זה לא רעיון טוב... לקחת אותך כדוגמא...את בכל זאת עדין צריכה איזה סדרת חינוך טובה... סתאאאאאאם
ט טל גקסון New member 13/9/03 #40 זה לא רעיון טוב...../images/Emo105.gif לקחת אותך כדוגמא...את בכל זאת עדין צריכה איזה סדרת חינוך טובה... סתאאאאאאם
זה לא רעיון טוב...../images/Emo105.gif לקחת אותך כדוגמא...את בכל זאת עדין צריכה איזה סדרת חינוך טובה... סתאאאאאאם
ט טל גקסון New member 13/9/03 #42 אמאאאאא!!!../images/Emo105.gif תגידי לה!! היא רוצה להרביץ לי!!! *רצה בכול הבית להתחמק מנמש*
L LillipooT New member 13/9/03 #44 אוי ואבוי... איזו אלימות! ../images/Emo60.gif אני מקווה שהפרק של דוסון ירגיע אתכן ועד אז... *רודפת אחרי טל ונמש עם מטאטא ביד* (נא לא ללמוד מאמא -אני לא מעודדת אלימות!)
אוי ואבוי... איזו אלימות! ../images/Emo60.gif אני מקווה שהפרק של דוסון ירגיע אתכן ועד אז... *רודפת אחרי טל ונמש עם מטאטא ביד* (נא לא ללמוד מאמא -אני לא מעודדת אלימות!)
פ פיית New member 14/9/03 #48 הסרט "שישי הפוך" יוצא ב2 באוקטובר אז תקוננו להפיץ את האולמות ושמתי קישור לאתר הרישמי של הסרט וד.א משהו מכיר את התמונה הזאת כי לי היא חדשה ישנה.....? תהנו
הסרט "שישי הפוך" יוצא ב2 באוקטובר אז תקוננו להפיץ את האולמות ושמתי קישור לאתר הרישמי של הסרט וד.א משהו מכיר את התמונה הזאת כי לי היא חדשה ישנה.....? תהנו
ט טל גקסון New member 14/9/03 #49 תמונה מוכרת...../images/Emo105.gif ישנה ישנה ישנה...מהעונה הראשונה,איזה קטנים ומתוקים ואתם יודעים שאני יכולה להשיג כרטיסים לסרט בחינם?? כי אני במועדון כזה של רב חן וה-100 האנשים שיגיעו עם הכרטיס מועדון יקבלו זוג כרטיסים חינם לסרט הזה. זה התחיל ביום שישי...
תמונה מוכרת...../images/Emo105.gif ישנה ישנה ישנה...מהעונה הראשונה,איזה קטנים ומתוקים ואתם יודעים שאני יכולה להשיג כרטיסים לסרט בחינם?? כי אני במועדון כזה של רב חן וה-100 האנשים שיגיעו עם הכרטיס מועדון יקבלו זוג כרטיסים חינם לסרט הזה. זה התחיל ביום שישי...