פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

dDanielle1

New member
קודם כל אני חדשה הייתי כבר בפורום לפני

שנתיים בערך עם משתמש אחר ואז הפסקתי לשחק :p עכשיו חזרתי אזז קוראים לי דניאל אני בת 19 :)ואני אשמח לביקורת על הדמות שלי כי כבר שכחתי איך משחקים ואני בטוחה שעשיתי טעויות איתה
בנוסף הMP שלי נגמר מהררררר מאוד מה אפשר לעשות בנוגע לזה? אני בשרת קהיני wind archer רמה 39

לא נראה הכי טוב....

ממי שיש WA ממש טוב (טוב כן....) יש לי כמה הערות:דבר ראשון מאסטרי זה בערך הדבר הכי חשוב בחיי השחקן שלך....אני מציע להגיע ל- 19 (לא 20!) הכי מהר שאפשר דבר שני תפסיקי עם הבוסטר וה- SOUL ARROW הם בסדר לעכשיו דבר שלישי FINAL ATTAK זה הסקיל הכי לא שימושי ואני מאד מצטער ששמת בו את הנקודה הזאת....(אלא אם כן יש איזו מערכת חדשה בסיגונסים או משו.....) דבר רביעי זה ה- WIND WALK אם תשימי בזה נקודה תהיהי הרבה יותר נחשקת ל- LPQ כדי להשיג משקפיים ואחרון STORM BREAK זה בין הסקילים הכי חשובים והכי יעילים שיש בכל המשחק יחסית לרמה ואת צריכה להגיע איתו ל- 20 כמה שיותר מהר!

dDanielle1

New member
השתמשתי בסקרולים שקיבלתי ושינתי קצת

הורדתי נקודות מהסול ארוו והעברתי למה שאמרת. זה עדיין לא מושלם אבל אני בדרך .תודה רבה לך:)

"מה אני יעשה?"

א.מה אני אעשה. ב.חוסכים ומשפרים. תנסה לא לבזבז על כלום מלבד שיקויים כשצריך. ואם באפשרותך-NX-גאצ'פון וזה. ואם לא-תחסוך בדרך רגילה. תנסה למכור ציוד שכבר לא בשימוש וכו'. ככה זה. אבל חייבים ציוד לשפר ככל שעולים רמות.

מ י ל ר

New member
בגלל זה אני מנסה להשיג nx, שיהיה טיפה כסף...

מדרופים... אני תמיד מנסה למכור ציוד ישן שלי לשחקנים אחרים, אבל זה כסף קטן.

ובכ"ז

חוסכים את ה"כסף קטן" הזה עד שהוא הופך לגדול. יצא לי להכיר כמה וכמה אנשים שהצליחו להתעשר בלי NX, ותאמין לי-הם התעשרו, מאוד. כל מסו חשוב, בטח כשאתה עכשיו ברמות גבוהות יחסית. בכ"א, תזכור, במקרה ותקנה גאצ'ה-זה רנדומאלי ויכול להיות מבאס מאוד. זכור לי שפעם אחת כשקניתי את החבילה של ה30 כרטיסי גאצ'ה-קיבלתי אייטמים טובים בודדים. ככה שצריך לקוות לטוב עם הגאצ'ה. תזכור גם, שככל שתתקרב לעבודה רביעית-תצטרך יותר כסף. בעבודה רביעית אתה צריך -המון- כסף. בשביל סקיל בוקס. וכמו שרועי סיפר גם-זה לא עובד ב100%, יש סיכוי שייכשל. ככה שיכול להיות לפעמים שזרקת מליונים לפח. ככה זה, ואתה צריך המון כסף בשביל זה. אז כדאי לחסוך מעכשיו.

icy rain drop

New member
pac. and also another question:

do you think its good to scroll the PAC with chaos? coz im pretty sure i saw some scrolled pacs that failed chaos, i mean, the chaos took away the att which sux well i also dont have many mesos but i do have a chaos scroll which i didnt sell yet.. do you merch / FM / have a mobile shop? in galicia the prices of pac are sky high

זה בכלל לא רע.

ולגבי לחסוך לשיפור הציוד - אני לא אוהבת לקנות כטרטיסי הגרלה. אני הולכת לצוד מפלצות שזורקות דברים שוים. אם אתה ממש זקוק לכסף אתה יכול ללכת לצוד CHAOS SCROLL, או סקרולים אחרים שנותנים כמה מליונים. או סקילים טובים ויקרים. אם אתה קוסם קרח דרגה 9X אתה יכול ללכת להרוג ב BONE FISH - הם זורקים דברים ממש שוים וזה ניסיון מעולה בשבילך.

מ י ל ר

New member
אני רמה 97, מה זה הדבר שאמת?

אני מניח שזה בוס כול שהוא, איפה הוא ומה עושים? אני צריך כסף כמו אוויר לנשימה!

yonVata

New member
מאיזה רמה יהיה לגיטימי בשבילי ללכת לשם?

הם מפילים אחלה דברים O-O גם כאוס וגם OVERALL INT 60%! וגם overall dex 60%, אבל זה קצת פחות מעניין

yonVata

New member
באמת?

אני יכול ללכת לשם סולו? או שזה סטייל "לך חפש לעצמך DK שיעשה את העבודה בשבילך!" כי ראיתי שהם חלשים במיוחד לHOLY אז...

Don Nirtin

New member
רק שים עין על הGOBY../images/Emo87.gif

הם מסתובבים שם ביחד עם הבון פיש. והם יכולים לגרום נזק מרחוק. לכן- שים עין.

Don Nirtin

New member
רק שתדע יון../images/Emo87.gif

אני הייתי המון זמן וגם סיוון הייתה שם המון זמן כשחיפשה לאק קריסטל. הבון פיש ממש ממש ממש ממש ממש קמצנים בדרופים. אבל ממש. איריס קוראת להם פרסיים
.

למעלה