פרסי העונה שלכם

STEVE NASH

New member
פרסי העונה שלכם

MVP: מאמן העונה: רוקי העונה: השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]: שחקן ההגנה של העונה: קבוצת העונה: הקבוצה המפתיעה של העונה: הקבוצה המאכזבת של העונה: טרייד העונה: חמישייה ראשונה: חמישייה שנייה: חמישייה שלישית: ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה:

OrEl74

Well-known member
מנהל
פרסי העונה שלי...

חאמד אחדדי

STEVE NASH

New member
הבחירות שלי

MVP: לברון ג'יימס כמובן. יהיו כאלה שיגידו ווייד, אני אומר ששחקן שנותן עונה סטטיסטית כזאת ועוד מוביל את הקבוצה שלו למקום הראשון בליגה, הוא ללא ספק MVP. מאמן העונה: סטן ואן גנדי. רוקי העונה: דרק רוז. אין ספק שמחזור הרוקיז של העונה היה פשוט מדהים. ברוק לופז, ווסטברוק, מאיו, רודי, גאסול, ביזלי, גורדון, צ'אלמרס, באטום, אודן, אמבה אמעוטה ובטוח יש עוד ששכחתי נתנו עונה טובה והראו שהם שחקנים לגיטימיים ומעלה בליגה. דרק רוז מעל כולם כי הוא גם נתן עונה מספרית טובה וגם הבולס שלו עלו לפלייאוף בהנהגתו. השחקן המשתפר: דווין האריס. העונה היו מלא שחקנים משתפרים. דוראנט הפך לסופרסטאר, גריינג'ר ביסס מעמדו כאחד הסקוררים המובילים בליגה, דיוויד לי הפך למכונת דאבל דאבל, דוהון בשיטה של דאנת'וני פורח, ביידרינש פורח בווריורס, נלסון הפך למנהיג של המג'יק, ברניאני סוף סוף נראה כמו שחקן, ננה חזר בגדול ויש עוד. האריס עשה לדעתי את ההתקדמות הגדולה ביותר כשנתן עונת אולסטאר, לדעתי אם הוא לא היה נפצע בסוף העונה הנטס עוד יכול להאבק על כניסה לפלייאוף. אחרי הכל הנטס בכלל לא חשבו על מאזן כזה בתחילת העונה והם יכולים לישון בשקט כשיש להם כזה רכז מבטיח. תגלית העונה: וון וופר. הראה העונה בואקום שנוצר ברוקטס שהוא סקורר לא רע בכלל. בווריורס חגגו מורו ושאר ירקות, אבל לך תדע אם זה יחזיק לעונה הבאה. שחקן ההגנה של העונה: אין לי מושג, נלך על גארנט. קבוצת העונה: קליבלנד. הקבוצה המפתיעה של העונה: אהם... אטלנטה אולי? ידעתי שהם מוכשרים אבל ממש לא ציפיתי שהם יעלו לפלייאוף עם יתרון ביתיות ויראו כל כך טוב. הקבוצה המאכזבת של העונה: פיניקס, דטרויט, טורונטו... תבחרו מה שבא לכם. טרייד העונה: אייברסון על בילאפס, מעלה את הנאגטס לגבהים חדשים ומוריד את הפיסטונס לנמכים חדשים [לא ככה אומרים, נכון?]. הטרייד המשמעותי הראשון שהיה והוא די אפיין את העונה של שתי הקבוצות האלה. חמישייה ראשונה: ווייד, קובי, לברון, דאנקן, האוורד חמישייה שנייה: פול, רוי, פירס, נוביצקי, שאק חמישייה שלישית: צו'נסי, ג'ו ג'ו, דוראנט, גארנט, יאו

רגע של עברית

בשני המקרים זה גבהים, במקרה אחד זה גבהים גבוהים, במקרה השני זה גבהים נמוכים. אבל נראה לי שהביטוי המתאים זה שפל חדש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ועכשיו ברצינות...

