פרמייר ליג - מחזור 32

afc2

New member
לפרגי יש אשמה במצב של יונייטד כיום

ודובר על זה גם בפורום האוהדים הרשמי של הקבוצה.

פרגי הרגיש שהוא לקראת סיום דרכו כמאמן, והוא לא רצה לבנות את הקבוצה הגדולה הבאה.

עכשיו המלאכה כולה מוטלת על מאמן חדש, שהגיע אחרי חצי יובל של מאמן אחד ששלט ביד רמה.

היו פה לא מעט אנשים שהסכימו שלמרות האליפות בעונה שעברה, יונייטד נחלשה משמעותית מהשנה שקדמה לה.

כמה יזונאיים הגיעו למנצ'סטר יונייטד בשנים האחרונות בעידן פרגי?

קח קבוצה אלופה

תוסיף לה שתי רכישות של 65 מיליון פאונד (פלאיני ומאטה), כישרון כמו ינזאי וגם את פלטשר שחזר סוף סוף אחרי המחלה הארוכה, ושים אותה שביעית, מתחת לאברטון.

שמע, אני לא מזכה את פרגוסון מאשמה, השנים האחרונות לא היו הגדולות ביותר שלו מבחינת בניית קבוצה. אבל אין שום מצב שהקבוצה מתקרבת למיצוי הפוטנציאל שלה. טופ 4 לא צריך בכלל להיות בעיה. עבודת האימון של מויס העונה - ואני מדאיג את המלים "עבודת האימון", כי בניגוד לפרגי הוא מעביר את האימונים שלו - פשוט איומה.

afc2

New member
ולפי פרשנות זאת

מדוע הקהל של יונייטד מוציא את העצבים על פרגי? בגלל שהוא בחר בחתיכת בוק הזה על הקווים?

שניים וחצי אנשים זה לא בדיוק להוציא את העצבים

אבל מי שכועס על פרגי, כועס בעיקר על הבחירה שלו במנג'ר, כן.

nyr1994

New member
וכשזה מספיד,ההוא כובש

רוני עושה מהפך בדיוק על סף ההפסקה ושוב המועדון הזה מוכיח שהיה מוקדם להספידו

נו, באמת

העונה הזו בליגה גמורה. לנצח את הקטנות, לקבל בראש מהגדולות. מה חדש?

nyr1994

New member
יש עוד צ'אנס למקום 4 לא?

אבל עדיף לא להיות באירופה בכלל מיורופה ליג זה בטוח

GentlePunter

New member
אמרתי כנראה. כל הכבוד לפאלאס. כל הכבוד!

ואיזה משחק בהאות'ורנס

רז 1978

New member
ישששששששששששש

כ"כ שמח שהבלוז הפסידו

עכשיו מה שנשאר לי לקוות זה שהסיטי תמעד ושמחר ליברפול ינצחו מחר

ifa1111

New member
לפני ארסנל סיטי

ניצחון יפה של מאן יו על אסטון וילה. אני חושב שבסה"כ הקבוצה שיחקה טוב עם הכלים שעמדו לרשותה. פלטשר הוא שחקן הקישור הטוב ביותר שיש לנו כיום, לטעמי.

צ'לסי מפסידה ונראה שהאליפות מוגשת על מגש של כסף לסיטי... אבל אולי עוד שעתיים נדבר אחרת.

רז 1978

New member
שני המשחקים הכי קשים

שיש לליברפול היא תארח אותם

ניצחונות ביתים על מנצ'סטר סיטי וצ'לסי והאליפות תחזור לאנפילד לדעתי

רז 1978

New member
ליברפול בפיסגה!!!

אני כ"כ שמח בשבילם
אמנם לסיטי יש שני משחקים חסרים אבל בכל זאת כל הכבוד לליברפול

מישהו אגב זוכר מתי בפעם האחרונה בשלב כזה של העונה ליברפול דורגה ראשונה?
ומתי בפעם האחרונה בשלב כזה של העונה מנצ'סטר יונייטד לא הייתה פקטור במאבק על האליפות בשלב כזה של העונה?

tristis

New member
אף אחד לא זוכר

כי אין מה לזכור
מאז האליפות האחרונה ליברפול לא דורגה ראשונה בשלב כזה של העונה
גם לא בעונת התיקו הארורה 2009 כשסיימה שנייה אחרי יונייטד

somone1411

New member
הסיבה היא שמעולם לא היה לה שחקן כמו סוארז

יסלחו לי הסקאוזרים, וחובבי הנוסטלגיה למניהם, אבל לואיס סוארז זה השחקן הכי גדול של ליברפול אי פעם.
אני מודע לאיאן ראש, לסטיבן ג'רארד, לקינג קני, לג'ון בארנס וכו', אבל לטעמי שחקן כמו סוארז מעולם לא היה לה.

אני גם בטוח שהרמה היום לא דומה לרמה אז, בשנים הגדולות של ליברפול.
אם סוארז ממשיך לכבוש ולהשפיע בצורה הזו, וליברפול קוטפת את התואר בתום העונה, הוא חייב לזכות בכדור הזהב בלי קשר למה יקרה מאז ועד ההכתרה. ועל הז** שלי מה יעשו מסי ורונאלדו.

Mellow29

New member
קצת קשה להשוות

את דלגליש לא ראיתי, עם ג'רארד אני יכול להשוות... הכדורגל התקדם מאז שנות השמונים, כך שאני משער שמה שהיה מספיק אז לא בהכרח היה הופך אותך לשחקן אגדי היום. כנראה שמבחינת יכולת הכדורגל נטו, סוארז הוא השחקן הכי טוב ששיחק בליברפול. יותר מג'רארד.

אבל בשביל להיות "השחקן הכי גדול" ולהפוך לליברפול לג'נד באמת, אתה גם צריך להביא תארים. לא תמיד זה פייר, אתה תלוי במי שמסביבך ולפעמים אתה יכול לפספס בגלל קטנות, אבל אלה החיים במועדון כמו ליברפול.
אני לא חושב שהוא יחשב אי פעם לשחקן יותר גדול מג'רארד עבור ליברפול, גם מבחינת כמות התארים וגם בשל תדמית קצת בעייתית והעובדה שהוא לא גדל בליברפול, אבל מקום טוב עם החבר'ה הגדולים כבר מחכה לו.

למעלה