פרסום דמות

P o o f i

New member
שיפור ציוד ../images/Emo13.gif

לא מצאתי שרשור מתאים, מקווה שזה בסדר. נשאר לי לקנות סקיל אחד (בינתיים, בתקווה שאלה שיש לי לא יכשלו) וזה MW, אבל החלטתי לחכות עם זה קצת כי המחירים עלו. חוץ מזה, החלטתי להשתמש בפטיש מהקאש שופ (בעזרת תרומה מידיד
) כדי שאוכל לשפר את השרביט. אני הולכת להשתמש במגילות של 60%. אז האפשרויות הן: כפפות, גלימה או מגן. כפפות טובות ממש יקרות, במיוחד הכפפות הנוכחיות שיש לי.
אני חושבת שפשוט אשדרג כפפות עם הסקיל החדש, למרות שלא כ"כ הבנתי איך זה עובד.
אם אצליח להכין כפפות אולי אנסה גם להכין נעליים יותר טובות. גלימה, אני חושבת שזה הדבר הכי זול מבין השלושה, אבל הבעיה היא שגלימה חדשה תוסיף בערך עוד 6 מג'יק, שזה לא כ"כ משמעותי. מגן.. במילה אחת- יקר עד כדי כך שבקושי יש אנשים שמקריבים את כספם לסקרל אותם. התקציב לא כ"כ משמעותי כי רובנו משחקים בשרתים שונים, לכן אני רק צריכה כיוון.

deisy

New member
שרשרת של הורנטייל!

טוב, זה לא ממש קשור, אבל זה משום מה
צד את עיני
הייתי הולכת על כפפות קודם כל, ככה נראה לי... אלה אם באמת אפשר להכין כאלה טובות מסקיל החדש, צריך לבדוק איזה אבן מוסיפה MATT.... כי זה לא צריך להיות כזה מסובך, ככה יצאו לך כפפות די זולות... גם אני אנסה לשים המר על הוונד שלי... לססקרל ב60%, אין מה להפסיד תאכלס (טוב, חוצ מקאש...)... אני גם רוצה לנסות להכין נעליים עם MATT .. נראה לי רעיון לא רע בכלל לעשות ככה נעליים טובות... אגב, ראית את המגן שאפשר להכין עם הסקיל?
רק לפי מה שהבנתי צריך בשבילו אבן שנופלת מפינק בין

Hasselblad

New member
טוב אני הולכת לחפור קצת

המממ מאיפה להתחיל... טוב אז ככה ההודעה תיכתב לפי סדר עדיפויות כמובן שכל הדברים לשיקולך... הכל בגדר דעה שלי לפי ההבנה שלי של מחירים וציוד... אז ככה: אם יש לך אפשרות להשיג עוד ביציים של הורנטייל אז במקום להשתמש בפטיש על הנשק הכי עדיף לך לעשות את זה על השרשרת של ההוריינטל.. מכל פשיט וביצה תקבלי תוספת של של INT/M.ATT הכי משמעותית. כפפות - הכפפות שלך ממש לא נכונות לך לדעתי, תוספת של 200MP היא לא כזאת משמעותית לך וכפפות עם 2INT זה לא הרבה... עדיף כפפות רגילות לקוסם לרמה גבוהה יותר שיתנו לך תוספת סטטים של לפחות +5 , מה גם שאולי תחפשי כאלה שמסוסקרלות רק קצת... מגן כמו שאמרת לא לגמרי מצדיק את המחיר שלו וגם לדעתי הוא החפץ האחרון ששווה לקנות מססקרל. כמו שאני תמיד אומרת לרוב הקוסמים את הנעליים שלך תססקרלי בספייד 60% מגילות זולות יחסית ולהזיק זה לא ממש יכול. גלימה - שווה לחשוב על לשפר נכון שהשיפור לא יהיה כזה משמעותי אבל עדיין זה יהיה שיפור וגם המחיר שלו לא צריך להיות גבוהה גלימות לא כל כך יקרות וגם אחרי שתקני את יכולה למכור את שלך. דבר אחרון לבינתיים.. אם יש לך זמינות ואשפרות להיות בזאקום ראן הייתי מציעה לך להחזיק עלייך מגילה לכובע INT ואם יש אפשרות שתקבלי קסדה חדשה עם זאת תתפוצץ תנסי לססקרל. זהו לא נראה לי יצא כזה ארוך כמו שחשבתי XD

P o o f i

New member
בקשר לHT,

כמעט בלתי אפשר להיכנס לHT בסקניה, בגלל שיש Guild שפשוט לא נותנת לאנשים אחרים להיכנס. ככה הם יכולים לשלוט במחירים בFM. חוץ מזה, אין לי כ"כ את האפשרות לשלם כ"כ הרבה על ביצים, וגם אני לא מוכנה לתת למישהו את המשתמש שלי כדי שישיג את הביצים בשבילי (צריך לשלם עוד אם אני אהיה על המשתמש שלי). את הכפפות בחרתי בגלל שאני אוהבת את איך שהן נראות (
) ואין לי את האפשרות לשלם על כפפות בלתי נראות מהקאש שופ כל כמה חודשים. מעדיפה לבזבז את זה על דברים טובים יותר. מגילות לHelmet INT ממש יקרות. אני יודעת ש60% יכולה להגיע ל60M. תודה
וגם תודה לגלית!

