פרסי העונה שלכם

Puskas

New member
תשמע..השנה סוף סוף

בוזר הצדיק את שמו..שתיין=בוזר :) LOL שיחק כל כך מעט וכל כך חרא שהיה אפשר לחשוב שהוא בהאנגאובר תמידי,יושב בבית ומחלים ממנו :)

King LBJ

New member
שלי

MVP: לברון ג'יימס. על המאזן, הממוצעים והשליטה האבסולוטית שלו במשחק בהחלט מגיע לו התואר. מאמן העונה: ואן גנדי. כבר הסבירו. רוקי העונה: דירק רוז. הוביל את שיקאגו לפלייאוף בעונתו הראשונה עם סגל לא מבריק במיוחד מסביבו. בהחלט מגיע לו. השחקן המשתפר: דווין האריס תגלית העונה: ארון ברוקס. לא היה לי מושג מי זה ופתאום הוא הרכז הפותח של יוסטון. שחקן ההגנה של העונה: דוויט הווארד. השליטה שלו בצבע ביחד עם כמות החסימות והריבאונדים למשחק הם גורם חשוב מאוד בהגנה של אורלנדו ובניצחונות של הקבוצה. חוץ מזה שהוא עושה את שני הדברים האלה בצורה הכי טובה בליגה. קבוצת העונה: קליבלנד? הקבוצה המפתיעה של העונה: דנבר. לא ציפיתי שיהיו בפלייאוף בכלל אחרי הבושות של עונה שעברה והשטויות שעשו בקיץ. גם קליבלנד שאני לא חושב שציו ממנה למקום ראשון בליגה. הקבוצה המאכזבת של העונה: מבחינתי פיניקס שלא העפילה לפלייאוף עם כל הכישרון שיש בה. בעיקר חבל לי על נאש שלא יזכה לטבעת ועל שאק, שאמנם יש לו כבר 4 אבל אני בטוח שזו אכזבה גדולה עבורו בעיקר אחרי עונה כמו שהוא נתן בגיל 37. טרייד העונה: אייברסון <--> בילאפס חמישייה ראשונה: וויד, קובי, לברון, דאנקן, הווארד חמישייה שנייה: פול, רוי, פירס, נוביצקי, יאו חמישייה שלישית: דרון, צ'ונסי, גאסול, גארנט, שאק

שלי

MVP: לברון ג'יימס מאמן העונה: סטן ואן גנדי רוקי העונה: דרק רוז השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: דווין האריס תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]: רוג'ר מייסון, וון וייפר (וגם אנתוני מורו שלא נבחר בדראפט אבל המשחק הראשון בתור פותח נתן 37/10 או משהו כזה) שחקן ההגנה של העונה: דוויט האוורד, וזה אפילו לא קרוב קבוצת העונה: קליבלנד קאבלירס הקבוצה המפתיעה של העונה: אורלנדו מגי'ק, הייתי נותן להם מקום 5+ לפני העונה והם התחרו על המקום הראשון בליגה במשך המון זמן (ראוי לציין גם את אטלנטה, דנבר) הקבוצה המאכזבת של העונה: הקליפרס, חשבתי שהם יאבקו על מקום בפלייאוף אבל ייפלו בוף במקום ה9 אבל עם מאזן חיובי לא רע, יש שם הרבה כישרון אבל כל כך הרבה מועדים לפציעות... (יש גם את טורונטו, פיניקס ובטח עוד) טרייד העונה: צ'ונסי- אייברסון, אבל היה גם את הטרייד שהביא לשיקאגו את סלמונס ובראד מילר והיה די משמעותי... גם הטרייד שנתן לאורלנדו את רייפר אלסטון החזיר להם את הסיכוי הקל להפתעה במזרח... חמישייה ראשונה: וויד-קובי-לברון-דאנקן-הווארד חמישייה שנייה: פול-רוי-פירס-נוביצקי-יאו חמישייה שלישית: דרון-ג'וג'ו-גריינג'ר-גארנט-גאסול ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: טיירוס ת'ומאס

