פריקה

GreenMamba

New member
לקח לך הרבה יותר זמן מבדרך כלל להגיע להשוואה המופרכת הזו

בירכותיי.
הטרוריסטים הינם חיות אדם, הרוצים לפגוע בכל ישראלי באשר הוא ישראלי. בצוק איתן ובעשר השנים שקדמו לו הפגיזו המחבלים ישובים אזרחיים ופגעו (או ניסו לפגוע) בחפים מפשע, אזרחים תמימים.
צהל, לעומת זאת, בהיותו מוסרי מחיות אדם אלו, מנסה לסכל ולהרוג את המחבלים עצמם ומשתדל להימנע מפגיעה בחפים מפשע.
בהקבלה ההזויה שלך, שאת מביאה אותה שוב ושוב למרות הגיחוך שבה, אם על כל טיל שנורה לשדרות היה צהל יורה טיל למרכז עזה- הרי שצהל לא היה טוב מהטרוריסטים, והיה חיית אדם כמוהם- ואז הקבלתך ההזויה היתה מדוייקת.
צהל לא משיב למחבלים בנישקם-הם, מפני שהמחבלים חיות אדם המה, וצהל, לשימחתינו, מוסרי יותר.

את, לעומת זאת, משתמשת בדיוק בנישקם של הבהמות, ובכך אינך טובה מהם כמלוא הנימה (וכפי שכבר ציינתי בעבר- אם להם עומדת לכל הפחות חזקת ה"לא ידעתי" ו"ככה חונכתי"- הרי שאת עושה זאת בכוונת מכוון ומתוך מודעות- ובכך את אולי אף גרועה מהם.)

כן כן, צה"ל לעולם אינו הורג משפחות של הנבלים הללו

מעולם לא פגע בעוברי אורח תוך פגיעה בנבלים הללו, ובכל המבצעים השונים בעזה (למשל צוק איתן, אבל גם לפניו) לא פגע בכלל באוכלוסיה, לא בנשים וילדים חלילה, ולא החריב בתים אלא במשורה.
איך ביטאה פעם גאולה כהן ,כנראה את הרוח השוררת בצבאנו? "כשחוטבים עצים, ניתזים שבבים". וכן אמרה אשה מוסרית זו: "במלחמה כמו במלחמה".
אז אני עדיין לא אנסתי אף זכר, ולמעשה גם לא הכיתי, אף לא ילדים ערסים מגעילים ואלימים שהתבייתו עליי כמטרה, אבל צדקנית כמוך תמצא לה אשה כמטרה קלה לנזיפותיה הגסות. שהלא אם לגבר אסור לנעוץ מבטי תאווה באשה ברחוב, ואסור לו להשתמש נגדה בקללות, לאשה אסור על אחת כמה וכמה! אנו, הצדקניות, יד ביד עם הסקסיסטים, נמשטר כל אשה המפעילה כוח!

GreenMamba

New member
אני תוהה לעצמי

האם את מרדדת את דעתך במיוחד לצורך הדיון, או שהיא כל כך רדודה ככה באופן כללי.
לא אמרתי שלא נפגעו חפים מפשע, ולא אמרתי שלא נפגעו משפחות ולא כל יתר המלל-חסר-הקשר שכתבת.
אמרתי שהמטרות של פעולות צהל הינן פגיעה במחבלים, בעוד מטרות המחבלים הינן פגיעה בכל ישראלי באשר הוא.
לכן,
אם את רוצה להשוות השוואה מדוייקת ומתוקנת של פעולותייך- להלן השוואה לוגית-

גבר מסתכל על אישה במבט מרייר= זנאי, זכרזבל, חיה (ע"פ דעתך ומצוטט מהודעותייך)
לכן
אישה מסתכלת על גבר במבט מרייר= זנאית, נקבתזבל, חיה.

מחבלים יורים ללא הבחנה על ישובים= חיות אדם
לכן
צה"ל יורה ללא הבחנה על ישובים=חיות אדם
אבל
צה"ל יורה על מחבלים * = צבא מוסרי

להפעיל כוח- כן
להפעיל כוח בצורה שאינה מוסרית (ובוודאי שאינה פמיניסטית)- לא ולא.

זעקות ה"אבל אני מתנהגת כמו אחרון השוביניסטים וממשטרים אותי" שלך הן לא יותר מגרוטסקה.

