פרמייר ליג - מחזור 3

Cade Foster

New member
אני מחכה שהוא ישלים שנה אחת קודם כל

לא רציני לדבר על זה עכשיו. כרגע זה נראה טוב.

somone1411

New member

לאנשים יש זיכרון קצר בגלל המונדיאל, אליו אגב הוא הגיע פצוע.
&nbsp
סקורר נפלא. אין לו שם סקסי והוא לא נערץ כמו כריסטיאנו או מסי, תבין את פיפא ואופא. הכל רייטינג.
אתה לא מבין עכשיו כמו שאני לא הבנתי אחרי הזכיה שלנו בליגת האלופות. סזאר, מייקון, סניידר, לוסיו, מיליטו - לכולם הגיע יותר ממסי שזכה. עזוב, הם אפילו לא הגיעו לטופ 3. שמו את אינייסטה בגלל הגול בגמר המונדיאל, ומחקו עונה שלמה מושלמת של אינטר. זונות.

zה ani

New member
אתה קצת טועה - סניידר זכה בכדורגלן השנה באירופה ב 2010

יש שני תארים אישיים,שמחולקים כל שנה:

1 - כדורגלן השנה באירופה שמוענק באוגוסט,תואר יחסית זניח בטח ביחס לכדור הזהב
2 - כדור הזהב - שחקן השנה בעולם

ב 2010 סניידר זכה בכדורגלן השנה באירופה ולא הגיע לטופ 3 בכדור הזהב.דייגו קוסטה לא נכנס שלשום אפילו לטופ 3 בכדורגלן השנה באירופה,שלדעתי לא רק שהיה צריך להיכנס אלא היה צריך לזכות בתואר עצמו.אצלי גם מגיע לו כדור הזהב שיחולק בדצמבר-ינואר הקרוב - וברור שגם שם הוא לא יכנס לטופ 3,אני בספק אם לטופ 10

טל8511

New member
רגע לאן אתה ממהר?

היתה לו עונה אחת טובה וזהו...
היה לו מונדיאל גרוע

כשיהיו לו כמה עונות טובות בצ'לסי (או בקבוצה אחרת) אוריד את הכובע

zה ani

New member
חחח,רק שיהיו לו כמה עונות טובות האאא

תורידי את הכובע...

והעונה ה"אחת" טובה שלו לא הייתה עונה טובה זו הייתה עונה אדירה,זה לא שהוא כבש 36 שערים במדי ברצלונה/ריאל/באיירן וכדומה אלא במדי אתלטיקו ועשה איתה הישגים בלתי נתפסים כמו זכיה באליפות,בגביע,והגעה לגמר ליגת האלופות כולל יתרון עד דקה 93

לוקאקו שנמכר לדוגמא מצ'לסי לאברטון השנה אצל כולם נחשב רכישה מצויינת,לוקאקו שלא עשה רבע בקריירה שלו מקוסטה נמכר ב 35 מיליון יורו,וקוסטה שטוב ממנו משמעותית נמכר ב 38 מיליון (רק בגלל שזה היה הסכום בסעיף שחרור שלו).

עזבו,זה דיון סזיפי

טל8511

New member
כן, כמה עונות טובות

אתה רוצה לשפוט שחקן לפי עונה אחת?בבקשה
מה זה משנה אם היתה לו עונה אדירה או טובה? זו היתה עונה אחת בלבד. בגמר ליגת האלופות להזכירך הוא היה פצוע...

אתה ממהר לשפוט..לא רק לפי העונה הקודמת אלא גם בעונה הנוכחית...

כמו שכתבתי שיהיה לו כמה עונות טובות ואז הוא יחשב בטופ של השחקנים ורק אז אוריד את הכובע...

לגבי לוקאקו לא יודעת מי זה כולם...אבל כולם זה לא אני

zה ani

New member
זה רק אתם החלטתם שיש לו רק שנה אחת טובה בקריירה

כי גם ב 2013 הייתה לו עונה מצויינת עם 20 כיבושים באתלטיקו,ואשתקד עם 36 כיבושים,ואני אחזור שוב - לא צריך להיות גאון בשביל להבין ש 38 מיליון עליו במחירי השוק הנוכחיים זה שוד,זו גניבה.

טל8511

New member
10 שערים בליגה

זה מה שהיה לו ב-2013...איך זה הופך את העונה הזו למצויינת?

