פרסי העונה שלכם

ikrmr

New member
גבירותיי ורבותיי, אלו בן בחירותיי!

הדגש|השחקן המוערך ביותר: המלך ג'יימס הראשון, הלא הוא לברון ריימון ג'יימס. רוקי העונה: דרק רוז. המשתפר: דוויין האריס. שחקן ההגנה של העונה: דווייט האווארד. גארנט עדיין מעולה וגם מועמד ראוי. לברון ווייד שיפרו את ההגנות שלהם והם העונה מהטובים בליגה (וייד מדהים עם 1.4 חס' למש' והוא השני בליגה בחט', אך כמובן שיכולת ההגנה אינה רק מספרי אלא גם שמירה משובחת). תגלית העונה: שיהיה וון וייפר למרות שאין לי צל של מושג מי זה, היכן הוא משחק ומתי נכנס לליגה... מאמן העונה: לדעתי הבחירה קשה בין מייק ג'יימס (קליבלנד), סטן ויאן גנדי (אורלנדו) וגרג פופוביץ' מהספרס. קבוצת העונה: אני בוחר את הסלטיקס האהודה עלי ואחריהן את קליבלנד, אורלנדו והלייקרס. הקבוצה המפתיעה: דנבר, אורלנדו, ניו ג'רסי, קליבלנד, אטלנטה. הקבוצה המאכזבת: פיניקס, דטרויט, טורונטו. טרייד העונה: הטרייד שהעביר את בילאפס לדנבר. מצד המזרחי של הטרייד שהעביר את אייברסון לדטרויט הסיפור קצת אחר... החמישיות: פול, וייד, לברון, דאנקן ודוייט הווארד. דרון, קובי, פירס, גארנט ויאו. טוני פארקר, ג'ו ג'ונסון, דוראנט, פאו גאסול (אולי אל ג'פרסון היה כאן ללא הפציעה) ושאק. גם צ'ונסי וגריינג'ריכולים להיות מועמדים טובים לפחות לחמישייה השלישית. השחקן שיפרוץ: [מקווה ש]רונדו ימשיך את פריצתו.

תהיתי כבר מקודם מזה מייק ג'יימס המדובר...

המאמן של קליבלנד זה מייק בראון

OrEl74

Well-known member
מנהל
נכון!! אז מי זה מייק ג'יימס לכל הרוחות????

ThEgReEnKiNg

New member
שחקן כושל במיוחד

היה קצת ביוסטון קצת בטורונטו קצת בוושינגטון

OrEl74

Well-known member
מנהל
אהה נכון, זה שנראה כמו דג ../images/Emo13.gif

or121210

New member
מייק ג'יימס הוא שילוב של שני המאמנים של הקאבס

לברון ג'יימס ומייק בראון.

ikrmr

New member
תיקון: בחמשייה ה-3 שם את ר' אלן במקום ג'ו ג'ו

ikrmr

New member
הוספה בעניין החמישיות והמאמנים

בס"ד כרמלו אנת'וני גם מועמד אפשרי בסמול בחמישייה שלישית. לגבי מאמנים: גם מאמן יוסטון, ריק אדלמן מועמד ראוי, אך ככל הנראה יזכו ואן גנדי או מייק בראון בגלל המאזנים הקבוצתיים. ולגבי מייק בראון שהפכתיהו לג'ונס: התבלבלתי בגלל שהובא לפני השם במקום מייק בראון.

ThEgReEnKiNg

New member
אנדרה ברניאני MVP

MVP:לברון ג'יימס ,אני באמת יותר אוהב את וייד ואני באמת חושב שהוא עושה עונה יותר מרשימה , אבל המאזן הקבוצתי מאוד חשוב בעיני , וקליבלנד היא ללא ספק בכלל הקבוצה הכי טובה בליגה בעונה הסדירה , רק לברון השנה.
מאמן העונה:נייט מקמיליאן , אני אוהב את המאמן הזה עוד מהשנים שלו בסיאטל .תמיד יודע להפיק את המירב מהקבוצה שלו , למרות שאודן לא בא טוב לעונה עדיין הקבוצה שלו שיחקה כדורסל טוב , הבית שלהם זה פשוט מבצר בלתי חדיר . ובכלל זו נראת כמו קבוצה שגדולה מסך חלקיה , גם כשרוי היה פצוע הם ניצחו ,זה קבוצה שהקבוצה זה מה שחזק בה , וזה מה שאני אוהב
.
רוקי העונה:דרק רוז , אומנם לא יצא לי לראות אותו כמעט משחק , אבל מהייליטס וכתבות (מה לעשות זה מה יש) הוא בהחלט האיש , גם זה שהוא הוביל את שיקאגו לפיאוף מוסיף לו נקודות. השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]:דוין האירס , ממש הפתיע אותי , לא יודע אם בזכותו או לא , אבל אפילו וינס קרטר הגופה נראה שחקן כדורסל העונה.
תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]:רוג'ר מייסון , אומנם אנחנו בפורום מכירים אותו. אבל שיחק פשוט טוב השנה בספרס , פשוט אי אפשר להתעלם מכל המאני שוטס שהוא דופק.
שחקן ההגנה של העונה:תקראו לי משוחד , אני עדיין חושב שגארנט לא רואה את הווארד בהגנה , נכון שהווארד יותר מפחיד ופיזי וחוסם יותר טוב , אבל גארנט הוא פשוט משהו אחר. קבוצת העונה:קליבלנד?
הקבוצה המפתיעה של העונה:דנבר! , תפסו אותי לא מוכן , כנראה שצ'ונסי הוא באמת משהו מיוחד , אולי כרמלו עובר סיבוב השנה? הקבוצה המאכזבת של העונה:פיניקס , WTF?! על כל העונה שלהם זה מה שיש לי להגיד.
טרייד העונה:בילאפס לדנבר , אומנם דטרויט אכלו אותה , אבל דנבר פשוט הרויחה המון. חמישייה ראשונה:פול ,וייד ,קובי , לברון , הווארד חמישייה שנייה:בילאפס , רוי , כרמלו ,דאנקן , שאקיל חמישייה שלישית:דרון , ג'ו ג'ו , גריינג'ר ,גארנט , יאו ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה:אהההה ג'יי אר סמית'?