*לעיתים, לצערינו, תוך פגיעה בחפים מפשע אך לעולם לא מתוך כוונה לפגוע בחפים מפשע

טוב, עכשיו "עדינת הנפש" ה"תרבותית" כבר ירדה

לכינויים שונים, כשאין לה בדיוק איך להשיב, ואף נוקטת בקללות שנפשה התרבותית סולדת מהן.
אני מציעה שתכני גם את משה רבנו "חיית אדם" ואת משנתו "גרוטסקית". שהלא מי אם לא הוא קבע את הכלל של "עין תחת עין".

GreenMamba

New member
מעשה באדם

שרצח את שני הוריו
וביקש את רחמי בית המשפט בטענה כי יתום הוא.
&nbsp
אני בסה"כ מחילה עלייך את הסטנדרטים שלך, והכינויים- ממקלדתך יצאו. אם, לטעמך, מי שמתנהג בצורה X הוא Y, הרי שזה תקף לכולם. עכשי אחת משתיים- או שלדעתך מי שמתנהג X אינו Y, או שאם את מתנהגת X הינך Y בעצמך.
עכשיו מלאי במקום ה-X וה-Y איזה ביטויים שיבואו לך- אבל אל תהיי צבועה ותגידי שחוק אחר לך ולהם.
&nbsp
בקשר לטיעון המצחיק של "עין תחת עין" (שגם אותו הבאת כבר בעבר, לא נמאס?)
1. לא ידעתי שאת מתחזקת, פנתרית. האם דת משה וישראל הינם נר לרגלייך? או שאת "קוטפת" רק מה שמתחשק לך? כי אני מבינה שלפי זה, אם כתוב בתורת משה שאישה מגיעה לחופה כשאינה בתולה יש לסקול אותה למוות בפתח בית אביה- זה בסדר מבחינתך. תורת משה וזה.
2. הלכה ברורה היא, שאין להתייחס לפסוקים הללו כלשונם- אלא עין תחת עין= תשלום עבור הנזק, ולא הוצאת העין ממש. משום מה את מתעלמת מהנושא הזה בקלילות
3. הוסבר לך כבר בעבר, ויוסבר כנראה שוב בעתיד- הביטוי עין תחת עין בהקשרו הינו ביטוי משפטי. אין הכוונה כאן שמי שהוציאו לו עין מותר לו ללכת ולהוציא עין בעצמו לתוקף, אלא שבית משפט יחליט שזהו העונש. הצידוק שלך להתנהג כאחרון השוביניסטים כי ככה מתנהגים אלייך דומה לאדם שגנבו ממנו דבר מה, הוא החליט שבית משפט יגזור על הגנב שנתיים מאסר- הלך ותפס את הגנב וכלא אותו בעצמו לשנתיים. מגוחך נכון? בדיוק.
4. ונסיים, כמובן, כפי שאנחנו מסיימות כל פעם כשאת מעלה את ה"עין תחת עין" הזה שלך באימרתו המחכימה של גנדי- "עין תחת עין- וכל העולם עיוור"
&nbsp
לפחות נפטרנו מ"עם נבל תתנבל". גם זה משהו.
&nbsp
(אגב, משעשעת דרך המחשבה שלך, בה החלטת לגבי שאני מחשיבה את עצמי לעדינת נפש ותרבותית, ואז להלעיג עלי על המחשבה שאת חשבת שאני חושבת- כשבעצם הכל רץ בתוך מוחך בלבד. מרתק.)

catchet

New member

כל הכבוד על ההסבר

A לוןA

New member
מזכיר לי מערכון של הגשש

בשם שירה בציבור
"כל פעם מתאספים אותם אנשים, מוציאים את אותו אקורדיון, מחלקים אותם שירונים ועוד פעם "אוההווווו מה הקולות שם בלילה!!""
&nbsp
הויכוח הזה בין פנתרית לגריןממבה כבר היה פה כל כך הרבה פעמים, שאפשר לחזות בדיוק מה זו תענה ומה השניה תגיב. בד"כ הדבר היחיד שמתחלף בו זה העלבונות...

catchet

New member
נכון

ובכל זאת, עדיין יש תקווה שהסוף יהיה שונה הפעם...

supersonic777

New member
ואם לחדד את העניין,המשגרים שלהם נמצאים במקומות אזרחיים...!

ואגב,להרוס את עזה אפשר תוך 5 ד...!!!

