פרסום דמות

deisy

New member
../images/Emo45.gif

אחלה אקספי, רק הייתי מציעה לך לעשות שם פרטי עם גנב\קשת\לוחם, כי הבתים של הגוביס מעיקים קצת לפריסטים, הם מורידים די הרבה... גם קוסם קרח יכול להיות אחלה כי הוא מקפיא אותם. לא לשכוח MG! עם HS ופרטי טוב האחוזים עפים שם!

מ י ל ר

New member
הווו נשמע נחמד ביותר

אני דיי חלש באקווה (לא מכיר בשיט את האיזור) אבל תמיד יש פעם ראשונה! תודה, שאני אכנס למשחק אני אלך לשם :) נראה לי שאני יעצור קצת את העלית רמות ואתמקד קצת בעשית כסף.

Guid

New member
ואני אבוא אתך לשם,

הרבה זמן לא הייתי בבון פיש.

../images/Emo12.gif

איזה רמה אתה
ובאיזה רמה היית שם כבר
ההתקפה שלהם ממש חזקה עד כמה שזכור לי
וגם יש במפה שלהם את הבית הזה של הדגים הורודים, כמה שניסיתי להתחמק ממנו זה היה ממש בלתי אפשרי

Guid

New member
כנראה שאני מתבלבל?

אני הייתי במקום עם דגים קטנים וארוכים שיוצאים אחרי שהורסים להם את הבית... וואי, הבקיאות שלי במייפל צנחה בעשרות אחוזים בתקופה האחרונה... /tapuzforum/images/Emo10.gif

Don Nirtin

New member
צא מעידן הקרח כבר!!!!!!!!../images/Emo87.gif

הדגים האלה והבית שלהם נמצאים יחד עם בון פיש!

Guid

New member
נו אז זה היה בלבול הגיוני! ../images/Emo6.gif

אני כזה חסר פוקוס, משהו מדהים... XD תקופה לחוצה עוברת על כוחותינו. עם כמה שהמצב השתפר~ P:

מ י ל ר

New member
הוא 85

ואין לו מה לדאוג אני אשתמש עליהם ב-seal, ככה הם לא יתקפו אותן מרחוק :)

מ י ל ר

New member
סבבה, אז אני אחכה לך בעניין הזה

למרות שלא נראה נוח להתאמן במים :/

צריך להשתמש בבאבלס האלו וזהו.

15 דק' של אוויר. זה לא ביג דיל, כל מפלצת כמעט שתהרוג בדרך לגוביז/בון פיש-תפיל בועה. יש לי מלא באיזה מיול אבל אני לא פעילה במשחק כרגע. בכ"א, זה לא כזה נוראי כשיש לך המון בועות ושמים לב מתי בועה נגמרת.

לא חייב

אם אתה עושה את הקווסט הזה אתה מקבל מיכל חמצן וככה אתה לא צריך לדאוג להטעין עוד בועת אוויר כל 15 דקות (אאל"ט). אני אישית השתמשתי במיכל חמצן הזה המון ולדעתי זה הרבה יותר משתלם ונוח מאשר הבועות אוויר.

אני מדברת בתור שונאת קווסטים מושבעת. ../images/Emo3.gif

ידוע לי על המיכל.
ואני מסכימה שהוא הרבה יותר נוח, אבל אני כנראה לא אעשה את הקווסט שלו. ויש לי סטוק ענקי של באבלס. אבל זה לא רלוונטי כי אני לא משחקת.

../images/Emo6.gif

אני דווקא אוהבת קווסטים, חוץ מזה שאם הולכים לאקווה להתאמן זה מאוד לא נוח להטעין בועת אוויר כל 15 דקות

Gods Revenge

New member
אם אפשר גם אני בפנים

זה יכסה לכם את ה-hb ... תגידו לי מתי שאתם בעיניין godsrevenge

Guid

New member
אני חושב שאני אוותר,

כי כמו שבטח הבנתם- יצאתי נעל והתכוונתי בכלל למפלצות אחרות שהתאמנתי עליהם בעבר. לבון-פיש אני לא מתכנן להתקרב... XD

למעלה