טוב - יש לי שאלות למדרגיפ

אני לא עקבתי מספיק בשביל להעמיד דירוג, אבל חייב לשאול: החמישייה הנפוצה כאן (אם שמתי לב טוב) היא פול, קובי, וייד, לברון והאוורד. האם זה הוגן לתת חמישייה שיש בה שלושה גארדים סמול וסנטר? סתם - זאת גם החמישייה שלי, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיא בעצם מתחמקת מהשאלה הקשה באמת: אם הייתם צריכים לבחור שני גארדים - את מי מהשלושה הייתם משאירים בחוץ?

shaharha12345

New member
אני אישית את קובי

וראיתי עוד כמה כאן. הוא פשוט פחות טוב העונה מוויד ופול ברמה האישית. מבחינתי חמישית העונה זה יותר ברמה אישית מאשר מאזן קבוצתי,ולכן שניהם שם לפניו אצלי. יאללה תתקפו אותי

אני הייתי מוציא את פול

אני חושב שוויד לברון וקובי הם עדיין רמה מעל הווארד ופול שהם הבאים בתור ואחריהם יש ירידה לשחקן הבא הכי טוב (רוי) שהוא כבר לא סופרסטאר לפי הסיווג שלי..

ikrmr

New member
פול הוא הרכז טוב בליגה!

בס"ד שחקן התקפה טוב מאוד ושחקן הגנה מעולה, ראיית משחק נפלאה ושחקן קבוצתי ביותר עם יכולת אישית משובחת. קובי לא היה משיג עם ההורנטס יותר ממה שהשיג פול. במכלול היכולות והתכונות של שחקן פול לא פחות טוב מקובי, והוא טוב כרכז לא פחות ממה שקובי טוב כקלעי!

זה עניין של דעה

מאיפה אתה קובע שפול כרכז יותר טוב מקובי כקלעי? זה מדיד בכלל? עכשיו תיתן תגובה ארוכה שמתמצתת את כל היכולות של פול וכל היכולות של קובי לפי אך ורק סטטיסטיקה כי אין לך מושג איך הם משחקים, ובסוף ההודעה תציין שמה שמבדיל את פול מקובי זה ווינריות ואי התפשרות ולמרות שגם לקובי יש את זה לפול יש את זה יותר, ואני ממש לא מבין איך אתה מודד דברים כאלה ומחליט שמג'יק תחרותי בדיוק כמו בירד או הוא קצת יותר מהאחר, זה פשוט לא מדיד...

ikrmr

New member
לא אמרתי שפול כרכז טוב מקובי

בס"ד מה שאמרתי הוא שפול ראוי להיות במועמדים לתואר כמו קובי. אני לא מודד או קובע מי יותר טוב, אך באותה מידה אי אפשר לומר שקובי כקלעי טוב מפול כרכז. גם פול והאווארד הם מהשחקנים הטובים ביותר בליגה ואין הבדל משמעותי ברמת המשחק בינם לבין קובי, כל אחד בעמדתו, וגם אם קובי שחקן טוב יותר, בוודאי לא בדרגה מעל פול והאווארד.

Oxycodone

New member
את קובי

החמישייה הכי טובה והתקפית בליגה היא : פול , וויד , לברון , נוביצקי והאוורד אולי אפשר לקחת את דאנקן במקום נוביצקי , אבל נוביצקי נותן עונה מעולה ומגיע לו

the mnm factor

New member
../images/Emo13.gif תפוז האלה... מסננים אותי.

