פרמייר ליג - מחזור 3

רז 1978

New member
צודק צודק צודק!!!

אבל בשורה התחתונה
אין להם עדיין ניצחון אחרי 3 משחקים

3 מחזורים עברו ויש להם 0 ניצחונות

לא זוכר פתיחת עונה כזאת זוועתית אצל מנצ'סטר יונייטד

מתן2766

New member
בתור שונא יונייטד מוצהר

אני נהנה מכל רגע

DRORIKO8

New member
השאלה היא

אם באותה פתיחת עונת הם גם שיחקו כל כך מזעזע כמו שהם משחקים היום.

התשובה היא לא

ב-2007/08 התחלנו במשחק רע נגד רדינג, המשכנו בבינוני בפורטסמות' וסיימנו בהופעה נהדרת נגד סיטי... מה שלא מנע הפסד.

אבל, אז לא עברנו חריש עמוק כל כך גם מבחינת הסגל ובעיקר בכל הנוגע לצורת המשחק.

ifa1111

New member
זה לא יהיה פשוט

* לפחות לא ספגנו היום.
&nbsp
* לפרקים שיחקנו בהתקפה קצת יותר מהר.
&nbsp
* הבעיה שמסתמנת כרגע היא יותר בכוכבים ופחות בשחקנים המשלימים, אני מאמין ביכולתם לחזור לעצמם.
&nbsp
* אנחנו עדיין בלי רוחו, שואו, הררה ובלינד. איתם זה אמור להיראות אחרת.
&nbsp
* חבל לי שקגוואה הלך, כולי תקווה שיצליח בהמשך דרכו!

zה ani

New member
לפי מה שהלך על המגרש זו אפילו לא היתה הפתעה

סיטי עם 2 בעיטות למסגרת בכל המשחק

בשלושת השנים האחרונות סיטי כל עונה עם 17-18 ניצחונות ביתיים מתוך 19.אשתקד לדוגמא 17 נצחונות ,תיקו והפסד לצ'לסי.השנה כבר במשחק השני הפסד ביתי,ועוד לסטוק

רז 1978

New member
לא ראיתי את המשחק

לכן אני לא יודע מה הלך שם אבל לפחות לפני המשחק סיטי הייתה פייבוריטית ברורה

zה ani

New member
ברור ברור.לפני המשחק - זו לא הפתעה זו סנסציה אם סטוק מנצחת

רק כתבתי שלפי מה שהלך על המגרש,זו לא היתה הפתעה,לא סנסציה,ולא שוד.תיקו היה הכי משקף,אבל סיטי עם 2 בעיטות למסגרת בתשעים דקות,זה נתון מזעזע

somone1411

New member
סיטי נראיתה כבויה לאללה

ראיתי 90 דקות (ואח"כ נרדמתי, לצערי פיספסתי את יתר המשחקים מאירופה
)
פשוט משחק כבוי, שחקנים בלי חשק.
&nbsp
שאפו לסטוק שנתנה משחק הגנה ענק, אבל שסיטי בקושי תאיים על השער נגד סטוק סיטי בבית?
מישהו צריך לתת את הדעת על החרפה הזו.

zה ani

New member
אברטון 0 - צ'לסי 2 בתוך פחות מ 3 דקות

פאברגאס עם בישול רביעי,קוסטה עם שער שלישי - בינגו ברכש,ופליפה לואיז עדיין מיובש על הספסל.הולכת להיות אליפות קלילה השנה באנגליה.

באיירן עם 1 - 0 בחוץ על שאלקה.דקה 10 .לבנדובסקי עם שער בכורה.

DRORIKO8

New member
משחק גדול של צ'לסי

וזה עוד אחרי שבמחצית הראשונה היה נראה שמוריניו הולך עוד פעם לייבש אותנו כל המשחק רק בשביל לשמור על ה-0:2(כמו שאיווניר אמר,מוריניו היה מעדיף 0:2 מכוער על מה שנגמר בסוף)
&nbsp
ההתקפה של צ'לסי ממש יעילה,כמעט לא היו להם החמצות בכלל.

zה ani

New member
איי איי דייגו קוסטה איזה חלוץ

ללקק את האצבעות. 4 שערים ב 3 משחקים

רק בעולם הזוי הוא לא היה אפילו בין שלושת הראשונים בכדורגלן השנה באירופה בחמישי האחרון - באיזה עולם להביא לאתלטיקו אליפות בספרד עם 120 מיליון יורו ורבע תקציב מריאל או ברצלונה,ולהפסיד בגמר ליגת האלופות (אומנם שיחק רק 10 דקות אבל סחב אותם על הגב עד לגמר) רק אחרי שהובלת עד לדקה ה 93 ,ולכבוש 36 שערים בכל המסגרות ו 27 שערי ליגה,וכל זה לא מספיק למקום 1 - 3 . לא רק זה,היה צריך לקבל את שחקן השנה באירופה,וצריך לקבל גם את כדור הזהב בעוד כמה חודשים,וברור שגם שם הוא לא יהיה בין שלושת הראשונים אני בספק אם בעשיריה הראשונה.מונדיאל זוועתי היה לו זה נכון,אבל לרונאלדו היה זוועתי עוד יותר.

38 מיליון עליו במחירי השוק העכשווים - שוד שלא יאמן.אני מחכה שכל המספידים כאן (שטענו כולה רק שנה אחת בטופ העולמי וכדומה) יתנצלו

למעלה