרשור
הידע שלך, כמו שלנו.. מוגב. וזו עובדה.. איננו יודעים 20 אחוז מהאמת, לא על המעבורת, לא לגבי המלחמה.. ואם הייתה קונפירציה.. תאמיני לי שהיו מטייחים את זה כל כך טב שגם הגולו גולו וחברים שלך לא היו יודעים מה נחת עליהם, אז איזה עובדות בדיוק את מצליבה? עד שאני לא אראה אותך בעירק מדברת עם כוחות הרפובליקה של סדאם אני לא הולך להתייחס ברצינות ל"מקורות" האלו שלך. < אגב נראה לי שאם נפתח מגבית לטיסה לעירק חברי הפורום יעזרו פלאים
>

depechemode

New member
לשלוף, מוגבל, קונספירציה

שמישהו יכתוב לתפוז לגבי הוספת ה- edit option

למעלה