פרמייר ליג - מחזור 3

DRORIKO8

New member
אני עוד זוכר שסטן קולימור שיחק שם

היה ממש אישו כשהם ירדו ליגה. מה מאזם הם לא הצליחו לעלות ליגה? איזה קטע

רז 1978

New member
משחקי יום ראשון

אסטון וילה - האל

שתי הקבוצות פתחו את העונה עם 4 נקודות משני משחקים וללא הפסד

אחת מהן (במקרה של הכרעה) תמשיך להיות בלתי מנוצחת גם בתור המחזור הה כאשר במקרה של תיקו שתיהן יישארו בלתי מנצחות בתום 3 מחזורים

טוטנהאם - ליברפול

אחרי הפסד לסיטי בשבוע שעבר ליברפול חייבת ניצחון אך המשימה לא תהייה פשוטה שכן מצפה לה משחק חוץ נגד קבוצה שניצחה בשני משחקיה הראשונים והיא בהחלט מועמדת להיות בחלק העליון של הטבלה

לסטר - ארסנל

העולה החדשה מבינה שחייה בפרמייר ליג לא יהיו קלים בכלל ועד כה היא צברה נקודה אחת משני משחקים
התותחנים מנגד השיגו 4 נקודות משני משחקים ואת המשחק הזה היא צריכה לקחת

pgprince

New member
כל פעם מחדש טוטנהאם מחרבנת במכנסיים במשחקים חשובים

פשוט מדהים

somone1411

New member
ההגנה של טוטנהאם זה בדיחה

המגנים בעיקר. רוז ודאייר פשוט שערורייה, איך טוטנהאם לא חיזקה את העמדות האלה ריבונו של עולם.
אני בכלל לא מבין למה טוטנהאם ויתרה על אקוטו בשביל דרעק כמו דני רוז..
&nbsp
ודאייר, איזה חוסר אחריות למשוך ככה שחקן ברחבה. באמת פוצ'טינו פתח את הליגה עם עציצים כאלה, כשהוא יודע שווקר פצוע? אני כבר לא מדבר על קאבול הצב.
&nbsp
עם מגינים נורמלים זה עדיין 0-0 ומשחק פתוח.

zה ani

New member
טוטנהאם כקבוצה היא בדיחה

מראה עד כמה הכדורגל האנגלי והקבוצות שלו אוברייטדיות - כל שנה מחדש האוהדים,בלוגרים ו"כתבי" הליגה האנגלית מציינים לי 5-6-7 קבוצות שלגיטימיות לאליפות באנגליה,השנה הם אפילו הוסיפו את אברטון.השנה באנגליה יש מקס' 2 קבוצות לגיטימיות לתואר - צ'לסי וסיטי,אם אתה שואל אותי,צ'לסי זכתה עוד לפני שהעונה החלה

טוטנהאם כל שנה מחדש מקבלת שלישיות,רביעיות,וחמישיות מכל צמרת הליגה האנגלית (אתה מוזמן לבדוק מה עשתה בבית אשתקד מול הגדולות),היא טובה רק בדבר אחד להתמודד טוב מול כל יתר הליגה מה שמספיק לה כל שנה למקום 5-6,למקום בליגה האירופית והדחה מוקדמת בשמינית או רבע הליגה האירופית.

zה ani

New member
טוטנהאם כישלון קולוסלי רק באירופה

עדיין בליגה יש 3-4 קבוצות עם תקציב גדול בהרבה משלה כגון יונייטד,צ'לסי,סיטי,ארסנל. וליברפול פחות או יותר באותה רמה איתה מבחינה כלכלית,כך שבליגה היא מסיימת בדיוק איפה שהיא שווה,ועדיין זה לא מצדיק תבוסות ביתיות כל שנה לליברפול וליתר הגדולות

טוטנהאם בדיחה באירופה,כי בכל שנה יש לה את אחד משלושת התקציבים הכי גדולים במפעל וכל שנה היא מודחת בבושת פנים בשלבים מוקדמים.לעזאזל אתלטיקו מדריד עם פחות מחצי תקציב ממנה לקחה את הליגה האירופית ב 2010 וב 2012 והגיעה לגמר אלופות ב 2014, ,וסביליה עם שליש או רבע תקציב ממנה לקחה את הליגה האירופית ב 2014 ואת גביע אופ''א ( הליגה האירופית כיום) ב 2007 ,וגם ב 2006

Mellow29

New member
אירופה לא מעניינת אותה

וגם אם זה לא תמיד נעים מבחינה ספורטיבית, אפשר להבין אותה, פשוט אין הצדקה כלכלית לקרוע את התחת במפעל כזה בזמן שהשתתפות בשני המפעלים הבכירים (הפרמיירליג והצ'מפיונס ליג) הרבה יותר מתגמלת מבחינה כלכלית.

