פרמייר ליג - מחזור 32

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 32

המאבק על האליפות הפך ממרובע למשולש, ובתחתית מסובכת חצי ליגה. עוד מחזור אשר צפוי להיות מעניין כמו קודמיו.

שיר המחזור
שיר של הקיור מהאלבום "17 שניות" שנדמה לי שלא זכה לתהילת העולם לה הוא ראוי, אולי מפאת אורכו, ואולי אני בכלל טועה – A FOREST.

משחקי המחזור

שעה ראשית: שבת 17:00

מנצ'סטר יונייטד – אסטון ווילה (שבת, 14:45)
שתי הקבוצות ספגו במשחקן האחרון השפלה ביתית ששוב הורידה אותן לקרקע המציאות. אחת מהן תמצא כוח להמריא מחדש. עד הנפילה הבאה.

סאות'המפטון - ניוקאסל
שתי הקבוצות פצועות למדי, אבל כבר הצבעתי על הקושי הגדול של האורחת לכבוש ללא רמי שלא יחזור מחר. הישועה יכולה לבוא רק מבן ארפה אשר משום מה לא פתח בתבוסה הביתית לאברטון באמצע השבוע. המארחת איבדה יתרון שני שערים בליין הלונדוני, אבל יש לה מלוא הטנא כלים כדי לנצח את זה.

סטוק סיטי - האל
סטוק במקום ה-10, גם בטבלת הכובשות – חידוש מרענן עליו מגיע אשראי למארק יוז. עוד כמה נקודות, והם יכולים להיות רגועים. האל הסתבכה בלונדון באמצע השבוע ואיבדה את שוערה מק'גרגור בכרטיס אדום שני העונה.

סוואנסי – נוריץ'
טוב, אין לי כוח יותר לכתוב דברים עצובים על סוואנסי. ואני לא הולך לעשות את זה, כי הם הולכים לנצח את המשחק הזה בלי דרמות ובלי בעיות. ודיר באלכ, ווילפריד בוני, אם אתה מפדח אותי.

WBA - קארדיף
הסיקס פוינטר של המחזור. גם בלי השישיה מליברפול, ההגנה של קארדיף מזעזעת. מצד שני ההתקפה של הבאגיז מקרטעת. אני נוטה לחוש כאן לא מעט שערים.

קריסטל פאלאס – צ'לסי
פאלאס בצניחה, וממש לא נראית כאחת שיכולה לשבור את הגנת הברזל של הטוענת לכתר. צ'לסי ממשיכה לראות את ליברפול קרובה מדי אליה, ואת הסיטי עם שני משחקים ביד ויודעת שאת זה היא לא יכולה להרשות לעצמה לפקשש. והיא לא. כנראה.

ארסנל – מנצ'סטר סיטי (שבת, 19:30)
ארסנל ללא המנועים הפצועים בקישור, ואיבדה גם את קוסיילני במרכז ההגנה. סיטי לא סופגת בליגה כבר חמישה מחזורים. בקשה קטנה לי לבחורים של פלגריני – תעשו את זה בעדינות.

פולהאם - אברטון (ראשון, 15:30)
דקות החסד של פולהאם מתחילות להיגמר, אבל מחכה לה עוד משחק קשה מאד מול קבוצה מצויינת (אוהב אותך, רוברטו מרטינז) שרואה את המקום הרביעי ממש מול העיניים.

ליברפול - טוטנהאם (ראשון, 18:00)
טוטנהאם הציגה השנה התמוטטויות מביכות אפילו יותר מאלו של יריבתה העירונית המושבעת. אחת הגדולות שבהן היתה ה-5-0 במשחק במקביל בליין עם השלושער וצמד הבישולים של סוארז. הפעם זה לא הולך להיות כל כך פשוט לפי דעתי, במיוחד אם אדבאיור יחזור מן הפציעה שלו.

סנדרלנד - ווסט האם (שני, 22:00)
סנדרלנד הראתה שכאשר היא משחקת בהרכב המתאים, גם אנפילד לא גדול עליה ולא היה חסר הרבה על מנת שתחזור משם עם נקודה. מה לעשות שיש לה בסגל כמה שחקנים שיותר מתאימים לליגה למקומות עבודה (ג'וזי אלטידור – אכזבת העונה שלי). ביום שני, בבית ולאור הזרקורים, יבוא הנצחון המיוחל.

ים בהמשך במידת הצורך.

Mellow29

New member
סוארז לא כבש שלושער בליין

כבש את הראשון והרביעי בצ'יפ מעל לוריס, בישל לפלאנגן וסטרלינג את השלישי והחמישי והשני הנדרסון הבקיע בריבאונד התקפה.

אולי לשם שינוי הקבוצה שלך תעשה ג'סטה לחבר'ה באדום, רמי?

GentlePunter

New member
על התיקון

לרוב אני עובד מהזיכרון - לפחות זכרתי נכון שהיה 2 ו-3.

לגבי ארסנל, אני מאד מאד אשמח, אבל לכולנו קשה להאמין, נכון?

למרות שאני חופר כל השנה שצ'לסי תיקח את זה - מבחינתי זה רק לא צ'לסי. אפילו סיטי עדיפה, וליברפול בכלל... סוג של אהבה שנייה שלי למרות שקשה לי מאד להאמין שתצלחו את שלושת משחקי הבית הגורליים שלכם עם יותר מ-4 נק'.

Mellow29

New member
אנחנו מסוגלים גם ל-9/9, בלי ספק בכלל

בעונה כזו הקבוצה מכריחה את האוהדים להאמין, הבעיה שגם עם 21/21 יש סיכוי סביר שלא ניקח את האליפות הזו. הפתרון זה לא להסתכל כל כך רחוק, אפשר להשתגע מזה. כל משחק בתורו - ואת המשחק הקרוב אנחנו צריכים לנצח בכל מקרה.

