הבחירות שלי
MVP: לברון ג'יימס כמובן. יהיו כאלה שיגידו ווייד, אני אומר ששחקן שנותן עונה סטטיסטית כזאת ועוד מוביל את הקבוצה שלו למקום הראשון בליגה, הוא ללא ספק MVP. מאמן העונה: סטן ואן גנדי. רוקי העונה: דרק רוז. אין ספק שמחזור הרוקיז של העונה היה פשוט מדהים. ברוק לופז, ווסטברוק, מאיו, רודי, גאסול, ביזלי, גורדון, צ'אלמרס, באטום, אודן, אמבה אמעוטה ובטוח יש עוד ששכחתי נתנו עונה טובה והראו שהם שחקנים לגיטימיים ומעלה בליגה. דרק רוז מעל כולם כי הוא גם נתן עונה מספרית טובה וגם הבולס שלו עלו לפלייאוף בהנהגתו. השחקן המשתפר: דווין האריס. העונה היו מלא שחקנים משתפרים. דוראנט הפך לסופרסטאר, גריינג'ר ביסס מעמדו כאחד הסקוררים המובילים בליגה, דיוויד לי הפך למכונת דאבל דאבל, דוהון בשיטה של דאנת'וני פורח, ביידרינש פורח בווריורס, נלסון הפך למנהיג של המג'יק, ברניאני סוף סוף נראה כמו שחקן, ננה חזר בגדול ויש עוד. האריס עשה לדעתי את ההתקדמות הגדולה ביותר כשנתן עונת אולסטאר, לדעתי אם הוא לא היה נפצע בסוף העונה הנטס עוד יכול להאבק על כניסה לפלייאוף. אחרי הכל הנטס בכלל לא חשבו על מאזן כזה בתחילת העונה והם יכולים לישון בשקט כשיש להם כזה רכז מבטיח. תגלית העונה: וון וופר. הראה העונה בואקום שנוצר ברוקטס שהוא סקורר לא רע בכלל. בווריורס חגגו מורו ושאר ירקות, אבל לך תדע אם זה יחזיק לעונה הבאה. שחקן ההגנה של העונה: אין לי מושג, נלך על גארנט. קבוצת העונה: קליבלנד. הקבוצה המפתיעה של העונה: אהם... אטלנטה אולי? ידעתי שהם מוכשרים אבל ממש לא ציפיתי שהם יעלו לפלייאוף עם יתרון ביתיות ויראו כל כך טוב. הקבוצה המאכזבת של העונה: פיניקס, דטרויט, טורונטו... תבחרו מה שבא לכם. טרייד העונה: אייברסון על בילאפס, מעלה את הנאגטס לגבהים חדשים ומוריד את הפיסטונס לנמכים חדשים [לא ככה אומרים, נכון?]. הטרייד המשמעותי הראשון שהיה והוא די אפיין את העונה של שתי הקבוצות האלה. חמישייה ראשונה: ווייד, קובי, לברון, דאנקן, האוורד חמישייה שנייה: פול, רוי, פירס, נוביצקי, שאק חמישייה שלישית: צו'נסי, ג'ו ג'ו, דוראנט, גארנט, יאו