לא דיברתי דבר על המחיר שלו.. התייחסתי רק לעובדה שהפכת אותו לשחקן ענק כשהיתה לו עונה אחת טובה (כן אני מתעקשת)

zה ani

New member
20 שערים בכל המסגרות,ממתי סופרים רק שערי ליגה?

כי שערים במסגרות אירופאיות,או במשחקי גביע לא נחשבים?

וכן הוא חלוץ ענק,כיום קוסטה בין החלוצים הטובים בעולם.טופ 10 בשקט,כנראה אפילו גבוה מזה

טל8511

New member
ועדיין 10 שערים!!! בליגה

אני מסתכלת על כל מפעל בנפרד...10 שערים בליגה זה כלום כשיש 38 משחקים בעונה אז נוח לך להסתכל על הנתון הכולל (20-שנשמע יותר טוב) כדי שזה יתאים למה שאתה חושב

אולי קוסטה הוא חלוץ ענק כיום (והדגש על כיום) אבל שוב אחזור על עצמי הוא צריך לתת כמה עונות טובות כדי להחשב שחקן ענק ולהכנס לטופ החלוצים. ממתי שופטים שחקן אחרי עונה אחת?

zה ani

New member
ועדיין ב 2013 היה באתלטיקו איזה חלוץ בינוני בשם פלקאו

שכל הקבוצה שיחקה עליו ולא על קוסטה,וקוסטה היה עולה לרוב מהספסל אז 10 שערים בליגה ו 20 בסך הכל זה מעולה בשבילו ב 2013

וב 2012 בראיו ואיקאנו היו לו 10 שערי ליגה בקבוצת תחתית ב 16 משחקים - מספרים נהדרים

לא,הוא לא צריך כמה עונות טובות מהיום בכדי להיחשב לשחקן ענק,הוא כבר כיום שחקן ענק וחלוץ ענק עוד יותר.גם אם ממש אבל ממש תתאמצי לא תמצאי נכון להיום 10 חלוצים טובים ממנו.את מוזמנת לנסות....

מתן2766

New member
האמת אני לא אוהב אותו

שחקן עצבני ומעצבן שמרבה לעשות עבירות, ובכלל ההתנהגות שלו על המגרש מעוררת סלידה.
גם הייתי די סקפטי לגבי הסיכוי שלו לכבוש בצרורות גם בצ'לסי, אבל אחרי 4 שערים ב-3 מחזורים אי אפשר לבוא אליו בביקורת, לפחות לא בשלב זה.

רז 1978

New member
סתם משהו שבא לי לשתף אותכם

ולא קשור לפרמייר ליג

אני מסתכל כעת על טבלת ליגת המשנה וכל כך שמח לראות מי מוליכה את הטבלה

נוטינגהאם פורסט

16 שנים חלפו מאז עונתם האחרונה בפרמייר ליג ואני כל כך רוצה לראות אותם חוזרים לשם

אולי השנה?

ואם בכל זאת הייתי יכול להוסיף בקשה נוספת הייתי רוצה שגם לידס תחזור לשם מתישהוא למרות שכרגע היא רק במקום ה 18

בכל מקרה אם נוטינגהאם פרוסט תחזור השנה לפרמייר ליג אני מאד אשמח

רז 1978

New member
ואם בכל זאת אני מדבר על ליגת המשנה

שימו לב איך נראית תחתית הטבלה

פולהאם שרק אשתקד עוד שיחקה בפרמייר ליג מדורגת במקום הלפני האחרון אחרי 5 מזחורים עם נקודה אחת בלבד שאותה היא הישגה במקרה היום אחרי שהיא פתחה את העונה עם 4 הפסדים רצופים

פולהאם למי ששכח שיחקה בגמר הליגה האירופאית בעונת 2009/10 נגד אתלטיקו מדריד והפסדיה לה בהארכה 1-2

קבוצה נוספת שמדורגת מתחת לקו האדום היא בולטון שבעבר הלא רחוק הייתה בפרמייר ליג לא מעט שנים

עצוב לראות איך מועדונים מתדרדרים בכזאת קלות תוך זמן קצר

רוסב

New member
מצד שני

זה נותן הזדמנויות לקבוצות חדשות לעלות
&nbsp
פולהאם ויגאן ובולטון בילו מספיק זמן ב-PL
&nbsp
רוצים דם חדש

מתן2766

New member
אני לא כ"כ אופטימי לגבי פולהאם