הבחירות שלי
MVP: לברון ג'יימס. עכשיו אחרי שנגמרו ההתחשבנויות עם קובי, ואחרי שההייפ מהסלטיקס נגמר הגיע הזמן שלו. כריס פול היה יכול להיות מועמד טוב אם היה לוקח את ניו אורלינס גבוה יותר, וייד יקבל אני מאמין שנה הבאה, אם המאזן הקבוצתי של מיאמי יהיה טוב יותר. מאמן העונה: סטן ואן גנדי. הצליח לדלג מעל המשוכה של הפציעה של נלסון ולהמשיך למקסם את היכולות של הקבוצה מסביב להווארד. רוקי העונה: דריק רוז, כנראה.כבר חשבתי שווסטברוק יעקוף אותו אבל הצירוף של זה שהבולס יהיו בפלייאוף אחרי שלא היו שנה שעברה יחד עם הירידה ביכולת של ווסטברוק בישורת האחרונה מחזקת את הבחירה ברוז. השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: דווין האריס. אם יהיה יותר בריא יוכל להיות אולסטאר קבוע בשנים הבאות. תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]: וילסון צ'אנדלר. דיברו עליו כתואם שון מאריון בשיטה של ד'אנתוני. לא האמנתי שזה יהיה ככה באמת. שחקן ההגנה של העונה: דוייט הווארד. אין לי באמת מה לפרט. השחקן השישי: נייט רובינסון. הפך להיות מעין מפלצת התקפית אינסטנס למרות חסרון הגובה המשמעותי. קבוצת העונה: קליבלנד. הקבוצה המפתיעה של העונה: אורלנדו. לא ראיתי את המאזן הזה מגיע. הקבוצה המאכזבת של העונה: טורונטו. לא ראיתי את המאזן הזה מגיע טרייד העונה: ד'אנתוני את וולש מפרקים את הניקס ושולחים את קרופורד לגולדן סטייט ואת ראנדולף לקליפרס. חמישייה ראשונה: פול, קובי, לברון, דאנקן, הווארד חמישייה שנייה: ג'ו ג'ו, וייד, פירס, גארנט, יאו חמישייה שלישית: צ'אנסי, דרון, מלו, נוביצקי, שאק. ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: התחיל כבר את הפריצה השנה, ג'ף גרין מOKC.