MVP: לברון!!! מאמן העונה: מייק ג'יימס. רוקי העונה: דרק רוז
השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: ברניאני. תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]: דורש קצת מחשבה, אני לא מצליח לחשוב על מישהו בשליפה. שחקן ההגנה של העונה: תופתעו אבל...וויד! קבוצת העונה: קליבלנד! הקבוצה המפתיעה של העונה: גם קליבלנד (מי ציפה שהם יסיימו מקום ראשון בליגה?) הקבוצה המאכזבת של העונה: קליפרס. המשך יבוא...(צריך לעבוד
)

OrEl74

Well-known member
מנהל
המשך

חמישייה ראשונה: CP, פלאש, קובי, לברון וסופרמן. חמישייה שנייה: רוי, דרון, דירק, שאק ובוש
חמישייה שלישית: פאו, דוראנט, האריס, גריינג'ר ואל ג'ף (היה תותח עד לפציעה) ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: טיירוס תומאס

שלי

MVP : לברון מקדים את וייד בזכות העובדה שהקאבלירס ניצבים במקום הראשון בליגה. לדעתי וייד ולברון היו יותר יציבים ויותר מעורבים במשחקים מקובי, שלפעמים נח, ולפעמים לא הלך לו, אבל בהחלט ניצב במקום השלישי. מאמן העונה : סטן ואן גנדי. תוך שנתיים וכמעט עם אותו סגל, לקח את המג'יק למקום השלישי בליגה. בהחלט ניתן לראות שהוא התאים את עצמו לחומר השחקנים שיש לו, ולא ניסה את השטיק הקבוע שלו. רוקי העונה : כאמור המון רוקיס מצטיינים, מעל כולם דרק רוז. השחקן המשתפר : דווין האריס הראה דברים חדשים שלא ראינו ממנו בעבר. תגלית העונה : וון וייפר. שחקן ההגנה של העונה : וייד. לא יאמן מה שהוא עושה מעמדת הגארד. קבוצת העונה : לפי המאזן, הקאבלירס. הקבוצה המפתיעה של העונה : דנבר. עשו כל טעות אפשרית בקיץ, אחרי הופעה מבישה בפלייאוף שנה שעברה. השאירו את קארל, שלחו את קמבי תמורת כלום, וכרמלו המשיך עם השטויות שלו. מהלך מבריק אחד שהביא את בילאפס הפך את הקערה והפכו לקבוצה השניה של המערב. הקבוצה המאכזבת : כמובן שגולדן סטייט, בתור אוהד שלהם, אבל מכיוון שלא היו לי ציפיות, נלך עם טורונטו. לא ברורה לי ההתדרדרות כשהיו אמורים להתחזק. טרייד העונה : צ'ונסי כמובן. חמישיה ראשונה : פול, וייד, קובי, לברון, הווארד. חמישיה שניה: צ'ונסי, רוי, פירס, נוביצקי, דאנקן. חמישיה שלישית: דרון, ג'ו ג'ונסון, דוראנט, פאו גאסול, שאקיל. דני גריינג'ר צריך להיכנס שם איפשהו, רק שאני לא מצליח להוציא אף אחד. השחקן שיפרוץ : אני הולך על מרקו בלינלי. למה לא?