אני לא מסכימה איתך

לאמץ התנהגות בהמית זה לא להפוך לבהמה, הפעולה ראויה כשאת מתמודדת עם חוסר אונים. אותי לא תראי מתנהגת בצורה כזו כלפי מי שמכבד נשים, ופה כל ההבדל. בהמות המכניסים אישה תמימה למצוקה יתפסו מה שהם זרקו לעברה בחזרה, כך ילמדו על בשרם איך זה מרגיש בפעם הבאה לפני שיקפיצו את הפיוז לאישה תמימה שברגע יכולה להפוך עליהם את הקערה.

GreenMamba

New member
לאמץ התנהגות בהמית זה בדיוק להפוך להיות מה שאת סולדת ממנו

אם את מאמצת התנהגות בהמית, את יורדת לרמתו של השוביניסט המחפיץ- ומה לך כי תליני עליו? הרי מה שהוא עושה מקובל עלייך, שהרי את משתמשת באותה השיטה בדיוק.
לא נלחמים בהחפצה ע"י החפצה הפוכה
לא נלחמים בזנות ע"י עידוד זנות הפוכה
וכו'
ויש דרכים אחרות להילחם בכל תופעה (גם בזו), בלי להחפיץ ובלי לאבד צלם.
&nbsp
אם את משתמשת באותן טכניקות- את אינך טובה מהם במאום.

אני לא משתמשת באותה שיטה בכלל

הזבל שמשתמש בה עושה זאת במטרה להתבהם. איני מנסה להתבהם אני מנטרלת את חוסר האונים המזוויע שגורמים לי הבהמות. ההקבלה לזנות ולהחפצה ההופכות -הזויה לחלוטין. רמז: נשים וגברים לא שווים. אני מניחה שעבורך חתול דורך על פיל ופיל דורך על חתול זה בדיוק אותו דבר.

GreenMamba

New member
את לא מנטרלת

את עושה אותו דבר הפוך. זה לא אותו דבר. ההתבהמות שלך לא מבטלת את ההתבהמות שלו אלא רק מוסיפה התבהמות נוספת- וכך את משיגה שתי מטרות "נעלות"
האחת- את נותנת לגיטימציה להתנהגות שלו- אם את עושה כך, כנראה שזה בסדר.
השניה- את הופכת להיות בדיוק כמוהו למעשה, גם אם לא במחשבה (נגיד שאקבל את טענתך שאת לא עושה זאת לשם התענוג, כפי שעושה זאת הפנתרית, לדבריה.)

אחזור ואומר-
יש דרכים אחרות להילחם בכל תופעה, גם בלי להוסיף אלימות על אלימות, החפצה על החפצה ובהמיות על בהמיות.

(והדוגמא של הזנות- לא פרי מחשבתי היא, אלא פרי מחשבתה של הפנתרית, שחשבה - ואולי עדיין חושבת- שע"מ להילחם בדוגמניות המצולמות בתנוחות מבזות- יש לצלם גברים בתנוחות מבזות. האם הצילום האחד מבטל את השני? לא ולא. הוא רק מוסיף עוד בהמיות והחפצה מחד, ונותן הצדקה לתופעה מאידך)

זה ממש לא נכון, ההקשר שונה לחלוטין

ועוד משהו: לא רק שההקשר הוא אחר לגמרי, גם התוצאות שלדעתך משיגים הן לא בהכרח נכונות. אם כבר האחת- שולחת טעימה ממה שהאכילו אותך. כשאת עושה כך, כנראה שזה מתחיל להיות ברור כמה זה לא נעים לצד שיוזם תמיד את הזוועה וכך יחדל. והשניה- חיזוק פנימי, לימדת שזה לא כדאי לנהוג כלפיך בחוסר כבוד. האישה לעולם לא הבהמה בסיטואציה כזו מחורבנת.

GreenMamba

New member
הטיעונים שלך לא תופסים מים.

יש הרבה מאוד דרכים ל"חיזוק פנימי"- גם אם היית קמה וסוטרת לפרצופו של החצוף זה היה נורא מחזק אותך פנימה, וגם אם היית בועטת באשכיו. אז? זה אומר שכל מה שגורם לך ל"חיזוק פנימי" הוא מוסרי או נכון לעשותו?
ו"לשלוח טעימה ממה שהאכילו אותך"- הרי את מחזקת את טענתי בדיוק. התנהגו אלייך בבהמיות והנה את מתנהגת בבהמיות זהה והפוכה. המניע פחות רלוונטי פה.
מה גם שאני מפקפקת לחלוטין בסיפורי הגבורה הללו, מהגברים שיצא לי לשאול אותם על העניין- 100% מהם אמרו שהם יראו במבט כזה דווקא סימן של התעניינות ויחשבו שהאישה פשוט רוצה לשכב איתם. אכן תוצאה מעניינת.
&nbsp
&nbsp
כפי שאמרתי קודם- אם זו היתה הדרך היחידה- ניחא. אבל יש דרכים יעילות לא פחות, שאינן גורמות להתבהמות. אם נוח לך להתבהם- שיבושם לך. רק אל תבואי בטענות לאחר מכן למי שמתנהג כך מלכתחילה.

