פרמייר ליג - מחזור 32

somone1411

New member

סתם שאלה: מה אליפות העונה תעשה לך?
אני מודע לתשובה, פחות או יותר, אבל בכל זאת, אשמח לקרוא את זה ממך אחרי כל החרא שאכלת.

Mellow29

New member
אין לי מושג, בכל מקרה זה עדיין רחוק

כמו שרודג'רס (וכל השחקנים שלנו, אגב - כמו תוכי, אחרי כל משחק, לא משנה אם בדיוק ניצחנו 5-0 וסוארז כבש רביעיה במספרת) אומר: "אנחנו מסתכלים רק על המשחק הבא". אם אני אסתכל שישה משחקנים קדימה אני אשתגע, ניצחנו 8 ברצף וצריך לנצח עוד 6, זה בלתי אפשרי לנצח כ"כ הרבה ברצף. הדרך היחידה להשאר שפוי היא להסתכל רק על המשחק הקרוב, והמשחק הזה הוא משחק שאנחנו מסוגלים לנצח. ואז, זה שאחריו.

לא הייתי מחליף את העונה הזו תמורת שום דבר. אם היית מציע לי עוד 3 נק' שזרקנו מול האל בשביל להחליף את הנצחונות הגדולים ב1:0ים קטנים - את ה-5-1 על ארסנל, ה-5-0 וה4-0 על ספרס, 4-0 בדרבי, ה3-0 באולד טראפורד (הרשימה רק מתארכת ככל שהעונה עוברת) - לא חושב שהייתי לוקח.
זה בלתי נתפס, לפרק קבוצות שעשו מאיתנו צחוק במשך שנים ויכלנו רק לקנא בהתנהלות שלהם. גם אם נפסיד את זה בסוף לצ'לסי של מוריניו בגלל איזה 0:0 מגעיל באנפילד, לא הייתי רוצה להחליף את העונה הזו בעונה שלהם. אולי בגלל שאין לי מושג איך זה מרגיש שליברפול לוקחת אליפות, יש מצב שזו באמת רמה אחרת של אושר...לא יודע, אבל העונה הזו מרגישה כמו אליפות בהרבה מאוד מובנים, לא משנה איך זה יגמר.

somone1411

New member
לליברפול יש את ווסטהאם

באפטון פארק מחזור הבא. משחק קלאסי עבור ליברפול של לא מעט ממשחקי החוץ העונה, להסתבך ואף יותר מזה.
משחק החוץ האחרון ניצחתם 3:6 את קרדיף, שהובילה.
יש גם להזכיר את ה-2:3 הקשה מול האחרונה פולהאם, והתיקו בווסט ברומיץ'.

ווסטהאם אחרי ניצחון ביתי.
ההתקפה שלכם עושה את העבודה כמעט מדי משחק, רק פעמיים העונה ליברפול לא כבשה, מה שמסביר אולי הכי טוב את החלק הקדמי האדיר שלכם. כובשים יותר מסיטי. קשה לי להאמין שליברפול לא מנצחת משחק כזה, מקווה שהאופי הליברפולי משנים עברו לא יצוץ דווקא במאני טיים.

ובאופן כללי, אליפות של ליברפול תהיה דבר גדול, מסכים, אבל זה לא מעט לדעתי בגלל הבינוניות של הצמרת העונה אחרי שנים של יעילות מטורפת, בעיקר מצד יונייטד. ידענו שכשפרגי לא יהיה בשטח, לכולן יהיה סיכוי. כמובן שזה לא יעיב במאומה אם וכאשר..

Mellow29

New member
לווסטהאם יש משחק חוץ הערב בסנדרלנד

נראה איך הם יגיעו. בכל מקרה, יש להם קבוצה קשוחה ופיזית מאוד, אלרדייס יחנה את האוטובוס וזה בקלות יכול להיות משחק שאנחנו מתקשים בו. זה גם יכול להיות משחק שבו אנחנו ב-3:0 אחרי 20 דקות ומורידים הילוך.

מן הסתם, גם כשאתה עושה את הדברים בצורה טובה, בשביל לעלות ממקום 7 למקום 1-2 אתה צריך שהיריבות שלך ימעדו. יונייטד קרסה, טוטנהאם זרקה הרבה כסף לפח וגם צ'לסי בעונה חלשה לדעתי. מצד שני, אולי זה יהיה סמלי במיוחד לקחת אליפות מיד אחרי שפרגוסון פורש. הייתי שמח אם הוא היה רואה את זה כמנג'ר, אבל כנראה שבמצב כזה לא היינו מטיילים בכזו קלות ע"פ מנ' יונייטד.

zה ani

New member
יש גם מונדיאל השנה

כל שלפחות השנה,לא רק הליגות וליגת האלופות יקבעו אלא גם המונדיאל

ifa1111

New member
אוהדי הספרס אומרים תודה

פעמיים הפסד בחמישה שערים לסיטי (6-1 ו5-0), הפסד מצטבר בתשעה שערים ללא מענה לליברפול (4-0 ו5-0), תבוסה קשה נוספת מול צ'לסי רק לפני שבועיים (4-0) והפסדים בשני משחקי הדרבי ששוחקו השנה בליגה נגד ארסנל.

סוף סוף זה נגמר ומלבד משחק נגד ווסטהאם (לה הפסידה 3-0 בבית בסיבוב הקודם) לוח המשחקים של הספרס לא צפוי לספק לאוהדי עוד מפחי נפש שכאלה.
וכך עשויה טוטנהאם לסיים עונה שהתחילה בחלום גדול עם לא מעט כוויות אבל במקום טוב המוביל לליגה האירופית בחלק העליון של הטבלה.

למעלה