פריסות ופרשנויות

longshut1

New member
מן הסתם,חמודה-אך האדמה עשירה..

הרבה יותר מכפי שדמה-אסטרולוגים בד"כ מתייחסים אליה.כבדות,היתקעות ושאר ירקות---->נכון,אבל לא מהותי ליצור האדמה,אלא יכול להיות נלווה למי שאינו מפתח את הוריאציה הנעלה של סימן השמש שלו. אדמה משמעה הגשמה,מימוש,גילום אידיאות בחומר,הנהגת שוכני האדמה(שזה בני האדם...)--->אלו התכונות הנעלות של מזלות האדמה.שימי לב,שהכלים שניתנים לך כדי להביא עצמך למימוש עצמי,מתחלקים בין היסודות באופן שווה פחות או יותר, המטרה היא מזל מים(המרכבה=סרטן),והדרך בה עלייך לעבור כדי להגיע לאותו מימוש היא דרך שני מזלות אדמה,שכמה מפתיע,הם מזלות האדמה שאינם המזל שלך. כלומר:המטרה שלך היא להגיע להתגלמות הצל הכי דומיננטי בך,מזל סרטן(הופכי למזל גדי בגלגל המזלות).הדרך עוברת בנזיר ובכהן הגדול(בתולה ושור). מבלי להיכנס כלל לפרשנות הבסיסית של כל קלף,ניתן להבין את עיקרי הפריסה: 1.מטרתך היא להכיר ולהשתמש ברגשותייך כאמצעי עליון לחוות,להכיר,ולהתקדם בעולם. 2.הדרך להכרה עוברת דרך הגעה לשלמות פנימית(הנזיר),ביסוס תחושת ערך עצמי,שליחות וייעוד לאור אותה שלמות פנימית(כהן גדול). 3.כל אותה עת,ההשראה שלך היא דווקא הפונקציה המנוגדת למזלות האדמה-האינטואיציה.תצטרכי להשתמש ביכולת שמוטמעת בך(הדרכה רוחנית-מתינות) לדמיין,לראות מעבר למציאות החומרית,מבעד לחרכי המוצק ובר המישוש. לסיכום--> מבלי להיכנס כלל למשמעויות של כל קלף וקלף,ניתן על פי התחלקות הקלפים ליסודות,להבין שמדובר באישיות רב גוונית,רבת ניסיון,שלקחה על עצמה לסגל לעצמה יכולת להבין ולהשתמש ברגשות האימהיים,המשפחתיים,הביתיים שלה,תוך שדרוג הערכים אליה הגיעה בגלגולים קודמים. על הפלטפורמה שהתוויתי,ובעזרת המשמעויות הבסיסיות של כל קלף,נסי לשער--> 1.מהי האזהרה שניתנת לך,בצד העוצמה שבהתחלקות היסודות? 2.מהם התחומים שעלייך לפתח באישיותייך?מהם הצדדים שעלייך לנשק לשלום,להרוס,ולבנות מחדש,משודרגים ואיכותיים יותר? 3.קלף המרכבה,מטרתך בייעוד הזה,הוא הקלף שעוסק,בין השאר,ביכולת ליצור קן משפחתי משלך.נסי לחבר זאת לחייך הפרטיים.נסי להבין,דרך הפריסה,מה מונע ממך מלהגיע למימוש העניין,מה עוזר לך,ו...מהו שביל הזהב.

אז ככה,,,,,,,,,,

מסתבר שהצלחתי לממש את ההוראות שבאתי איתן לגילגול. קן משפחהטובה,טפו,טפו,טפו,,בבית שמספרו-51=6,,,,, מילדות הפעילה אותי האינטואיציה בקשרי עם אנשים.חוש חש הבלש,,, אין בי בקורתיות-אך אהבה להתווכח על עקרונות והשקפת עולם.אני חושבת תמיד שאני צודקת,,,מה לעשות,זה מתוך נסיון של מאות גילגולים,,,,חחחחחחחחחחחחח לגבי האזהרה לא הבנתי. ובכלל,הרבה נותר בערפל-אנא הסבר. ויש לי תמיד הרגשה שמשהו חסר,משהו עומד להתרחש,מחכים לי שאפתור או אגשר-לא יודעת,זו התחושה הפנימית.

אני מבינה שאין מי שיעזור לי בפורום?