P o o f i

New member
ועוד שאלה,

איך הסקיל החדש עובד? איך אני יכולה לשפר את החפצים שלי איתו? זה על בסיס Slotים?

deisy

New member
את יכולה להכין חפצים איתו

הם יהיו עם סטטים של הבסיס ואת יכולה לשדרג את הסטטים.. נגיד: אפשר להכין את הנעל לרמה 90 שבאה עם 4 INT ו 1 MATT אם תוספי אבני ספיר שלמות - תקבלי עוד 3 MATT ואם תוסיפי עוד קריסטל סגול - תקבלי עוד 5 INT את הספירים והקריסטל צריךלהכין גם בסקיל... מכמות מסויימת של קריסטלים וספירים בגדול, הכל רואים בסקיל עצמו, את בוחרת מה את רוצה להכין וכתוב לך בדיוק מה לשים בשבל לקבל את זה... רק את התוספות את צריכה לבחור בהתאמה למה את רוצה להוסיף ( קפיצה, אינט, מג'יק אטק, ספיד וכו'... לכל דבר יש אבן אחרת).. אני עוד לומדת מה עושים איתו.. אני מנסה לבדוק את האופציה אם אפשר לשפר דברים איתו, כלומר לקחת נעליים שלי ולהוסיף לה אטק.. עוד לא הגעתי למסקנה אם אפשר או לא ....

P o o f i

New member
מגניב ../images/Emo12.gif

זה על בסיס Slotים? אפשר נגיד להשתמש בזה על השרביט שלי במקום במגילה?

deisy

New member
במה? באבנים?

לא חושבת, זה לא שאת שמה את האבן על החפץ... טוב, הסקריל בנוי כמעין טבלה כזו, למעלה את בוחרת את החפץ שאת רוצה לעשות ואז למטע מראים לך באפור מה לשים, אם יש לך את הדברים זה ישר שם לך אותם (אם יש לך כמויות מדוייקות...).. בחלק התחתון של הטבלה יש מקום ל1 - 5 אבנים משודרגות (לכל חפץ כמות שונה, לנעליים למשל יש רק אופציה לשים 2 אבנים) + סימולטור (כן, הדבר הדבילי שכולם זורקים, עכשיו צריך אותו
) ואחרי שאת שמה את כל מה שאת צריכה את אומרת לו : creat ונוצר לך הנעל שביקשת... עם סלוטים וסטטים והכל.. אחרי שאאסוף את כל מה שצריך ואעשה זוג אחד - אראה לך
אבל לא חושבת שאפשר לשים את האבן ישר על הבגד.... או הנשק...

P o o f i

New member
../images/Emo2.gif

את יודעת כמה בערך אבנים צריך? צריך אבנים או פלטות?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאו אם צריך אבנים ופלטות

המלאי הענקי שלי ב2 מיולים מפוצצים אבנים סופסוף השתלם!

deisy

New member
תסתכל במה שכתבתי לרוזי

די הסברתי לה שם איך זה עובד.. אני אעלה מחר את הסקיל אנסה להסביר יותר, עד כמה שאני הבנתי
בתור התחלה אפשר לעשותו רק מרמה 45 - מקבלים את הסקיל ברמה 1 שנותן לעשות חפצים ובגדים רק עד רמה מסויימת אחרי רמה 75 אני חושבת אפשר לעשות את הסקיל ברמה 2 ואחרי רמה 100 (?) אפשר לעשות אותו מקס - ברמה 3 ואז אפשר לעשות את כל החפצים והנשקים לעבודה שלך מלבד אלה שנופלים מהגג'ה...

deisy

New member
בינתיים

אני מצרפת לינק שזער לי לסיים את הקווסט

yonVata

New member
אהה...

אז צריך לעשות קווסט בשביל לקבל אתזה... עכשיו זה קצת יותר ברור!.. מגניב! אני אנסה אתזה כשאני אהיה בבית! :)

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיש גם שלמות, לא חסר יקירתי.

^_^ מואהאהאה. אגב, זה פעיל כבר עכשיו הסקיל הזה?

למעלה