שלחתי כבר שלוש פעמים את ההודעה הזו... MVP: לברון ג'יימס, לטעמי בהיפרשים ניכרים. אחריו דווין וויד וצ'אנסי בילאפס. אני חושב שאף אחד כאן לא מעריך מספיק את מה שהאיש עשה בדנבר. הקבוצה כבר הוכרזה כמפורקת והיום היא מקום שני במערב, עם אופציה מאוד סבירה להגיע לגמר המערב וזה כמעט הכל בזכות הנוכחות של צ'אנסי. צ'אנסי בילאפס מגדיר את עצמו מחדש כאחד הרכזים הגדולים של העשור (לטעמי לפני נאש). מאמן העונה: נייט מקמילן לא קל לחבר כל כך הרבה שחקנים מדרג הביינים סביב כוכב אחד כל כך מהר- נייט מקמילן בונה פרנצ'ייז. רוקי העונה: דרק רוז השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: גילברט ארינאס שיפר את היכולת שלו להרוס קבוצה ולהישאר מצחיקול בצורה ניכרת. אבל ברצינות- ראז'ון רונדו. לטעמי בשנה שעברה האיש קיבל הייפ אדיר ומאוד לא מוצדק (במיוחד לאחר הגמר)- הוא היה רכז בינוני מאוד עם המון אלמנטים חסרים בקבוצה אדירה והשנה הוא המפתח להיות הסלטיקס מועמדת לאליפות (אבל הבטחה שלי- הוא גם יהיה המפתח לכך שהם לא יגיעו לגמר הNBA). תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]: אני בוחר אותו הרבה כי הוא פיקנטי אבל מי זה לעזאזל לוק ריצ'ארד מבא א מוט ואיך לעזאזל הוא לוקח 2.5 אופנסיב ריבאונד ב25 דקות? אני יודע שהוא רוקי (אם כי בן 23)- אבל האיש שחקן הגנה אישית מעולה ובאמת הגיע משום מקום בדראפט. לטעמי מגיע לו. וון וויפרים יש מליון. לוק ריצ'ארד מבא א מוט יש רק אחד. תסמכו עליי. שחקן ההגנה של העונה: קווין גארנט. סתם. אפילו כשהוא לא משחק הוא שחקן ההגנה הטוב בליגה בהיפרשים ניכרים. לטעמי העונה היא בסימן "אין הגנה אמיתית" ולכן אני נאלץ לתת את התואר לדוואיט הווארד שהוא שחקן הגנה בינוני ולא ממוצה אבל בהחלט אימת הצבע ובשנים עלובות הגנה אלו זה מספיק. הקבוצה המפתיעה של העונה: הקאבס- סוף סוף קבוצה אמיתית שמתלכדת סביב הכוכב שלה ולא שחקן ילדותי שמרגיש צורך עז להוביל כדור בכל רגע במשחק. הקבוצה המאכזבת של העונה: הסאנס לכאורה אמורים לאכזב, אבל אני לא ציפיתי מהם לכלום. אישית אותי אכזבו הרוקטס- כן כן, למרות שיש מצב שהם יעברו סיבוב בפלייאוף (טרייסי הפצוע\פורש איפשהו מוציא לעצמו את גלגל העין בעזרת קיסם שיניים) הם לא מועמדים אמיתיים ואותי זה מאכזב. זו הייתה אמורה להיות קבוצה אדירה. כמו כן ניתן לציין את הסיקסרז (מאותן הסיבות בדיוק) ואת קבוצתי האהובה הפיסטונס שסתם אכזבו אותי ביכולת המשחק שלהם העונה. טרייד העונה: מנהיג אסטרטגי ושקט לנאגטס, לוחם גרילה מבוהל ותזזיתי לפיסטונס חמישייה ראשונה: בילאפס, וויד, לברון, דאנקן (איכות הפורוורדים בליגה זוועה), הווארד חמישייה שנייה: פול (אכזב אותי השנה מעט), קובי, פירס, גארנט, יאו חמישייה שלישית: דרון, רוי, כרמלו (עדיין אידיוט, אבל מאולף ליד צ'אנסי), נוביצקי, שאקיל סנטר מזדקן ובינוני מקבוצה שלא מצליחה לעלות לפלייאוף מגיע לחמישיה השלישית של הליגה. משהו בהחלט לא בסדר. ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: סטיבן ג'קסון ולטעמי הוא יפרוץ לשברולט שנת 77.

rapgamer4ever

New member
בילאפס סה"כ הכניס מנהיגות לדנבר

הוא לא שיחק עד כדי כך טוב. הנאגטס ניצחו פעמיים יותר משנה שעברה ונשארו להם 4 משחקים. השינוי האמיתי הוא לא במספר הנצחונות בעונה הרגילה אלא במסוכנות שלה בפלייאוף, ואני לא חושב שזה ממש קשור למירוץ ל-MVP. על דוויט אני אפילו לא אגיב.

למעלה