gambit forever

New member
מצטרף

MVP: לברון, בעיקר בגלל המאזן מאמן העונה: SVG רוקי העונה: זה כבר קלישאה- הרבה רוקיים טובים ומעל כולם דרק רוז אחד. השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: ג'מיר נלסון, אחראי מאוד גדול למאזן של אורלנדו. נושף מאחוריו נמצא דווין האריס. תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]:גם אני אגיד וון וויפר? כנראה שכן. שחקן ההגנה של העונה: דוויט הווארד. קבוצת העונה: קליבלנד. הקבוצה המפתיעה של העונה: קרב צמוד בין אורלנדו לאטלנטה, אני הולך על המג'יק. הקבוצה המאכזבת של העונה: טורונטו, היו אמורים להתחזק העונה ולאיים עם יתרון הביתיות, בפועל הם סיימו את העונה כבר ממזמן מחוץ לפלייאוף. דטרויט גם אכזבה עצומה. טרייד העונה: פשוט וקל- צונס'י <--> אייברסון חמישייה ראשונה: פול, וויד, קובי, לברון והווארד. חמישייה שנייה: בילאפס, רוי, פירס, נוביצקי ודאנקן. חמישייה שלישית: דרון ווליאמס, ג'ו ג'ו, דני גריינג'ר, גארנט, יאו. ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: אין טעם להגיד שחקני שנה שנייה, אז אני אלך על רודי גאי.

rapgamer4ever

New member
בחירות העונה המנומקות שלי:

MVP: נראה לי קצת פחות מירוץ משולש וקצת יותר בחירה מובנת מאליה. וויד לא מצליח להרים את הקבוצה, קובי לא מספיק דומיננטי כדי לקבל את התואר. רק לברון גם מנצח, גם מנהיג וגם עושה עבודה גדולה ערב אחר ערב. 1. לברון 2. וויד 3. קובי 4. פול 5. דוויט מאמן העונה: השאלה הכי קשה. פה מדובר במירוץ משולש אמיתי של פופ, אדלמן ו-ואן גנדי. אני זוכר שאת סאן אנטוניו קברנו בתחילת העונה עם הפציעות והאין-ספסל, היו שדיברו על עונת לוטרי. הספארס המשיכו לסבול יחסית הרבה מפציעות ועדיין נלחמים על המקום השני. לפופ יש קייס רציני. אדלמן ממשיך לנצח יותר ממה שהיינו מצפים מכזה סגל של יוסטון, כמעט בלי קשר למי פצוע ומי בריא. מצד שני, אני רואה את הסגל ההגנתי של יוסטון וזה מסביר לי דבר או שניים. ואן גנדי בנה קבוצה שממקסמת את היכולות היוצאות דופן של דוויט ואת הדומיננטיות שלו. הוא השכיל לשחק נמוך ולהפוך את הקבוצה למסוכנת ביותר מ-3 ולאחת המגינות הטובות ביותר על קו ה-3. שנה שנייה בפורץ אצלו שחקן, עכשיו אפילו כשהשחקן נפצע זה לא פגע ברצף הנצחונות של אורלנדו. 1. פופ 2. ואן גנדי 3. אדלמן השחקן המשתפר: אני לא אוהב לבחור פה שחקני שנה שנייה. 1. האריס (מעוד רכז לאחד הטובים בליגה) 2. נלסון (מעוד רכז לאחד הטובים בליגה- אבל חצי עונה) 3. גריינג'ר תגלית העונה: וויפר, אני מניח. שחקן ההגנה: דו קרב צמוד בין גארנט לדוויט. הראשון מראה כמה הוא עמוד השדרה ההגנתי של קבוצת ההגנה הטובה בליגה, שמדי פעם ממש מתפרקת בלעדיו. הוא מגן הכי טוב בליגה מול פיק אנד רול, הוא שומר בפנים ובחוץ, אישית ובעזרה. הוא מכניס את כל הקבוצה למוד הגנתי והופך קבוצת הגנה בינונית למעולה. השני נכנס לקצב רק השנה, אבל הפך חבורה של שומרים בינוניים ומטה לכאלה שיכולים להצמד אליך בידיעה שבצבע מחכה הדבר הכי מפחיד בליגה. הוא משנה המון זריקות ומנצח לבד קבוצות ריבאונד שלמות בלי עזרה אמיתית. הדומיננטיות שלו בהגנה הופכת קבוצה באמת חלשה בתחום לאחת מ-5 הטובות בליגה ויותר מזה- הדומיננטיות ההגנתית שלו מאפשרת לקבוצה להיות הרבה יותר מסוכנת בהתקפה בלי לשלם על זה בצד השני. 1. דוויט (וממש לא אכפת לי להחליף עם גארנט) 2. גארנט 3. באטייה (השחקן הכי חכם בליגה) קבוצת העונה: לא מבין ממש את הקטגוריה... אורלנדו? המפתיעה: אותי הפתיעה אטלנטה ביכולת שלה להראות יציבות המאכזבת: מההורנטס ציפיתי להרבה אבל יש להם תירוץ של פציעות, אז אני אלך על פיניקס. יש שם מספיק כשרון להכניס 2 קבוצות לפלייאוף. טרייד העונה: צ'ונסי-אייברסון. חמישייה ראשונה: פול, וויד, לברון, דאנקן, דוויט חמישייה שנייה: רוי, קובי, פירס, גארנט, יאו חמישייה שלישית: דרון, צ'ונסי, טורקוגלו, נוביצקי, גאסול חמישיית הגנה: פול, וויד, באטייה, גארנט, דוויט. לברון וארטסט הם בחמישה הכי טובים אבל לא נכנסים מאילוצי עמדות. השחקן שיפרוץ שנה הבאה: ארינאס

