פרסום דמות

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Don Nirtin

New member
בעקבות שיחה עם רועי../images/Emo267.gif

יש לי תקציב מסויים אך השאלה היא- האם זה ישתלם לקנות CHAOS ZAKUM. ואני מדבר על הכובע כמובן. אחרי זה, אני צריך נעליים. חשבתי על רברס או כאלה עם %. אני אסקרל מתישהו השבוע את השרביט שלי. זה יהיה אבל לאט לאט

Hasselblad

New member
ממש לא כרגע לדעתי

זאת קפיצה גדולה מידי ולדעתי יקח לך יותר מידי זמן להשתקם מהקנייה. לדעתי אין טעם לסקרל את האלמנט לפני שאתה שם עליו פוטנציאל. נעליים גם לא בסדר עדיפיות הכי גבוהה הייתי משקיעה קודם בעגילים עם פוטנציאל. לא רואה טעם כרגע להכין חפצי ריברס מבחינתך אם אתה לא הולך להשקיע בהם קוביות בשביל פוטנציאל אחוזים - עדיף חפץ לרמה 100 מהפרי מרקט עם אחוזים אינט מאשר סתם חפש ריברס.

Don Nirtin

New member
אז מה הסדר העדפויות, לדעתך?../images/Emo267.gif

כי אני ממש מבולבל כבר

Hasselblad

New member
רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif שהתגובה שלי לא מופיעה

והגבתי כבר בבוקר...
+
בכול אופן, אני לא רואה סיבה להחליף את הנשק שיש לך, אומנם ביטלו את האלמנט אבל עדיין בנשק שלך יש יותר מגיק אתק ממה שתוכל לקבל בנשק ריברס. לדעתי שווה לך לשים על האלמנט מגילת פוטנציאל 90% ורק במידה והאלמנט יתפוצץ אז תכין ריברס, במידה והאלמנט לא יתפוצץ זה יהיה הזמן לסקרל אותו. עגילים - או לשים מגילת פוטנציאל או לקנות עגילים עם פוטנציאל - 3% אינט יוסיף לך המון המון הון. נעליים - בדיוק מה שכתבתי על העגילים. גלימה - אותו הדבר. כנ"ל לגבי הזאקום..... ואולי שווה להתחיל לחשוב על לסקרל אוברול - לא בטוח שהייתי מסקרלת את זה ספציפית אולי הייתי מחפשת אחד עם 3% אינט ומעלה. מגילות פוטנציאל 90% הם לא דבר זול ולכן לא חובה הכל ממש עכשיו, הייתי מתחילה מהאלמנט.

Don Nirtin

New member
על כמה "זול" אנחנו מדברים?../images/Emo267.gif

וגם 90% עלול לרצוח את האלמנט, לא?

Hasselblad

New member
אכן עלול לרצוח ולכן עדיף לפני שמסקרלים

90% עולה בברה בסביבות ה 20 מיל. לגבי הסדר עדיפויות לדעתי כמו שכבר כתבתי: לשים פוטנציאל על האלמנט (רק 90%) אם עבד מעולה - להתחיל לסקרל את האלמנט. לא עבד חבל אבל לא נורא - להכין נשק ריברס ולשים עליו פוטנציאל. אחרי שתסיים עם הנשק תעבור לחפצים הבאים שאמרתי לך. כובע של כאוס זאקום הוא אכן אחלה כובע אבל לדעתי הוא לא משהו שמבחינתך שווה להשקיע בו כרגע אולי בעתיד.

Don Nirtin

New member
אני קצת נוב../images/Emo267.gif

אם תתני לי את השם המדוייק של זה אני אחפש בFM ואקנה. נתפלל לטוב. אם זה יתפוצץ- יהיה צורך בעזרה כדי לייצר נשק חלופי. הבעיה כאן זה שאני רמה 133 עדיין ואין לי גישה לTOT בכדי לחפש POTים..... ואני לא אתחיל לקנות 45 POTים בשביל הרברס. זה גם עסק יקר. אבל בואי פשוט נזרום וננסה. נקפוץ למים עמוקים

Don Nirtin

New member
קפצתי למים העמוקים......./images/Emo267.gif

18M הלכו. קובייה אחת הלכה על זה.

מ י ל ר

New member
מעולה, שמח שלא התפוצץ

אין לי מושג עם האחוזים שקיבלת הם טובים (הם נראים טובים) השאלה אם זה משפיע על הקסם שלו (ששונה מהאטטק הרגיל של כולם) אז תבדוק את זה כמובן, תברר. לי היה דיי הרבה מזל, קיבלתי 3% אינט מקוביה אחת (והיה לי רק אחת) אבל ממה שהבנתי יש גם 3% מג'יק על הנשקים של הקוסמים, שזה מן הסתם יותר טוב מ-3% אינט. זה רק אם בא לך להתחיל לשחק עם קוביות, אני למדתי מטעויות, מתי שיוצא שורה עם האינט שאני צריך אני מפסיק, כי אין לי גישה חופשית לאנקס.

Don Nirtin

New member
אני העדפתי לא לרוץ אחרי האינט../images/Emo267.gif

אם הוא יבוא- זה יההי אחרי שיהיה לי NX.

ניר

יופי שלא התפוצץ !!! אני חושבת שהגיע הזמן לשים עליו סקרולים ל MATT. ולגבי מה שקיבלת - זה לא בשבילך - אתה לא משתמש ב ATT..... וראיתי הודעה שלך שבה חשבת לשים GFA על כפפות שלך - זה כמובן לא רלוונטי לקוסמים ! אתה יכול למכור את הסקרולים שלך ולהרויח סכום יפה עליהם.

Don Nirtin

New member
אני עוד שוקל אם לשים עוד קובייה...../images/Emo267.gif

כי מה שקיבלתי.... ממ.... לא מספק
. עדיין לא רואים שינויים בדמג'- הוא נשאר בול אותו הדבר!

מ י ל ר

New member
הנשק ריברס החדש שלי (וניר כנס גם אתה)

3 מגילות עבדו, קוביה אחת הביאה לי 3% אינט תודה לכול מי שעזר בדרך אספתי כמעט את כול החפצים לבד, הנשק לא עלה לי יותר מ-5 מיל, המגילות קצת יקר אבל לא נורא, היה שווה את זה. עכשיו הוא MAX LVL, ואני אוהב אותו. וניר, מה שיש לך יותר טוב, רק אם תסקרל טיפה וזהו..

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo191.gif חברה הציוד שלכם גורם לירוקת

אני עדיין מתבאסת על 13 הקוביות שלא עשו שום דבר מועיל..

GינGית

New member
רוזי את לא קוסמת אש במקרה?

אז למה יש לך כל כך הרבה DEXים ו-STRים?

למעלה