פרסום דמות

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Hasselblad

New member
אני מניחה שזה לא ממש משנה לה

אומנם יש לה 6% סטר באוברול אבל יש בו גם 9% אינט.... לגבי העגילים הם מסוקרלים טוב וגם יש שם 3% אינט..

P o o f i

New member
אוי העגילים האלה הרגו אותי כלכלית ../images/Emo6.gif

יותר מ30 קוביות ולא הצלחתי להשיג יותר מ3% INT!!

Hasselblad

New member
../images/Emo23.gif דעתי

בגדול יש לך אחלה אחלה ציוד, ה דברים שאני רואה שאת יכולה לשפר בלי המון מאמץ זה:
חגורה! לא רק לעשות חגורה לרמה יותר גבוהה אלא גם לשים עליה פוטנציאל.
גלימה - אם ממש לא בא לך או שאת לא רוצה להשקיע קאש בקוביות תחפשי בפרי מרקט גלימה עם 12% אינט, לא יהיה זול אבל הבדל משמעותי.
מה שכתבתי על הגלימה תופס גם על העגילים.
כובע - אם את נשארת עם הכובע הזה בגלל האחוזים של האינט ואין לך כוונה להחליף אותו הייתי לפחות מסקרלת אותו באינט. ואחרון אחרון חביב - אם יש לך אופציה להשיג HT נוספת אז כמובן שלשים על זאת פוטנציאל.

P o o f i

New member
אין לי תקציב מי יודע מה כרגע ../images/Emo3.gif

יש לי בערך 230M ועוד דברים למכירה (טבעת 16, 4-5 מגני מייפל, 5 מגילות ורודות ועוד כמה חפצי ג'אנק שמצאתי), אבל לצערי אין לי את האפשרות לקנות NX. יש לי קצת שחסכתי מהאיוונטים הקודמים. וגם יש לי בעיה להיפטר מחפצים.
אני מתכננת לשפר את הגלימה והחגורה, רק לאחרונה השגתי את העגילים האלה. Helmet INT 60% זה נורא יקר בסקניה.
HT... בחיים לא עשיתי את זה. קניתי את זה מזמן ב215M. כמו שאת יכולה לנחש, אין לי כ"כ תקציב.
תודה

Hasselblad

New member
הדברים לא חייבים לקרות ממש עכשיו...

מה שנקרא פנטזיות
כמו שכתבת תתחילי מהפשוט ולאט לאט תתקדמי, חגורה זה עסק שלא עולה כמעט כסף ככה שזאת כבר התחלה. מי כמוך יודעת שבמשחק הזה מתקדמים לאט לאט ואף אחד לא רודף אחרייך (אני מקווה
)

Hasselblad

New member
למה איך חגורה זה יקר ../images/Emo2.gif

אני לא מדברת על לקנות אחת... להשקיע קצת מאמץ בדוג'ו... אם יש חברים שעוזרים זה רץ ממש מהר יחסית, כמה דוג'ו כל יום והופ יש לך חגורה אדומה.

P o o f i

New member
זמן זה כסף ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

אבל צריך לקחת בחשבון שאם משיגים חגורה שחורה אז צריך לקוות שהפוטנציאל יעבוד ולקוות אפילו עוד יותר ל3 LINES.

רוזי אהבתי את המטה קסמים שלך ../images/Emo45.gif

סיוון לא יודעת שאין לך זמן במייפל כי את מנהלת איזה 200 אנשים וגם מלא ארועים....
מצטרפת לסיוון בעיניין שידרוג החגורה. בהזדמנות תשימי פוטנציאל על ה HTP שלך. יש היום למצוא HTP עם 2 שורות ב 200 MIL בערך.

למעלה