פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|משריינת לעצמי מקום..:p

אני רוצה חוות דעת על הדמות וכמה שיותר הצעות לשיפור. אני פרסם ברגע שאני אגיע הביתה..:)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|למה?;[

נו אני רוצה להתחייב שאני אעשה פרסום דמות..:p ומעבר לזה שמד ההודעות שלי עומד על בקושי 2 הודעות בחודש..@.@" אז למה לא לעלות?:p

Don Nirtin

New member
יון...... תבורך אתה../images/Emo267.gif

חטפתי התקף לב+קשיי נשימה+ צחוקים+ חיוך מרוח על הפרצוף.............................
.......... הו אלוהים. שהאל יעזור לי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|פרסום דמות

חזרתי הביתה ואני יכולה לשבת נורמאלי על הדמות..^___^ הנה הדמות שלי..:)

yonVata

New member
אני מניח...

שאת רוצה הצעות בנוגע למראה, ולא בנוגע לציוד סטאטים וכו?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|ממש לא..=0

רציתי לשים כדי שידעו באיזו דמות מדובר..XD כאילו, איך היא נראית בכללי..XD

Annnnnn15

New member
איזו דמות יפה ../images/Emo99.gif

אהבתי את השיער ואת העיינים ואיך שהכל נראה ביחד

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|תודה!!../images/Emo23.gif

הדמות הזאת עברה כל כך הרבה שינויים עד שהגעתי למשהו שאני באמת באמת מרוצה ממנו..:)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|ציוד

אני חושבת שמתישהו אני אצתרך לקנות חולצה/מכנס/אוברול מסוקרל..XD

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לגמרי, למצוא מכנסיים וחולצה עם פוטנציאל וברמה שלך אני חושבת שעדיף לך עם אחוזים של דקס ולאק. גם עגילים הייתי מחפשת עם אחוזי דקס מהסיבה הפשוטה שעכשיו עגיל עם 3% דקס נותן לך בדיוק 9דקס... וכשתעלי עוד רמות זה כבר יהיה יותר וככה גם יהיה יותר משתלם. אני לא יודעת מה מצבך הכלכלי ורמת האומץ שלך אולי שווה לחשוב על לנסות לשים מגילת פוטנציאל על העגילים הקיימים. אם לא את יכולה לנסות למכור אותם ולחפש עגילים עם אחוזי דקס.

Hasselblad

New member
אוף כמה טעויות......

אוקי אני אנסה מההתחלה... במידה ואת יכולה להרשות לעצמך לוותר על 9 דקס שלפי מה שראיתי את יכולה כי החפץ שדורש אצלך הכי הרבה דקס זאת החולצה והיא דורשת רק 130 דקס, הייתי מחליפה את העגילים בעגילים עם 3% לאק ומעלה.... פשוט תתעלמי מההודעה הקודמת שלי כי אין לך בעצם צורך בפוטנציאל של דקס אלא בפוטנציאל של לאק.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אעה~

הגבתי אתמול וזה נמחק/ לא נשלח:-S אז מה שרציתי להתייעץ איתך לגביו זה הבייס דקס שלי. כרגע הוא 105. האם כדאילי לעלות אותו? כי אנייודעת שבעתיד אצתרך ציוד שדורש יותר דקס ואני מפחדת שלא אוכל ללבוש אותו=\ השאלה היא האם ה3% זה +3% דקס מתוך הדקס שעל הציוד או +3% דקס על כלל הדקס שיש עד דמות?=0 [אני חושבת שזה השני רק לא בטוחה..0.ם

yonVata

New member
זה 3% מתוך הכל

ולא רק הDEX הבסיסי - אלא כל הדקס שיש לך (למעט הדקס שהחפץ הספציפי עם הפוטנציאל נותן)

למעלה