חיכיתי,חיכיתי ,ציפיתי,ציפיתי,,,,ומי לא בא??? נישארתי עם סימני השאלה וחוסר הידיעה-טרגדיה יווניה,,,,,

longshut1

New member
אם כבר טרגדיה יוונית---->

האם דיוניסוס דומיננטי בפריסתך לפי דעתך,או שמא אפולון?

משהו רקוב בממלכת דנמרק,,,,,,

היווניה היה לשם החרוזון,אם לא הבנת את הרעיון,,, ואני לא במצב שאני יכולה להבין כי אני בראשית דרכי עם הקלפים-לכן ביקשתי את עזרתך/כם-לפחות לגבי הפריסה הראשונה והמשמעותית הזו שלי-מה היא אומרת. למה השארת אותי עם רבע תשובה-אני מגששת באפלה-ואצלי האפלה לא "מוארת",,,,,

longshut1

New member
אפילתך תואר עד מחר בבוקר,לכל היותר

באופן לא מעמיק,אך שלם ומכסה בהחלט.

בת ים

New member
לקשת בשמים../images/Emo26.gif

מנסיוני בפריסות גלגולים ופריסות רוחניות. התודעה מחלחלת לאט לאט. תני לקלפים זמן להבהיר את עצמם, לדבר אליך. תחזרי שוב ושוב לפרישה ותנסי כל יום לראות אם קיבלת מידע חדש. יש פריסות רוחניות, שאני משאירה על שולחן צדדי אפילו שבוע שלם עד שאני מחליטה שקיבלתי מן הקלפים את כל המסרים האפשריים. בהצלחה בתיה

תודה לך על הרצון הטוב.

אך אני חסרה אפילו את הידע הבסיסי לגבי כל המשמעויות של כל הקלפים. יכול להיות שאני מבינה אינטואיטיבית את המשמעות-אך אני לא אובייקטיבית לגבי עצמי,ולכן איני רוצה,בעת הזו,להסתמך על תחושות.