yoavj1

New member
שאלה קטנה

אם לדעתך קובי טוב יותר מפול העונה, אז למה פול בחמישייה הראשונה וקובי לא? שניהם הרי על שתי עמדות הגארד...

rapgamer4ever

New member
לא יודע, עשיתי את העמדות הטבעיות

התייחסתי לזה כאל PG ו-SG ולא כאל G, G. ככה זה בחמיות הראשונות (חמישייה וחמישיית הגנה). אח"כ הרשיתי לעצמי להזיז קצת יותר בעמדות (רוי 1, צ'ונסי 2), כי שם זה היה פשוט להכניס את היותר טובים. אין לי בעיה להחליף את פול וקובי בחמישיות ולסדר את זה G, G- ככה זה מסדר יותר טוב את החמישייה השנייה למען האמת.

EizoTop

New member
:)

MVP:לברון מאמן העונה:SVG רוקי העונה:רוז השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]:האריס תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]:גריינג'ר שחקן ההגנה של העונה:הווארד קבוצת העונה:קליבלנד הקבוצה המפתיעה של העונה:קליבלנד הקבוצה המאכזבת של העונה:טורונטו, פיניקס טרייד העונה: בילאפס - AI חמישייה ראשונה: פול - קובי - לברון - גארנט - הווארד חמישייה שנייה: בילאפס - וויד - פירס - נוביצקי - שאק חמישייה שלישית: ווילאמס - רוי - דוראנט - גאסול - יאו ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: או ג'יי מאיו

or121210

New member
שלי

MVP: לצערי, לברון. מאמן העונה: גיא גודס. סתם. פיל? רוקי העונה: אין אחד ספציפי השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: וויל ביינום תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]: אולי רוג'ר מייסון J ? שחקן ההגנה של העונה: לא יודע. קבוצת העונה: הלייקרס, למרות המאזן יחסית לקליבלנד. הקבוצה המפתיעה של העונה: דנבר. הקבוצה המאכזבת של העונה: פיניקס. אחרי הטרייד היא היתה צריכה לבסס את מעמדה בטופ 4-5, וגם שהכל נראה כמתחבר ועובד, הם לא היו טובים מספיק. גם ניו ארלינס די מאכזבים. טרייד העונה: בילאפס-אייברסון. חוץ מזה לא הרבה.

or121210

New member
תוספת

חמישייה ראשונה: פול - קובי - לברון - דאנקן - דוויט חמישייה שנייה: דרון (וושינגטון
) - וויד - פירס - גארנט - שאק חמישייה שלישית: רוי - בילאפס - נוביצקי - בוזר - פאו/יאו ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: אין לדעת מה צופן העתיד...

למעלה