פריקי פריידי-Freaky Friday או

shira245

New member
פריקי פריידי-Freaky Friday או

"שישי הפוך" בתרגום לעברית
.אמור להגיע לישראל בעוד 2-3 שבועות..
וכמו שאנחנו יודעים צ'אד מופיע בסרט
(*אלה לנשום..*)..
תקציר הסרט- סיפורן של איילין, אם חד-הורית מתוסכלת (ג'ימי לי קרטיס) ו-אנבל, בתה המתבגרת והמרדנית (לינדסיי לוהאן, 'יומני הנסיכה'), שבאופן עקרוני לא מרוצות מהחיים שלהן. יום אחד הן הולכות למסעדה סינית ובמהלך אכילת עוגיית המזל בסוף הארוחה מאחלות, כל אחת בתורה, להיות מישהי אחרת. הקסם עובד, ופתאום האמא מוצאת עצמה בגוף הילדה, מתמודדת עם הופעה בלקהת רוק ומפגשים עם חתיכים; ואילו הילדה היא לפתע אישה עובדת בגיל המעבר, ערב נישואיה השניים. איך הן תסתדרנה בתפקידים החדשים? האם תדענה למצוא את הדרך חזרה לגופן האמיתי?
-אתר ממש נחמד על הסרט!יש שם ביוגרפיה על כל שחקן[תסתכלו מה כתבו בביוגרפיה של צ'אד על דוסון!!].אגב,לצ'אד יש סדרה חדשה The lone ranger בWB..ותמונות מהסרט וכל מיני דברים ממש חביבים! אני הולכת לסרט מישהו בא איתי
אה ותמונה נחמדה מסרט

קוקיטה

New member
אין לי אוויר!!! אני כבר מחכה לזה שנ

יםםםםםםםםםםםםםםםםם צ'אדוש מגיע בכבודו ובעצמו!!! איזו התרגשות!!!!
אימ סו אקסיטד אנד איי ג'אסט קאנט הייד איט! אימ אבוט טו לוז קנטרול אנד איי טינק איי לייק איט''
יאאאאאאאאאאאאאאאא איק!!!!! תנקס על העדכון שירה!!

יאיייי! ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif

אני גם שמחה!! אנשים אני כל כך מצטערת שאני לא באה לפה הרבה ואני גם לא מגיבה לשרשורים.. אבל אני קוראת את רובם.. אין לי טיפת זמן.. אני לא יודעת מה קרה לי... שתדעו שגם אני באבל כמוכםםםםם אני מתהההההההההה 23/9 יום אבל לאומי!!! אני לא יכולה יותר.. אני מתגעגעת.. לאב יו אולללל

קוקיטה

New member
פחיחיחי צבא איט איז!! וכל חיילות פל

וגת 427 מתבקשות להתייצב בסרט הזה בהחלט!!!!!!! או שנאלץ לנקוט באמצעים!

מממ....../images/Emo105.gif

זה נראה לי סרט חמוד... מתאים לאיזה יום שישי להשכיר בDVD ולצפות עם חברות

קוקיטה

New member
אהמ!! ק..ו...ל....נ...ו....ע.......

לא סתם..לא אכפת לי איך אבל אני בהחלא חושבת שצריך לראות!!! זה צ'אדוש !! הוא חמוד ביותר!! והוא פילט דוסון קריק ככה ש.....

"עמדי נוח" ../images/Emo3.gif

בנות, למה לא אמרתן לה שתעמוד נוח?!? היא מהצהריים מצדיעה! מתכוננת לצבא בעקבות השיחה שלנו?

למעלה