פרסי העונה שלכם

rapgamer4ever

New member
בהתחלה לא הבנתי מה עובר עליך

עד שראיתי את סוף התגובה שלי. אז עכשיו אני מבין מה עובר עליך, פשוט חושב שזה לא מצחיק. אפילו קצת.

לא תואר כזה חשוב... ../images/Emo3.gif

וזה די ברור שג'ייסון טרי לוקח אותו בהליכה... אנשים יכולים להביא כל מיני נייט רובינסון, אנדרי קירילינקו ופול מילסאפ, אבל טרי השנה הוא פשוט רמה מעל...

bostonForever

New member
שלי

MVP: אין מתחרים ללברון מאמן העונה: המאמנים של אטלנטה ופורטלנד. רוקי העונה: רוז השחקן המשתפר : ברנדון רוי הפך משחקן מעולה לסופרסטאר שיכול לקחת קבוצות עד הסוף. תגלית העונה : ווילסון צ'נדלר, למרות אפקט דאנטוני. שחקן ההגנה של העונה: דוויט קבוצת העונה: קליבלנד הקבוצה המפתיעה של העונה: פורטלנד ואטלנטה הקבוצה המאכזבת של העונה: טורונטו וגולדן סטייט טרייד העונה: מו וויליאמס מצטרף ללברון כסייד קיק בקבוצה הטובה בליגה. חמישייה ראשונה: פול, וויד, לברון, דאנקן, האוורד חמישייה שנייה: צ'ונסי, קובי, פירס, נוביצקי, יאו חמישייה שלישית: טוני פרקר, רוי, גארנט, גאסול ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: DJ מבנגה

Or Amit

New member
הבחירות שלי

MVP: לברון ג'יימס. עכשיו אחרי שנגמרו ההתחשבנויות עם קובי, ואחרי שההייפ מהסלטיקס נגמר הגיע הזמן שלו. כריס פול היה יכול להיות מועמד טוב אם היה לוקח את ניו אורלינס גבוה יותר, וייד יקבל אני מאמין שנה הבאה, אם המאזן הקבוצתי של מיאמי יהיה טוב יותר. מאמן העונה: סטן ואן גנדי. הצליח לדלג מעל המשוכה של הפציעה של נלסון ולהמשיך למקסם את היכולות של הקבוצה מסביב להווארד. רוקי העונה: דריק רוז, כנראה.כבר חשבתי שווסטברוק יעקוף אותו אבל הצירוף של זה שהבולס יהיו בפלייאוף אחרי שלא היו שנה שעברה יחד עם הירידה ביכולת של ווסטברוק בישורת האחרונה מחזקת את הבחירה ברוז. השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: דווין האריס. אם יהיה יותר בריא יוכל להיות אולסטאר קבוע בשנים הבאות. תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]: וילסון צ'אנדלר. דיברו עליו כתואם שון מאריון בשיטה של ד'אנתוני. לא האמנתי שזה יהיה ככה באמת. שחקן ההגנה של העונה: דוייט הווארד. אין לי באמת מה לפרט. השחקן השישי: נייט רובינסון. הפך להיות מעין מפלצת התקפית אינסטנס למרות חסרון הגובה המשמעותי. קבוצת העונה: קליבלנד. הקבוצה המפתיעה של העונה: אורלנדו. לא ראיתי את המאזן הזה מגיע. הקבוצה המאכזבת של העונה: טורונטו. לא ראיתי את המאזן הזה מגיע טרייד העונה: ד'אנתוני את וולש מפרקים את הניקס ושולחים את קרופורד לגולדן סטייט ואת ראנדולף לקליפרס. חמישייה ראשונה: פול, קובי, לברון, דאנקן, הווארד חמישייה שנייה: ג'ו ג'ו, וייד, פירס, גארנט, יאו חמישייה שלישית: צ'אנסי, דרון, מלו, נוביצקי, שאק. ולקינוח - השחקן שיפרוץ לדעתכם בעונה הבאה: התחיל כבר את הפריצה השנה, ג'ף גרין מOKC.

../images/Emo9.gif

MVP: דווין וייד- מוביל קבוצה שניצחה 15 משחקים שנה שעברה למקום 5 במזרח,היו כל כך גרועים שהניצחון ה15 בא במשחק האחרון של העונה,אפילו סקרמנטו של העונה ניצחה יותר,הקבוצה הייתה כל כך גרועה שאפילו מתי ששאק והוא שיחקו ביחד,היא לא יכלה לנצח. העונה מציג יכולת שיא ומוביל את הליגה בנקודות.עד האולסטאר לא היה לו סנטר נורמלי בקבוצה. בניגוד למועמדים אחרים ברשימה,הוא השחקן היחיד שבאמת מנצח משחקים לבד,הקבוצה תקום ותיפול עליו(לראיה המשחק האחרון נגד ניו אורלינס),אין לו את המותרות לשבת בצד ל20 דקות אפילו נגד וושינגטון ביום רע. מאמן העונה:הממ..ההוא של הרוקטס,ריק אדלמן נראה לי רוקי העונה: דריק רוז,מצליח להוביל קבוצה בהצלחה כבר בעונת הרוקי(למרות שהם ניצחו רק 3 משחקים יותר משנה שעברה אבל נביא לו) השחקן המשתפר [שחקן שהכרנו ושיפר את היכולת]: דווין האריס תגלית העונה [שחקן שצץ משום מקום]:ראסול באטלר,מייסון. שחקן ההגנה של העונה: דוויט האוורד\דווין וייד-תיקו אצלי,שניהם הכריעו כבר כמה משחקים העונה בגלל הבלוקים והחטיפות שלהם. קבוצת העונה: קליבלנד הקבוצה המפתיעה של העונה: פורטלנד הקבוצה המאכזבת של העונה: פיניקס השחקן המאכזב:אמרה סטודמאייר- שים משקפיים בפעם הבאה טרייד העונה: אייברסון בילאפס-מי חשב שזה מה שאייברסון שווה? חמישייה ראשונה:פול,וייד,לברון,גארנט,האוורד חמישייה שנייה:למי אכפת?

למעלה