longshut1

New member
פרשנותי המכסה-אך לא המעמיקה

מכיוון שההבנה האמיתית חייבת לבוא ממך,אגב-בלי קשר להבנת הקלפים,הרי לך המסגרת הכללית שהפריסה מתווה.אני רוצה שאת תנסי לקשר את המסדרת הזו לחייך,ולהבין על מה אלוהים רוצה שתשימי את הדגש,וממה אלוהים רוצה שתיפטרי...פריסות גלגול הן פריסות שעל הנועץ לערוך את מירב העבודה.בעצם,על הפרשן לתת לך ציורים בשחור לבן,ועלייך לצבוע אותם.כן,זה רעיו מופשט ונראה לפצני,אך עם הזמן אני סבור שתכירי בערך שלו... בכל אופן- את נושאת עימך סגולה להבחין בחוקיות האמיתית שפועלת בעולמנו.מכיוון שחוקיות זו נעלמת מרובנו,היא בגדר דימיון עבורנו.לכן,כשאת ניגשת לממש את עצמך,את נתקלת בנטייתך לדמיין מצב אידיאלי,כל כך אידיאלי,שמונע ממך ליישם שאיפות אלו ואחרות שלך.זאת משום,שביישום כלשהו מובנית תכונת אי המושלמות. עלייך ללמוד לפתח יכולת להבין שהמציאות היא לעולם לא ממש כמו באגדות,ושאין בכך בכדי לגרוע מהישגייך.יש לך נטייה לפרפקציוניזם,שנובעת מכך ש...פגשת את אלוהים פנים מול פנים בגלגול הקודם,ואת מחפשת אותו כאן.הבעייה היא,שהסנה בוער רק כשאנחנו מסתלקים מכאן,כמו אוטובוס שעובר שניה אחרי שאנחנו מחליטים לנטוש את התחנה... בגלגול הזה עלייך ללמוד לא להירתע לערוך רדוקציה של דמיונך למציאות בה את חיה.כלומר,את תמיד רואה בעיני רוחך את הדבר המושלם,וכשאת רוצה ליצור אותו,איכשהוא מתפספס לך שם משהו..נכון? יש לך ביקורתיות עצמית בולטת,שאת מקצינה לעיתים קרובות.עלייך ללמוד להתמיר את יכולתך לבקר את עצמך ואחרים,ליכולת לבצע דברים באופן שמתקרב לשלמות.זאת אומרת,במקום לשאול "מה עוד אפשר",עלייך ללמוד לענות "עשיתי את אשר אפשר,באופן הטוב יותר". מטרתך בגלגול זה היא להתנתק מחבל הטבור של הורייך.זהו עניין דו משמעי: 1.הורייך הביולוגים,שאת כנראה,באופן מודע או לא מודע,מסרבת לרצוח.סירוב זה,מונע ממך מלהרגיש כשירה להקמת ושימור תא משפחתי משלך.שוב,עניין השאיפה לשלמות,שכאן מתבטא בהערצה לא מודעת לתא המשפחתי שהורייך הקימו,מונעת ממך מלהרגיש שאת מתפקדת כראוי בכל הקשור לתא משפחתי שאת עומדת בראשו. 2.הורייך הרוחניים,כלומר האידיאות המושלמות שכנראה זכית לראות בגילגולך הקודם.אלוהים נתן לך לראות,אבל מה לעשות שיש לו סטייה,לדוד שלנו.הסטייה שלו היא נטייה אובססיבית לראות את עצמו מיושם שעולמנו,באופן הטוב ביותר האפשרי.נסי לתת לעצמך מעט חבל,ולהבין שלכל מגרש,יש כללי משחק וקטלוג הישיגיות שונים. נסי לפתח את יכולת הנתינה שבך.אויש,כמה שאני שונא את המסכנות המובעת במילה הזו,"נתינה".אבל בכל זאת,יש בך היכולת להוות כלי שרת לאחרים,שבאמצעותו קרובייך יכלו להתפתח ו...אולי להבין את אשר את מדיימנת כל העת:השלמות.יש בך הפוטנציאל להפוך למדריך לחיים עבור אחרים,שיודע לדבר "ארצית" ולא רק "רוחנית",ועם זאת מסוגל להביע באופן הנגיש ביותר רעיונות אלוהיים במונחים נהירים לכל אנוש. בסיכומו של דבר,הלחץ שאת כנראה חשה כל חייך,לחץ שמשמעו שאיך שהוא מתפספסות המון איכויות שלך,יילך ויגבר,עד אשר תלמדי לגלם בחומר בר מישוש את חלומותייך,ותלמדי להבין שבכל התמרת חלום לחומר ניטלת מהחלום תכונת הטהורות שלו.התמרה זו,ראוי שתהיה ממוקדת בתא המשפחתי שאת עומדת בראשו,או שתעמדי,ולאחר מכן תמוקד בנסיון להפוך לדמות מדריכה בחייהם של אנשים שלאו דווקא קשורים אלייך רגשית. הכיוון בגלגול הזה הוא מהפנים החוצה-קיבלת מתנה להבחין באלוהים מבצבץ מכל פינה,וכעת עלייך להרגיע אחרים שלא רואים זאת,עלייך להראות להם,בדרכך הייחודית,שיש סיבה לכל מכאוב,תוצאה לכל השקעה...אבל לשם כך עלייך,כמה יפה,להבין זאת בעצמך.

תודה לך איש גדול-על ההשקעה../images/Emo140.gif

קראתי שוב ושוב-הבנתי אינטואיטיבית-זיהיתי בהמון צמתים את הדמות שלי בהסבר שלך. תגובתי הראשונה היתה=וואוו,,,,,זאת אני!ממש אני! ואז הגיעה הגדיה ושאלה=רגע,מדוע להגיד "אמן" על ניתוח של קלפים מקריים? ואם אעשה עוד פריסה ויצאו קלפים אחרים לגמרי? ועניתי=אין מקריות בעולם,,,,,יש סיבה לתוצאה הראשונה שיצאה. ושאלתי היא=באמת,מה קורה אם שואלים אותה שאלה שנית?מה יהיה אז ההסבר?"מותר"? אתה רואה,שוב אני מחפשת את "השלמות",,,,,כאילו,אם אלוהים בעצמו לא יענה לי-אמשיך לפקפק ברעיון,,,,,,מה יהיה? אלו השאלות- וזו התודה

longshut1

New member
תגובות לפריסת קשת בשמיים

כאן,נא הקפידו לשרשר מתחת לנושא הרלוונטי,ואם אין נושא רלוונטי,פשוט לפתוח הודעה חדשה