אילו הרבה מאוד דרכים יש באמתחתה של גרין ממבה?

מה את מציעה? ואני מדברת ממש על אותו רגע של אמת, לא על הבלגה שתשאיר אותך מובסת וכל היום עם טעם מר בפה עד שנת 4027 שלא יהיו קיימות עוד הטרדות. נו מה גברת ממבה בוחרת לעצמה? אני כן מנטרלת את חוסר האונים שלי בדרכי, נקודה. ההוכחה שלך ל"הנאה" של מטרידנים מהטרדות כלפיהם די מופברקת לטעמי. (ולא ברור לי אם זה אומר ששאלת בהמות האם הדבר נעים להם) לא רק שנוכחתי לדעת שזה מציק להם והייתי עדה בעצמי, גם כששוחחתי עם ידידים שלי( התחיל משיתוף בחוויה שלי) הם הודו שמשהו כזה יהיה מביך לא נעים ומכווץ, לנחש מה היא חושבת ומה מדמיינת, והבושה שם דווקא מתוקף היותם לא רגילים להימצא בעמדה הזאת. נ.ב - אינני מתבהמת כתגובה למי שנוהגים בבהמיות. אל תבואי בטענות אלא לאשמים בתופעה מיסודה.

GreenMamba

New member
מי שעומד על 4 ונובח מתנהג ככלב

זה בכלל לא משנה שהכלב נבח קודם.
לכל אלים יש תירוץ לאלימותו, ואם נקבל תירוצים אלו נצטרך לחזור ולהאשים את קין או את הניאנדרטלים (לפי אמונתך). מה זה משנה מי התחיל? מה שמשנה זה מה עושים עם זה. אם את מגיבה להחפצה בהחפצה את לא מבטלת את ההחפצה הראשונית- רק מוסיפה עליה.
בקשר ל"שאלתך"- מאחר והיא נוסחה בצורה כ"כ מזלזלת, יש לי ההרגשה שהיא נשאלה לשם הניגוח בלבד, וממש אין לי עניין בכך. אם מתחשק לך- פירטתי חלק מהדרכים באחד הויכוחים הקודמים שלי עם פנתרית בנושא- תוכלי למצוא אותן שם.

ממש לא

כל זמן שנשים הן הצד החלש והמדוכא התירוצים שאת מדברת עליהם מקובלים עלי. זה מה יש. תקליט שבור: אני לא מבטלת את ההחפצה? וואלה, זה בסדר, לא נראה לי שגברים אי פעם יפסיקו להטריד ולאנוס. עדיין מחכה לקרוא על דרכיה של ממבה. ותגובתי לא זילזלה בך(להבדיל הרבה מאוד הערות שקיבלת על האגרסיביות הצורמת שלך)

GreenMamba

New member
לא הבנתי פעמיים

ראשית, את "מאשימה" אותי בו זמנית באגרסיביות ובפאסיביות. ברור לך שזה לא יכול להיות, נכון?
שנית- לא הבנתי- אם גברים ימשיכו להטריד ולאנוס, אז הפיתרון הוא לעשות אותו דבר- אבל הפוך?
&nbsp
נראה לי שיש ביננו איזה חוסר הבנה בסיסי שאני לא מצליחה לפענח אותו.
&nbsp
(בקשר ל"הערות לגבי האגרסיביות הצורמת שלי"- יש לי חוסר סבלנות אגרסיבי ביותר לגזענות, קריאות לאלימות או אלימות נגד נשים, לפרובוקציות וגם לחוסר סובלנות, ולפסילת האחר- תקראי לזה מיזוגניה, מיזאנדריה או בכל שם אחר. את יכולה לראות שלרוב מי שמנהל איתי דיון ענייני שאינו נגוע באלו לרוב יקבל תשובות עיניניות. בד"כ מה שאני כותבת כבר עבר פילטר עידון מסויים- ובכל מקרה, אין לי כוונה להתנחמד כדי להשיג איזה תרועות עידוד ממישהו)

למעלה