zה ani

New member
תירוצים תירוצים

כל שנה מחדש טוטנהאם מפרקת בקלילות את כל הקבוצות בשלב הבתים ובנוקאאוט מודחת בקלילות מפחידה,לשיטתך הייתה אמורה להיראות רע ולוותר מראש כבר החל משלב הבתים,אפילו במוקדמות

אגב,אלו תירוצים אנגלים,איטלקיים מוכרים להסביר את הכשלונות שלהן באירופה,בטח במפעל הזה.בינתיים זה קורה גם בליגת האלופות (אצל האנגליות כבר חצי עשור) לפחות שם אי אפשר לתרץ,מזל שלדוגמא בילבאו מול נאפולי היה באלופות ולא באירופית,אחרת היית קורא כאן שבילבאו עברה את נאפולי רק כי זה בליגה האירופית ושם האיטלקיות מזלזלות,כי באלופות הן מאוד מצליחות שנים על גבי שנים יותר מחצי עשור.כלומר - לא בבית ספרי.כל שנה מצהירות ונאבקות בכל הכוח על מקום באירופה ושמגיעות לאירופה ונכשלות מגיעים התירוצים הפתטיים (מצטער אבל זה באמת מה שאני חושב)

zה ani

New member
זה מה שטוטנהאם עשתה אשתקד בליגה האירופית

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2014/clubs/club=1652/matches/index.html

פתחה עם 9 נצחונות מ 10 משחקים,2 במוקדמות,6 בשלב הבתים,הפסידה בשמינית הראשון בחוץ,ניצחה בגומלין (בגלל השופט) הגיעה לצמד משחקים מול בנפיקה וקיבלה בעיטה.

לשיטתך לא עדיף לפתוח רגליים כבר במוקדמות? ולמנוע 8 מפגשים מאוחרים יותר? לפתוח רגליים בשלב הבתים ולמנוע 4 מפגשים בנוקאאוט? או שפשוט שהגיעו לקבוצה הרצינית הראשונה שהיא בנפיקה פשוט עפו כי הם פחות טובים?

Mellow29

New member
בנפיקה היא קבוצה מצויינת בזכות עצמה

שהגיעה לדרג הראשון באירופה בזכות הצלחות יפות, בעיקר במפעל השני של אופ"א, טוטנהאם לא "חייבת" לנצח אותה כי אני בכלל לא בטוח שמדובר בקבוצה טובה יותר.
זה לא עניין של לפתוח רגליים - אף מועדון ספורט מקצועניי לא יעשה דברים כאלה. אבל כן, היחס והגישה למשחקים במפעל מעידים על איך שהמועדון תופס אותו. רק לשם השוואה, בהרכב של טוטנהאם היום (בסגל די מלא, ללא פציעות מיוחדות שאני זוכר) היה רק שחקן שדה אחד שהשתתף במשחק נגד לימסול שלושה ימים לפני כן - יונס קאבול. תשעה שינויים בהרכב בין שני המשחקים - זה נתון שמספר לך הכל. מן הסתם, עדיין מדובר בשחקנים יותר טובים ממה שיש ליריבה, ולכן בד"כ זה מספיק כדי לעבור את שלב הבתים ואולי עוד שלב או שתיים של נוק-אאוט. כשמגיעים למצב שצריך לעלות הרכב בכיר מול יריבה ראויה (כמו בנפיקה, בילבאו או נאפולי) ביום חמישי ואז ביום ראשון להגיע למשחק צמרת קריטי על הטופ4, החשבון הוא פשוט מאוד - עוד 5 מ' יורו אם נזכה במפעל, עוד 50 מ' יורו אם נעפיל לליגת האלופות - שווה לתת לשחקנים הבכירים לנוח.
&nbsp
אף אחת מהקבוצות האנגליות לא מעוניינת במפעל הזה, זו עובדה. ההיעדרות מאירופה מאד עזרה לליברפול בשנה שעברה, כפי שרודג'רס ומוריניו העידו. במקום לנסוע לכל מיני מקומות נידחים באירופה ולשחק פעמיים בתוך 72 שעות, למנג'ר יש שבוע שלם להכין את הקבוצה שלו למשחק. אני משוכנע שואן חאל מבסוט מאוד שהירושה של מויס לא כוללת גם מקום בליגה האירופית, ואני חושב שגם פוטצ'ינו היה שמח לוותר על המטרד הזה.

zה ani

New member
לרגע לא טענתי שטוטנהאם חייבת לעבור קבוצה כמו בנפיקה

מה שכן טענתי,ואת זה ניתן לבדוק אחורה יופי,שהיא כל שנה מככבת בשלב הבתים ובנוקאאוט מתקפלת שלא נאמר מתבטלת בפני המועמדת הרצינית שפוגשת אותה,שזה בדיוק אבל בדיוק מה שקורה לה בליגה כל שנה מחדש.ממש חכמה לתפור את ק.פ.ר 4 חתיכות רק בכדי לקבל שוב תבוסה ביתית מול ליברפול

ידידי אני ב 99% מההודעות שלך מסכים איתך,בעניין הזה אני נאלץ שלא להסכים,וזה בסדר גמור.

