פרסום דמות

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|סקילים סטאטים וכו=]

ועוד כמה דברים. מי בא לעשות דוג'ו לחגורה כחולה?=[

miss_t

New member
אני בכיף לדוגו!

שימי לב אנה, בזמן שלא שיחקת יש עכשיו חפצים עם פוטנציאל שהם שווים הרבה ומוסיפים הרבה. אני בעצמי עושה איתם הכרות בימים האחרונים. הם עדיפים וטובים יותר. ממליצה לסיים קווסטים ב NLC לקבלת dep star .

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|דוג'וווו!!!!!!

שמתי לב לזה, ולדרופ רייט המטורף של החפצים עכשיו..:) אבל אני לא נמצאת מספיק זמן כדי ממש להשקיע במציאת החפץ שאני רוצה עם פוטנציאל ספציפי. ולקנות אחד יהיה מאוד מאוד יקר..:S

yonVata

New member
בשביל למצוא משהו עם פוטנציאל טוב...

נראה לי שאת תאלצי לחפש הרבבבבבה..... לי אישית לא יצא אףפעם עד עכשיו משהו נורמאלי (חוץ מגלימה עם 2% דקס אם אפשר להחשיב אתזה לטוב (??)) אישית אני מעדיף לרוב לקנות פוטנציאל מוכן

מ י ל ר

New member
פרסום דמות! גם אני רוצה!

מלא זמן לא עדכנתי, ובדיוק היום התחדשתי בסטאף חדש, ככה שעכשיו צילמתי והעלתי. דעות הערות, מה שבא לכם, מה לשפר... חשבו לציין שבגלל ההשקעה של היום, חזרתי להיות עני, ככה שהכול זה שיפורים עתדיים. כמובן שרק 3 מגילות מתוך 7 יעבדו על הסטאף, זה שלא שקניתי אותם בהון בגלל שהמחירים של המגילות עלה, ממש מזל כמו עם העגילים שלי :( אה אה! איך שכחתי לצלם?!?! אין לי כוח לערוך אז עידכון! מצאתי מגילת פונטציאל 70%! ואמרתי שהם אשים אותם על המישקפיים הארורים! 3 מגילות לא עבדו על המישקפיים הארורים, קיוותי שיתפוצצו וילכו לעזאזל. אבל לא, הם לא התפוצצו, ולאחר פיתחת הפונטציאל מצאתי שם 2 אינט בודדים וחמודים, ו-2 אינט זה אפילו יותר מהמגן שיש לי :/

למעלה