longshut1

New member
לא יודע אם יש בכלל תשובות

זוהי הודעתה של קשת בשמיים- • אפקט ההפתעה,,,,,,,,חחחחחחחחו קשת בשמים ו שמע,רציתי להיות ילדה טובה ולא לפתוח הודעה חדשה,כי תמיד אתה מבקש זאת. אבל אם כבר נתקעתי כאן-אז מהן התשובות בבקשה? אני לא יודע מה התשובה.אני לא יודע מה לומר לך-מכלול משמעותם של הקלפים כפוטנציאל?המכלול כמשהו שיקרה?היכן הקו המבדיל בין מערך כוחות הפועל,לבין התרחשות בפועל?הכל כל כך לא ברור במיסטיקה,כל כך מופשט,כל כך לא אומר כלום.לפעמים,הטארוט והאסטרולוגיה נדמים בעיני כמכשיר פרופגנדה רב עוצמה,שמצליח לסחוף המונים,בעזרת מילים לועזיות מתוחכמות,ואפס תוכן.כמו הטוטאליטריזם בזמניו הטובים.כן,זה לא קשור לשאלה שלך,אבל-כך המיסטיקה אומרת לי-על מנת לדעת היכן עובר אותו גבול מעורפל בין מערך הכוחות הפועל עלייך שבתוכו יש לך בחירה כיצד לחוותו,לבין התרחשויות בפועל שאין לך בחירת היחוות,עלי "להיטמע בתוך האלוהים" תוך "מודעות מוחלטת".כעת,אולי זו הקריאה המטורפת את ניטשה,ואולי זה סתם מצב רוח מחורפן,אבל לא ברור לי אל מה אני צריך להיטמע-איפה האלוהים הזה?מה,תמיד כשאין מה לומר,אז ממציאים את אלוהים,כדי שנוכל "להיטמע אליו"??לא ברור לי אם חיוב קיום האלוהים הוא ראוי,ולא ברור לי על מה זה מסתמך.לא ברור לי למה הטארוט אינם סתם המצאה פרי מוחו הקודח של האדם הסובל,לא ברור לי החיטוט הבלתי פוסק של אלוהים בי-הכל זה תנועת כוכבים,אפשר להסתכל לנפשי עם חבילת קלפים... קשת,אין לי תשובה בשבילך,ואין לי תשובה בשביל עצמי.אולי אני צריך להפסיק לתת תשובות שאין לי מושג למה הן נכונות חוץ מ"הרגשה" שכנראה תימרנתי את עצמי אליה,ולהתחיל לשאול שאלות.מצטער,אבל אני לא הכתובת,ואולי לא אהיה עוד.

ל-קשת בשמיים-../images/Emo42.gif

אם אני לא טועה,אלי הסביר אין ספור פעמים שמטרת הפורום אינה נתינת פירושים לפריסות. אי לכך,אם תפרשי את הפריסות שעשית,תוכלי להעלות את פירושייך כאן ולקבל עליהן תגובות,העמקה והרחבה,הסברים על קלף זה או אחר,ולפתח דיון על כך.

אפלה מוארת../images/Emo42.gif

הרושם שלי היה שכן עוזרים כאן לפרשן פריסות-בטח למתחילים כמוני,,,,,, חזרתי ואמרתי,שהפרשנות שלי עדיין לוקה במעורבות יתר-ולא במקצוענות הנדרשת. הפריסה שלי כתובה בהודעה באשכול אחר-אשכול ה"ניטשה" מספר 2,,,,,,,,

ל-קשת בשמיים!../images/Emo42.gif

קשת יקרה! אנא קראי שוב את הודעתי לך! אמרתי שתקבלי עזרה והסברים אחרי שתנסי את כוחותייך בפרוש הפריסה שלך!!!!איך תדעי אם לא תנסי?

נו,כעת אתה מבין את האנטיות שלי

כלפי ניטשה????????????????????????? שים לב כיצד נפשו המעוותת,הצליחה לגעת בך ממרחק של שנים! אתה לגמרי מושפע ומוטמע ב"תורתו"-שבשורה התחתונה היא יוצאת נגד התעלותו הרוחנית של כל אדם. עצוב לי לצפות בשינוי שנעשה לך-ראיתי כיצד זה קורה. זה לא משנה אם יש או אין אלוהים=פשוט דרכו אנו מטפסים לגבהים,כי כל מטפס הרים,גם המוכשר ביותר,נעזר בכלים ואביזרים,על מנת להגיע לפיסגה שהוא מסוגל לה,,,,,,

למעלה