שרשור הישרדות לאילנית שלי
חחחחחחחחחחחחחחחח אין ,עם הסיפור הזה: ביקשתי מידיד שלי שיסיע אותי לתל אביב כי הייתי אמורה להחליף מוצר שקניתי "בכיתן", ולא התחשק לי לינהוג. טוב. הוא הגיע והסיע לשם ובדרך חזרה מישהו ניכנס בנו מאחור. ברוך השם לא קרה לי כלום, אבל היתה לי תאונה ליפני שנתיים, ואז קיבלתי מכה בצוואר,אז קצת לי כואב לי וזה יעבור.אבל למה תמיד רוצים אותי מאחור???? למה מקדימה אני לא מספיק נאה???? יום טוב לך אלינקה חביב. אילנית. חיסלת אותי ועוד לא הבנתי הקשר בין 9 גביעים לזה אבל לא משנהחחחח,אבל איזה מגעיל אני,במקום לשאול אותך איך את מרגישה בעקבות התאונה אני נקרע לך כאן,זה ממש לא יפה ולא למקום.אז הנה,איך את מרגישה,אילנית?אני בכלל אומר שזה ידיד שלך שעשה כאן קונספירציה,שתהיה תאונה,ככה שהוא יוכל לבלות איתך זמן נוסף,ואולי להזמין אותך לדייט.לכי תדעי,הבחורים של היום זה לא כמו של פעם,זה פשוט גורם לי להיות חולה מהם.נו,תתחילו עם שרשור "הוא הומו" חחחחחחחחח..תשמעי ממילה,תשמרי על עצמך,אני לא רוצה שיקרה לך כלום יותר ממה שקרה כבר,תשכבי,תנוחי,כי אם לא יירד לי הרייטינג ועוד עלולים להעיף אותי מכאן וזה יהיה קטסטרופה לחיים שלי ושל עם ישראל.. עכשיו,את המשפט הזה-"אבל למה תמיד רוצים אותי מאחור???? למה מקדימה אני לא מספיק נאה???? " המוח העייף שלי לא כל כך הבין,או שמא לא רצה להבין..ממממ...אולי תבהירי לי כדי שאני אדע איך להגיב(ראית איך גברים הם רכיכות?הנה דוגמא חיה)... ואגב אני לא חביב אני בחור כארז עם תלתלים