Oxycodone

New member
שלי

MVP: לדעתי וויד בכלל החומר שחקנים הנחות שמשחק לצידו מאמן העונה: סטן ואן גנדי והמאמן של אטלנטה. רוקי העונה: דרק רוז השחקן המשתפר: דוין האריס וחבל שהוא נפצע , וויל ביינום וננה תגלית העונה: גם וויל ביינום ושכחתי איך קוראים לו הרוקי הצעיר של הקליפרס הרכז שלהם וגם הגארד של אורלנדו לי שחקן ההגנה של העונה: דווויט האוורד , רון ארטסט קבוצת העונה: קליבלנד בנתיים. הקבוצה המפתיעה של העונה: אטלנה למרות שאני חזיתי מראש....וגם פורטלנד הפתיעו אותי. הקבוצה המאכזבת של העונה: דטרויט , טורנטו וגם פיניקס טרייד העונה: הטרייד הגרוע של העונה אייברסון על בילאפס וגם הטרייד שהביא את אלסטון לאורלנדו ועוזר להם. חמישייה ראשונה: פול , וויד , לברון , נוביצקי , האוורד חמישייה שנייה: פול, רוי, פירס, דאנקן, שאק חמישייה שלישית: צו'נסי, דוראנט, גריינגר, גארנט, יאו

Oxycodone

New member
טובב

התכוונתי דרון או האריס בחמישיה שניה.....אבל אם קובי ימצא את האפיקומן נתן לו צאנס חח

KB248

New member
פרסי העונה שלי

MVP: קובי בראיינט ללא שום ספק הוביל את הלייקרס השנה לקבוצה ענקית שלא נראת מאז ששאק עזב מספרים מצויינים לידר מעולה נותן ביטחון לשחקנים שאיתו מסביר לכל אחד עם לא קובי אז לברון אבל אני הולך קובי מאמן העונה: פיל ג`קסון / מייק בראון מאמן העונה הולך לפי הרקורד הכי טוב אז אחד מהם לדעתי רוקי העונה: דרק רוז ללא ספק שחקן ענק שעוד נשמע עליו בעתיד השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: טרבור אריזה הפך משחקן ספסל לגטימי בלייקרס לשחקן מצויין שחקן הגנה גדול שמשפר מאוד את הקבוצה בעונה שעברה היה לו 5 נקודות למשחק העונה יש לו 11 ללא ספק שיפר הכל גם אסיסטים גם חטיפות וגם ריבאונדים . תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]: וון וויפר שחקן מאוד נמוך שיכול פשוט לעשות הכל במגרש מהיר אתלטי אנחנו עוד נשמע עליו שחקן ההגנה של העונה: קובי בראיינט | הגנה זה לא רק בלוקים וחטיפות קובי בראיינט הוא השחקן הגנה הטוב בליגה והוא גם יהיה בשנים הבאות קבוצת העונה: לוס אנג`לס לייקרס הקבוצה המפתיעה של העונה: הייתי אומר פורטלנד אבל לפי דעתי ללא ספק העונה זה אטלנטה הוקס אין מה לפרט קבוצה גדולה הקבוצה המאכזבת של העונה: פיניקס סאנס עם תקציב כזה גדול של שחקנים הקבוצה לא עלתה לפלייאוף שחקנים כמו שאק סטיב נאש גייסון ריצ`ארדסון גרנט היל ליאנרדו ברבוסה עם שחקנים כאלה גמר מערב לפחות צריך להגיע הם לא הגיעו לכלום . חמישייה ראשונה: כריס פול קובי בראיינט לברון ג`יימס דירק נוביצקי ודוויט האווארד חמישייה שנייה: טוני פארקר ברנדון רוי קווין דוראנט טים דאנקן יאו מינג חמישייה שלישית: דרון וויליאמס דווין האריס דני גריינגר פאו גאסול כריס בוש

