פרסום דמות

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

Hasselblad

New member
פרסום הדמות של ניר

כל הצעות לשיפור יתקבלו בברכה, כמו כן גם הערות והארות יתקבלו בברכה.

miss_t

New member
הציוד של ניר

היי נירוש! שמתי לב שרוב חפצייך ללא פוטנציאל, אבל מסוקרלים, האם אתה מפחד לנסות להפעיל פוטנציאל על ציוד קיים? זאקום? שילד? גלימה? חגורה? עגילים? כפפות- נראות לי מעולות! אולי אפילו יותר טובות מ3% אינט! אם יש תקציב- לך על סקרולים שמוסיפים M.ATT לכפפות. כנל לגבי הSHIELD. אובראול- פייי יאאא, תתחיל לסקרל! לי עבדו 2 של 30%, תקח סיכון? או שלך על 60%? לגבי נשק- לא תרצה לסקרל או לקנות מסוקרל +פוטנציאל? יש לך MON יפה, האם שרשרת של HT בתקציב? האם היא יכולה להיות יותר טובה? כובע זאקום- אם כבר לא מסוקרל- האם לא תשקול להחליף בכובע TARGA INT?

Don Nirtin

New member
אלווהה ליאת../images/Emo267.gif

המממממ........ יש לי משהו נגד סיקרוליים משום מה
לא בא לי לאבד הרבה ממש כי התקציב שלי מסתכם ב300M. אז זה די עונה על הקטע של תקציב. ליאת, שימי לב, יש לי המון חפציןם שהם פוטנציאל! שימי לב שוב. לגבי השילד- לא ממש אכפת לי ממנו. לגבי כפפות, ממש במקרה יש לי 3 GFA 60%. האם לשקול להפעיל אותם על הכפפות? ליאת, בעקבות כך שאלמנט וואנד איבד את ה30% תוספת של הקרח ובעקבות כך שאין לי יותר אלמנט קרח אלא יותר ברקים- הבעיה היא בדיוק עם הנשק ואני שוקל לעשות רברס, אבל אין לי ממש רציונל להשיג 44 POTים בשביל זה...... וזהו, אין לי מושג אגב איזה סקרולים מתאימים למטרות שאת מדברת עליהן...... נוב נוב

miss_t

New member
משום מה שמתי לב רק לאלו שאין להם פוטנציאל

ופוטנציאל יכול להוסיף המון. למה לא אכפת לך מהשילד? GFA זה לתקיפה, אתה לא צריך תקיפה אלא m.atk..... או INT

מ י ל ר

New member
הוונד שלך יותר טוב מריברס סטאףף

טיפה פונטציאל וטיפה סיקרולים ויש לך וונד יותר טוב ממה שהוא כבר.

שריתושי

New member
הציוד נראה לא רע בכלל

הייתי רק מחליפה את הטבעת של לילין בטבעת של אקפלורר רמה 17

yonVata

New member
לא צריך להחליף...

יש 4 סלוטים, ואפשר ללבוש את 2 הטבעות במקביל

Don Nirtin

New member
הטבעת הזו לא רלוונטית יותר../images/Emo267.gif

יש לי את הטבעת רמה 17...... ו3 טבעות זומבי.... בקרוב אעיף אחת מהן בעבור טבעת המתנגדים שאני עובד עליה כבר הרבה מדי זמן

צ ל י ל 8

New member
לא הבנתי ../images/Emo3.gif

אני יודעת שאפשר ללבוש 4 טבעות במקביל, אבל אמרתם שאי אפשר ללבוש את המתנגדים עם האקספלורר. אפשר עם טבעת הלילין של ניר?

yonVata

New member
לא

אבל אפשר את הטבעת עם ה17 רמות ביחד עם כל אחת מ3 הטבעות האלה

צ ל י ל 8

New member
רגע רגע שוב...

אני יכולה לענוד את הטבעת של רמה 17 עם הטבעת של הרזיזטנס או לא?

Hasselblad

New member
כן!

את הטבעת של רמה 17 את יכולה ללבוש עם איזה טבעת שאת רוצה! אבל את הטבעות של ליליאן/רזיזטנס/אקספלורר - את יכולה ללבוש רק אחת מהן.

צ ל י ל 8

New member
OMG זה לא מה שמישהו כאן כתב קודם

לא זוכרת מי. וואוו איזה כיף זה, עוד 3 אטק
ישששששששש

Hasselblad

New member
הייתי בטוחה שדווקא הסבירו את זה בעבר.

טוב לפחות עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.

צ ל י ל 8

New member
תקעתי את הטבעת אבל הבאטל מאגית שלי

כי גם נאמר כאן שאפשר להעביר אותה רק פעם אחת בתוך החשבון, אחרת צריך מספריים
אני כ"כ שמחה עכשיו

yonVata

New member
וגם זה התברר כטעות...

אין מי שאמר אתזה כזה מפגר... אני חושב שצריך להכות אותו עד זוב דם!

צ ל י ל 8

New member
נו, כולנו טועים ../images/Emo24.gif

רק שאני כנראה פספסתי את ההודעה שאמרה שזה לא נכון

למעלה