GentlePunter

New member
האדום של שוער האל מק'גרגור בוטל הערב, אבל...

הוא סיים את העונה עקב פציעה האחת מכליותיו במדחק מול ווסט האם

האל תצטרך לסמוך במאבקי התחתית ובהופעה ההיסטורית שלה בחצי גמר הגביע בעוד שבועיים על שירותיו של סטיב הארפר הותיק שכבר היה עם רגל וחצי בפרישה בתחילת העונה

nyr1994

New member
נקוה שזה יעזור לשפילד יונייטד מליג 1

לעלות לגמר ואולי לעשות היסטוריה

afc2

New member
לארסנל אסור להפסיד בבית לסיטי

סיפור האליפות גמור מבחינת התותחנים, אבל המאבק על המקום הרביעי פתוח עד מאוד.

תארו לכם מצב שארסנל מפסידה מחר את המשחק ואברטון מנצחת ביום ראשון את פולהאם. תסריט מאוד ריאלי.

הפער הוא 3 נק', שלאברטון משחק חסר מול פאלאס. שוויון נקודות.

שבת הבאה, גודיוסון פארק, אברטון מארחת את ארסנל.... המהפך יושלם

רז 1978

New member
מנצ'סטר יונייטד ,ארסנל וריאל מדריד

הן 3 הקבוצות היחידות שלא פיספסו אף עונה בליגת האלופות מאז היא צמחה ל 32 קבוצות

מנצ'סטר יונייטד לא תהייה בליגת האלופות בעונה הבאה ואם התסריט שכתבת כאן יקרה אז נישאר בעונה הבאה רק עם ריאל מדריד כקבוצה היחידה שלא פיספסה אף עונה בליגת האלופות בעידן ה 32 קבוצות

אבל האמת שהתותחנים צריכים להיבות באמת מטומטמים בכדי להגיע למצב כזה

עדיין למרות לוח המשחקים הלא קל שלהם עדיין הם צריכים לעשות את זה ולסיים במקום הרביעי

רז 1978

New member
כן

זה קרה בעונת 2007/08
והייתה עונה אחת בלי ברצלונה בעונת 2003/04

somone1411

New member
ברצלונה עד 2004 הייתה קבוצה בינונית

שבקושי גירדה מקום לגביע אופ"א אם אני זוכר נכון.
עד שלאפורטה הגיע, ובקיץ אחד אדיר הביא את אטו, דקו, רונאלדיניו, מקסוול, רפא מארקז שהיה אז בלם גדול, ואן ברונקוסט ועוד.

אוהדי בארסה צריכים לנצור את שמו של לאפורטה כל חייהם.
ולדעתי אגב, עזיבתו הייתה אובדן גדול. נשיא שבניגוד לכל מיני חנטרישים, הבטיח שבמידה וייבחר יבנה קבוצה גדולה (ניסה להביא את בקהאם שהעדיף את ריאל) ועמד במילתו. הישגיו מדברים בעד עצמם.

afc2

New member
מקסוול הגיע לברצלונה אחרי שמוריניו חתם באינטר

GIOVANINI

New member
בגלל העונה הזאת באיירן הוציאה סכום אדיר בקיץ

קנתה את מריו גומז , ריברי , מירוסלב קלוזה ועוד כמה.

מעניין מה יהיה עם יונייטד האם יעשו אותו דבר בקיץ

רז 1978

New member
לא אתפלא אם זה מה שהם יעשו

בשביל מועדונים בסדר גודל כזה לא להיות עונה אחת בליגת האלופות זה אסון

נדמה שבעולם הכדורגל יש מוסכמה אחת

והיא שבסוף העונה, לא משנה מה קורה במהלכה, איכשהו הכוכבים יסתדרו בדיוק כך כדי שארסנל תשיג את הכרטיס הזה לליגת האלופות.

אבל זה יהיה די משעשע (עד כמה שנשאר לאוהד יונייטד להשתעשע ממשהו!) אם ארסנל תישאר בחוץ דווקא בעונה בה היא התחילה כל כך טוב ועם תקווה ליותר.

אגב, אם ליברפול תיקח אליפות ואברטון תסיים במקום הרביעי, מישהו חושב שסר אלכס יבין שהוא טעה קלות במינוי?

nyr1994

New member
הגיע הזמן שליברפול תיקח אליפות כבר

והלוואי שישחטו כמה תרנגולות מחר

somone1411

New member
מויס שובר שיא של פתטיות

"אנשים מבינים שיש סגל שהוא קצת יותר מזדקן, כך שאני חושב שזו תהיה משימה קשה לכל מאמן שיאמן את יונייטד העונה. ואני גם חושב שאם סר אלכס היה פה, זה היה קשה גם בשבילו ואני בטוח שהוא מודע לכך".

קודם כל אני מקווה שהציטוטים מדויקים כי לקחתי מאתר ישראלי..
שנית הוא לא מודע לזה שפרגוסון זכה באליפות כ"כ יעילה רק בעונה שעברה עם אותו סגל פחות פלאיני ומאטה?
בציטוט המגוחך הזה מגלים את האופי של הבנאדם, את החולשה שבו, הלוזריות, הפחדנות. יותר מחילוף כזה או אחר, שיטת משחק, התנהלות כמאמן, המשפט הזה מוכיח לי שוב כמה למויס אין עמוד שדרה וכמה הוא רכרוכי. אם אני פרגי אני נעלב מזה ומטיס אותו לכל הרוחות.

אשכרה מסיט את הכישלון שלו עצמו לבנאדם היחיד ביונייטד שהאמין בו. אבסורד.

למעלה