88nothing

Active member
הבחירה שלי

MVP: קובי רק כי הוא עושה את המספרים שלו בלי להתאמץ,כי הקבוצה לא עושה סל בלעדיו למרות כל הכישרון! כי הוא השחקן היחיד הL.A שיכול לעבור את השומר שלו (אודום לא נחשב) וכי הוא משחק הרבה פחוד דקות מהיתר ועם רצועה קרועה באצבע!! מאמן:ואן גנדי-אין מה להוסיף, קבוצה חלשה בלי סקנד גארד ועם רכז נמוך(שהשתפר מאוד העונה), היה לו אומץ לעלוץ עם לי הרוקי שלא נבחר גבוהה מידי בחמישיה, קידם את הוורד!! רק מילים טובות עליו! רוקי:מאיו, ספק הנקודות העיקרי בממפיס ויסלח לי גאי! סנד גארד שבלי רכז רציני בקבוצה נותן מספרים כאלה בעונת הרוקי שלו ובקבוצה שיש לה קצת אופציות התקפיות!! כל הכבוד!! ורוז הרבה יותר קל כי יש סביבו הרבה כלים התקפיים שמורידים מנו את הפוקוס! המשתפר: פה אפטיע ואלך על אריזה מהלייקרס, קודם כל הוא היה המפתח(וביינום) להגנה המדהימה של הלייקרס בתחילת העונה,ואני בטוח שאם היה משחק בקבוצה עם רכז מוסר יותר טוב מפישר הממוצעים שלו היו הרבה יותר גבוהים!! שומר אישי מצויין וגם מעלה את הרמה של כל הקבוצה!! תגלית: פיל מילספ-להכנס ככה לנעליים של בוזר... ענק! שחקן ההגנה: הווארד קבוצה: יוטה-חצי עונה בלי דרון ויליאמס,בוזר,קירילנקו ,וגם אוקור החמיץ כמה משחקים! ועדין חזק מאוד בפליאוף במערב!! ענקים! מאכזבת:פיניקס-קבוצה עם הכל שלא הגיע לכלום!! טרייד:סולמונס ומילר לשיקגו-נוציוני גודן ועוד משהו לקינגס בעזרת הטרייד הזה שיקגו נכנסו לפליאוף!! מוריד מהלחץ להשאיר את גורדון בעונה הבאה+ תראו כמה נואה וטיירוס תומס למדו ממילר בחודשיים ותארו לעצמכם מה זאת השקעה לתווך ארוך!!! ראשונה כמו כולם:פול,וייד,קובי,לברון, הווארד שניה: בילופס,אלן,דורנט,גארנט,דאנקן שלישית:טוני פרקר,JJ,פירס,נוויצקי,יאו מי שיפרוץ:כמובן שאין לי באמת מושג!! אבל היתי הולך על:ביזלי כי באמת שיש לו הרבה הרבה יותר ממה שהוא הראה!!!!! או טיירוס תומס!! מה שבטוח זה לא יהיה אריק דמפייר!! אשמח לתגובות!

rapgamer4ever

New member
לא ידעתי שהלייקרס לא מסוגלים לקלוע בלי קובי

האמת שגם לא ידעתי שאודום לא נחשב שחקן ושצריך לצפות מגבוהים כמו גאסול וביינום "לעבור את השומר" שלהם. לקלוע סל על השומר לא מספיק טוב?

תום116

New member
שני דברים:

1. הקבוצה לא עושה סל בלי קובי? חדל קשקשת, קובי הוא הסטאר הראשי וההשפעה שלו על הקבוצה היא הגדולה ביותר, אבל יש עוד מספר שחקנים שיודעים לשחק בלי קשר לקובי. 2. תעדכן אותי על איזו "הגנה מדהימה" אתה מדבר בהקשר של הלייקרס בתחילת העונה. כנראה שפיספסתי משהו, הגנה זה בוודאי לא היה החלק היותר חזק שלנו בשום שלב של העונה.