Mellow29

New member
אני רק לא בטוח על מה אנחנו לא מסכימים

טוטנהאם לא "מככבת", היא פשוט סוחבת לאט לאט בשלב הבתים עם הרכב משני ומשחקים מול איצטדיונים ריקים. כשהיא פגשה יריבות רציניות זה בדרך כלל נגמר לרעתה, אם כי להגנתם יש לומר שבשנים האחרונות הם קבוצה די חלשה (עם כמה אינדיבידואלים לא רעים, אבל חלשה כקבוצה). פוצ'טינו יצר (עם קצת עזרה מקודמו נייג'ל אדקינס) קבוצה ששווה יותר מסך חלקיה בסאות'המפטון, הוא צריך זמן ושקט מדניאל לוי כדי לבנות משהו דומה בספרס.
&nbsp
ברור שזו לא חוכמה לתפור את QPR, אני צריך להודות המשחק היום היה הרבה יותר קל ממה שהעזתי לקוות. כנראה ש someone141 קצת הפחיד אותי, התחלתי להאמין שליברפול קבוצה בינונית וספרס עם לאמלה ואדבאיור הולכת להאבק על התואר.

zה ani

New member
אני אגיד לך על מה אנחנו לא מסכימים

אתה טוען שטוטנהאם לא שמה על הליגה האירופית ולכן מודחת כל שנה מחדש בשלבי הנוקאאוט מול היריבה הרצינית שפוגשת אותה,כלומר זה לא שטוטנהאם לא יכולה היא פשוט לא רוצה...

ואני טוען שעבור טוטנהאם הליגה האירופית היא בדיוק כמו הליגה האנגלית - בשלב הבתים היא מנקה את כולם (כי יש דירוג בבתים והיא מדורגת 1 שקבוצות דרג 3 ו 4 הן לרוב שכונה),ושלב הבתים עבורה הוא קליל כמו שרוב המפגשים שלה בכל הליגה האנגלית למעט הבכירות (לפרק את ק.פ.ר 4 חתיכות קלילות) ושמסתיים שלב הבתים באירופה ברגע שהיא פוגשת את הקבוצה הרצינית הראשונה היא פשוט מתפרקת ומתבטלת בדיוק אבל בדיוק כפי שמתפרקת ומתבטלת מול הבכירות האנגליות (ראה מה ליברפול עשתה לה היום ואשתקד בחוץ,וגם באנפילד)

ליברפול שלך קבוצה נפלאה,לדעתי לפחות היא הקבוצה הכי מאומנת בליגה (רשמתי את זה כבר בהפסד שבוע שעבר).מקום 3 השנה זו מטרה ריאלית כי יונייטד עוד לא התאפסה על עצמה וצ'לסי וסיטי הן רמה מעליכם גם כלכלית וגם מקצועית,שנה הבאה תחרות עזה מול ארסנל על המקום הרביעי ככל הנראה.

zה ani

New member
כלומר

אצלך טוטנהאם בליגה האירופית - יכולה אבל לא רוצה
אצלי טוטנהאם בליגה האירופית - רוצה אבל לא יכולה,בדיוק כמו שרוצה ולא יכולה מול הגדולות באנגליה

somone1411

New member
אני שמח

בשבילך, מקווה שלא יתפוצץ לך בפרצוף בהמשך.
&nbsp
סך הכל, זו עדיין טוטנהאם שמתפרקת בלול לעיתים קרובות. נראה הלאה.

somone1411

New member
יש לי עוד בדיחה

דני רוז היה במעקב של רוי הודסון

&nbsp
GOD מה עובר על המאמנים האנגלים. הם באמת כאלה עיוורים או סתם טיפשים?

DRORIKO8

New member
הסאנוגו הזה פשוט תוקע לארסנל את כל המשחק

מאבד כל כדור שהוא מקבל, מחמיץ מצבים מ-2 מטר,גרוע בכדורי גובה. לצ'לסי יש את קוסטה,לסיטי את אגוארו. אם ארסנל לא תמצא דחוף חלוץ טוב היא לא תדגדג אותם אפילו.

GentlePunter

New member
צ'לסי הוסיפה היום את לויק רמי כגיבוי

כאשר ניצחה את ארסנל במירוץ עליו.

וונגר יזדקק לנסים ונפלאות, אולי מג'ואל קמפבל שמחכה לתורו, אולי מפודולסקי שכבר היה עם רגל אחת בחוץ - אבל באמת נסים ובאמת נפלאות.

למעלה