פרסום דמות

deisy

New member
כן!!

עשיתי אותו כבר! רק החלק המבאס הוא שאפשר לעשות רק דברים לעבודה שלך...

deisy

New member
לא ממש זוכרת

ואין לי כוח להכנס עכשיו
אבל להכנת כל חפץ צריך כמות שונה של אבנים, כמובן שצריך מוכנים , קריסטלים םלטות וכאלה... אני אצלם מחר את הסקיל ואעלה לפה...אני חושבת שזה יהיה יותר מובן!

deisy

New member
אה, וכל אבן פשוט נותנת משהוא אחר

ספיר - MATT יהלום - WA לא זוכרת עוד אבל אחד נותן ספיד, ג'מפ, ACC וכ'...

Hasselblad

New member
הסברים

נתחיל מהסוף דווקא: כאמרתי לססקרל את הכובע זאקום ממש לא דיברתי על 60% אלא דווקא על 70% ובגלל זה רצוי שיהיה לך אופציה להרים כובע אחר אם זה מתפוצץ... 60% לא שווים את המחיר שלהם לפחות לא כרגע.. כפפות... טוב זה לשיקולך אם את מעדיפה את המראה או את הסטטים
לגבי ההורנטייל... ואוו איך בדיוק הם מצליחים להיות שם 24 שעות ביממה? ממש לא יפה הקטע הזה

P o o f i

New member
לא יפה? זה עוד כלום.

את יודעת כמה אנשים רבים איתם כל יום? אם זה היה תלוי בי הייתי מתחילה קצת דרמה, אבל אכפת לי מהGuild שאני נמצאת בה.
זה לא שאני מעדיפה את המראה על פני הסטאטים, פשוט אני לא מתה על השילוב של כפפות לרמה גבוהה והמראה שלי. בקשר לקריסטלים, אני יכולה להשתמש בהם על חפצים מהגאצ'פון? שמעתי שאפשר להכין חפצים, איך זה עובד? איפה אפשר להכין או לשפר חפצים?

Hasselblad

New member
לגבי הסקיל הזה והקריסטלים

אין לי מושג.... לא מבינה איך זה עובד בכלל... לגבי הגילד הזה אני פשוט חייבת להבין מה הם שם 24 שעות ביום?

P o o f i

New member
כנראה, יכול להיות שהם AFK,

יכול להיות גם שהם מתחלפים.. לא יצא לי להתעניין, אבל באמת שלא הייתי מופתעת כשראיתי שרק הם מוכרים חפצי HT. אני יודעת אבל שהGM's הזהירו אותם לגבי לעשות לאנשים KS, והם אמרו שאם הם ימשיכו הם יקבלו באן.. אבל אני לא מבינה למה לא עושים כלום לגביהם.

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

למעלה