88nothing

Active member
פשוט תראה משחק

תראה איך הלייקרס נתקעיםלגמרה כשקובי לא על המגרש, והאופציה המועדפת עליהם זה לבודד את אודום! וההגנה שאני מדבר עליה היא סוג של הגנת מלכודות שהתבססה על הזריזות רגליים של ביינום ועל יכולת החיפוי שלו! ואיפשרה לאריזה ללחת לחטוף(כמובן שאם חטיפה לא מצליחה אשחקן החוטף מתבטל). זה שהם קיבלו נקודות לא אומר שלא שמרות טוב!! פשוט תנסה לראות משחק מתחילת העונה ועכשיו ותבין על מה אני מדבר

carmelo

New member
בתחילת העונה הלייקרס שמרו מצויין

לא ברמה של בוסטון למשל, אבל זה כי אין להם אותם כלים הגנתיים.

go lakers go

New member
../images/Emo162.gif

MVP: לברון מאמן העונה: SVG רוקי העונה: דארק רוז השחקן המשתפר: טרבור אריזה תגלית העונה:רוגר מייסון שחקן ההגנה של העונה:סופרמן דוויט קבוצת העונה:קליבלנד+לייקרס+אורלנדו הקבוצה המפתיעה של העונה:אורלנדו הקבוצה המאכזבת של העונה:פ-י-נ-י-ק-ס , טורונטו , דטרויט טרייד העונה: טרייד חד צדדי > אייברסון - בילאפס חמישייה ראשונה:פול , קובי , לברון , דאנקן , הווארד חמישייה שנייה:דרון , וייד , פירס ,נוביצקי ,גארנט חמישייה שלישית:פארקר , רוי , גריינגר , גאסול , גפרסון השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה:רגב פנאן

IvgenyIAS

New member
שלי

MVP: לברון ג'יימס. בלעדיו קליבלנד נלחמת על כניסה לפלייאוף ואיתו הם ראשונים בליגה. מאמן העונה: פופ. לקח קבוצה שברוב שלבי העונה לפחות כוכב אחד מתוך 3 הכוכבים שלה היה פצוע (ובחלק מהזמן אפילו 2 מתוך 3) והביא אותם להילחם על המקום השני במערב. רוקי העונה: דרק רוז. היה שחקן מרכזי בקבוצה שכנראה תהיה בפלייאוף. השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: ג'אמיר נלסון/דווין האריס - לא יכול להכריע ביניהם. תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]: וון וייפר מ-NBDL וקצה ספסל בדנבר ופורטלנד לחמישיה ברוקטס. שחקן ההגנה של העונה: לא יודע. צפיתי בעיקר במשחקי הבולס והגנה לא הייתה שם בדרך כלל (משני הקבוצות באופן די מפתיע). קבוצת העונה: קליבלנד. האמת שקליבלנד גורמת לי לאכול את הכובע כבר שלוש שנים ברציפות. לפני כל עונה, אני תמיד אומר שאין להם סיכוי ללכת רחוק כי הם מסתמכים רק על שחקן אחד וכבר 3 שנים שהם מוכיחים לי אחרת. הקבוצה המפתיעה של העונה: מיאמי בהתחשב בעונה שעברה. הקבוצה המאכזבת של העונה: טורונטו/פיניקס - גם כאן קשה לי להכריע. מצד אחד, פיניקס מוכשרת בהרבה מטורונטו וכנראה לא תעפיל לפלייאוף. מצד שני, במערב הרבה יותר קשה להעפיל לפלייאוף ואם טורונטו לא מצליחה לעשות זאת במזרח אז מה זה אומר עליה? טרייד העונה: צ'ונסי תמורת אייברסון. טרייד שהפך את דנבר מקבוצה שנלחמת בשיניים על כניסה לפלייאוף לקבוצה שמדורגת במקום השני במערב. חמישייה ראשונה (לפי עמדות) : כריס פול, דווין ווייד, לברון ג'יימס, טים דאנקן, דוויט הווארד. חמישייה שנייה (לפי עמדות) : דרון וויליאמס, קובי בריאנט, פול פירס, קווין גארנט, יאו מינג. חמישייה שלישית (לפי עמדות) : צ'ונסי בילאפס, ריי אלן, קווין דוראנט, פאו גאסול, שאק. ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: אנדריי בלאטץ'.

