פריקה

aaa123

Member
מסכים איתך שזה לא יעיל.

לא מסכים לגבי הטענה של התבהמות זהה כי יש הבדל בין מבט פוגע כלפי נשים שלא קשור כלל במעשיהן ,ומבט שכוונתו לפגוע
בגברים בגלל שהם הביטו מבט פוגע בנשים קודם.

מבחינתי

זה יעיל, ועוד איך. מטרידנים קולטים מה אישה (אובייקט) מרגישה מול גבר(סובייקט) מטרידן, רק מתי שחווים זאת בעצמם...(ושלא לומר אין בכלל סימטריה מפאת יחסי הכוחות).

aaa123

Member
אני מאמין שגם חלק מהמטרידים מאמינים באל תעשה

לחברך את מה ששנוא עליך כך שהם לא יסתכלו על מישהי בדרך שהם לא רוצים שיסתכלו עליהם כך שהסתכלות עליהם בחזרה בדרך שהם מסתכלים תשדר להם מסר לא נכון כאילו האישה מעוניינת בהם.
&nbsp

GreenMamba

New member
מעשה שאינו מוסרי הוא מעשה שאינו מוסרי

ואם את מתנגדת להחפצה, את מתנגדת לכל החפצה. גם לשימוש בהחפצה כנשק נגד מחפיצים- ובייחוד כשיש לו אלטרנטיבות מוסריות יותר.

GreenMamba

New member
זה לא מה שאמרתי

אמרתי שמי שאני שאלתי אמר שהוא יפרש מבטים כאלו כמבטים של התעניינות, ובכלל- את טועה בהבנת המוח הגברי. (מעתה אכליל במתכוון, לא לקפוץ עם אבל לא כולם כאלו)
לגבי נשים - החפצה הינה דבר פוגעני. היא שוללת מהם את האנושיות והופכת אותן לחפץ לשם סיפוק מיני בלבד.
לגבי גברים- אין כל רע בהחפצה, מדי פעם. זאת, לדעתי, משתי סיבות-
האחת- הדבר לא מוטמע בהם מרגע שלמדו להבין את העולם. מבחינת נשים- תמיד יהיו מסביבם גברים שישמחו מאוד להחפיץ אותן, וגם יטרידו ויביעו את הרצון הזה בפועל. מבחינת גברים- החפצה שכזו, מדי פעם, היא עניין משעשע ויכול להוות אפילו "טיזר" מיני
השניה- מבחינת גברים רבים, את יכולה להתייחס אליהם כמעט בכל צורה שתרצי, כולל החפצתם לחלוטין, כל עוד בסופו של דבר הם יקבלו את הפרס הנכסף- מין. אצל נשים, לרוב- הסיפור שונה.
&nbsp
זה עדיין לא אומר שהחפצה הינה דרך פעולה נכונה- ולו מהסיבה הברורה מאליה-
אם הגבר חושב שמה שהוא עושה תקין (או לפחות נסבל), ואת עושה בדיוק אותו דבר- הרי שאת מאשרת בפועל את מחשבותיו- להחפיץ זה סבבה לחלוטין. הנה, ראית איך ההיא הסתכלה עלי? בדיוק כמו שאני מסתכל. סימן שזה בסדר גמור.

טוב, בפעם האחרונה

הדוגמאות שלך כבר יצאו מכל החורים-"הנה ראית איך ההיא הסתכלה. בדיוק כמו שאני מסתכל" בכלל לא נכון. ממש לא "כמו". אתה תיסע ממני - אני אסע ממך! אלוהים אדירים איזו השוואה דפוקה עם התעלמות גמורה ממצבן של נשים בחברה. מיציתי אותך.

GreenMamba

New member
מצבן של הנשים בחברה הוא אכן הצדקה נהדרת לביצוע מעשים פסולים.

מעשה פסול הוא מעשה פסול. מהתחלה, כתגובה או כאיצ'יקידנה- פשוט פסול. כל הפעלולים ההצטדקותיים לא יעזרו פה. אם זה פסול כמעשה זה פסול כתגובה למעשה. נקודה.

(בקשר ל"בפעם האחרונה"
אחד אומר לאישתו- פעם אחרונה שאני מדבר איתך על הנושא הזה!!
וההיא עונה- אתה מבטיח, אבל לא מקיים

אז אני לא אכעס אם גם את לא תקיימי
)

ואני מציעה שגם תחשבי תוך כדי כך: "גוש בשר עם נקניק למטה".

תאמיני לי, הוא יקלוט את כוונתך, והוא יתכווץ בבושה גדולה.

aaa123

Member
את באמת חושבת שגברים יודעים לקרוא מחשבות?

חוץ מזה
אני משער שבני אדם שונים מרגישים דברים שונים(ואני לא בטוח בכלל שמי שמביט באחרות מרגיש רע במקרה שהן מביטות עליו בחזרה באותה דרך).

aaa , ניסיתי את השיטה ומנסיוני - כן, גברים מתכווצים בבושה

ומגיבים כאילו ממש "קראו" את מחשבותיי.
אני משערת שמה שעובר לזולת זה האנרגיה של הרגש המלווה במחשבה .

איני בטוחה אם הזנאים המביטים בנשים במבטי זנות מגיבים בבושה כאשר הם נחשפים ל"מבטי רנטגן" על מבושיהם. צריך לבדוק.

supersonic777

New member
התזה שלך אולי עבדה על כמה גברים,כי עלי זה בטח לא עובד...!

אם בחורה,נניח,מסתכלת עלי זה מחמיא,למה לא...
אם אני קולט שהיא מסתכלת,מסתכל בחזרה,ואז היא מסיטה מבט...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

supersonic777

New member
תכל'ס,אם כן,כנראה שלא שמתי לב לכך.וגם אם כן שמתי לב,שיבושם

לה.לא עושה לי שום דבר מבחינת מבוכה או משהו כזה,ממני והלאה.
&nbsp

אתה לא זוכר כי זה לא קרה לך. נשים לא מתנהגות כך.

תאמין לי, לו היו נשים נועצות "מבט רנטגן" ב"חנות" מכנסיך, היית מרגיש רע מאד.
ואני יכולה מאד לשער שלו היתה אשה יושבת לא רחוק ממך, מכוונת אליך מבטים וחושבת כל הזמן: "נקניק אדום ושמן, ביצים שמנות, מזוין" ועוד דברים כאלה, היית קולט גם קולט, ומתחיל לנוע במצוקה על כסאך.

supersonic777

New member
שוב,לא היה משפיע עלי בגרוש,תאמיני לי!ממני והלאה...

מסכים איתך!נשים לא מתנהגות כך,לא בוהות!אולי בחטף...גמאני ממש לא כזה.מסתכל כן,ברור,אבל לא בוהה ולא אגרום לה אי נוחות...!
&nbsp

למעלה