shaharha12345

New member
אשמח לקרוא תגובות

MVP:לברון מפלצתי כמו וויד,ובעל המאזן הטוב בליגה. אם אנחנו מחליפים את לברון בוויד אני בטוח שלמיאמי יש בסביבות 53 נצחונות וקליבלנד גם משו כמו 50 ואף פחות. דירוג לדעתי- 1.לברון 2.וויד 3.האוורד 4.קובי מאמן העונה:אדלמן מדהים אותי. גם פופ הוציא מים מהסלע. אך מעל כולם יש את ואן גנדי כל שנה יש לו שחקן חדש.. בוא נראה עונה הבאה מה יש לנלסון להציע. 1.ואן גנדי 2.פופ 3.אדלמן 4.לברון(הוא המאמן האמיתי של הקאבס
) רוקי העונה:כמו כולם-רוז מעל כל השאר. 1.רוז 2.מאיו 3.לופז 4.ווסטברק השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]:כאן יש הרבה שעונים לקטגוריה. נלסון הראה ניצוצות של סופר סטאר, דוראנט הפך למכונת נקודות באחוזים מעולים, האריס הפך לסופר סטאר אמיתי וכמובן דני גריינג'ר שהופך לפרצ'ייז פלייר. 1.האריס 2.גריינג'ר 3.נלסון 4.דוראנט תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]:ת'אמת אני לא כ"כ שמעתי על מאט בונר לפני העונה הזאת והוא בהחלט הפך לאחלה שחקן. כנ"ל מיסון שמיקסם את היכולות שלו. וואן וויפר שהפך לשחקן לגיטימי מאוד. 1.מייסון(קלאצ'ר) 2.וויפר 3.בונר שחקן ההגנה של העונה:כאן לדעתי אני אפתיע רבים. האוורד אולי מוביל את הליגה בריב' ובחסימות אבל הריב' זה תוצאה ישירה של כך שהוא הגבוה היחיד במג'יק שמסוגל לקחת ריבאונד והחסימות זה באמת משהו מיוחד. לכן הוא שני אצלי בדירוג. לדעתי וויד הפך לאחד השחקנים ההגנתיים הטובים בליגה ולא סתםהוא השחקן הנמוך ביותר עם 100 ו100. כאן ראוי גם לציין איך לברון הפסיק להשתטות והתחיל לשמור. 1.וויד 2.האוורד 3.ארטסט 4.לברון קבוצת העונה:אמ.. לא כ"כ הבנתי מה רוצים פה.. נניח קליבלנד כי היא הכי טובה בליגה כיום. הקבוצה המפתיעה של העונה:אטלנטה על המאזן החיובי המרשים. דנבר שהייתי בטוח שהיא בדרך ללוטרי. הקבוצה המאכזבת של העונה:יש הרבה.. אני הולך על פיניקס. טרייד העונה:ת'אמת בניגוד למה שנראה לי שכולם חושבים,הטרייד של דיאו ובל על ג'יי ריצ' היה הרבה יותר משמעותי משל איבי-בילאפס. הטרייד הזה פירק את הקבוצה המלהיבה של השנים האחרונות והפכה לחסרת הגנה מושלמת ללא שני השחקנים הללו והוא השפיע הרבה יותר כי בגללו(לפחות לדעתי,הטרייד הזה ונאש) פיניקס נשארו מחוץ לפלייאוף עם שנים ארוכות בלוטרי. חמישייה ראשונה:פול-וויד-לברון-דאנקן-גראנט חמישייה שנייה:קובי-קובי-קובי-קובי-קובע(שאפחד לא יבכה שהוא לא מופיע בחמישיה הראשונה,ארגנתי לו חמישיה משלו) חמישייה שלישית:בילאפס-רוי-גריינג'ר-פירס-גראנט ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה:ת'אמת אם אנחנו מחפשים שחקני עונה שנייה אז ווסטברק הולך להיות כוכב וסתם שחקן אז... ת'אמת אין לי כ"כ אז נישאר עם ווסטברק

ikrmr

New member
יש לך שתי טעויות בסיסיות

בס"ד 1. גראנט מופיע פעמיים. 2. זה לא גראנט אלא גארנט.

shaharha12345

New member
צודק

בפעם הראשונה(בחמישיה הראשונה) התכוונתי להאוורד כמובן ולא לגראנט..

למעלה