פריסות ופרשנויות

oliveraf

New member
מה משמעות קלף העולם? ועוד משהו

מה משמעות הקלף העולם ונושא שנימצא בתהליך ועומד להיפתר בימים האלה באיזה פריסה כדי להישתמש כדי לדעת את התשובה לאותו נושא באיזו פריסה לפרוס? אוליברה

chany

New member
אני ב-5 חרבות היום ,לכן החלטתי

נחמדה לכולם. לפי הספר של אריק איל. ומה איתך?????? שבת שלום לך אהובי. מקדישה לך את השיר "סופה מתי יבוא סופה"?

longshut1

New member
שרשור הישרדות לאילנית שלי

חחחחחחחחחחחחחחחח אין ,עם הסיפור הזה: ביקשתי מידיד שלי שיסיע אותי לתל אביב כי הייתי אמורה להחליף מוצר שקניתי "בכיתן", ולא התחשק לי לינהוג. טוב. הוא הגיע והסיע לשם ובדרך חזרה מישהו ניכנס בנו מאחור. ברוך השם לא קרה לי כלום, אבל היתה לי תאונה ליפני שנתיים, ואז קיבלתי מכה בצוואר,אז קצת לי כואב לי וזה יעבור.אבל למה תמיד רוצים אותי מאחור???? למה מקדימה אני לא מספיק נאה???? יום טוב לך אלינקה חביב. אילנית. חיסלת אותי ועוד לא הבנתי הקשר בין 9 גביעים לזה אבל לא משנהחחחח,אבל איזה מגעיל אני,במקום לשאול אותך איך את מרגישה בעקבות התאונה אני נקרע לך כאן,זה ממש לא יפה ולא למקום.אז הנה,איך את מרגישה,אילנית?אני בכלל אומר שזה ידיד שלך שעשה כאן קונספירציה,שתהיה תאונה,ככה שהוא יוכל לבלות איתך זמן נוסף,ואולי להזמין אותך לדייט.לכי תדעי,הבחורים של היום זה לא כמו של פעם,זה פשוט גורם לי להיות חולה מהם.נו,תתחילו עם שרשור "הוא הומו" חחחחחחחחח..תשמעי ממילה,תשמרי על עצמך,אני לא רוצה שיקרה לך כלום יותר ממה שקרה כבר,תשכבי,תנוחי,כי אם לא יירד לי הרייטינג ועוד עלולים להעיף אותי מכאן וזה יהיה קטסטרופה לחיים שלי ושל עם ישראל.. עכשיו,את המשפט הזה-"אבל למה תמיד רוצים אותי מאחור???? למה מקדימה אני לא מספיק נאה???? " המוח העייף שלי לא כל כך הבין,או שמא לא רצה להבין..ממממ...אולי תבהירי לי כדי שאני אדע איך להגיב(ראית איך גברים הם רכיכות?הנה דוגמא חיה)... ואגב אני לא חביב אני בחור כארז עם תלתלים

longshut1

New member
אני מצטער אבל פשוט יורדות לי כאן דמ

דמעות מצחוק אז עדיף לפרוק אותן כאן,מזה המשפט הזה תגידי לי????"אבל למה תמיד רוצים אותי מאחור???? למה מקדימה אני לא מספיק נאה???" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו ,באיזו אדישות את מוציאה משפטים כאלו,קורעים ,יש לך כישרון את,אילנית! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת?ותקחי בחשבון שאני קצת שיכור משוקולד,הרצאה חולנית על מדע באונ´ היום,קריאה מטורפת של ניטשה השפוך הזה------->את מזה מתוקלה כזאתי,אבל לא מהסוג הדביק המגעיל הזה,אלא מהפלפליות שלא מפחדות להיות מי שהן באמת,ככה עם יציאות כאלו מוזרות ומצחיקות,עם רצון לחיים,עם שמחת חיים.....ולפעמים אני חושב לעצמי,הלוואי שבאקסית מסויימת שלי קצת מהחופשי הזה שבך,ביחד עם טוב הלב שלך... אבל זה נאמר תחת השפעת אלכוהול,כאמור(ראית איך אני הורס,אין,ככה זה גברים,עם חרא!!)חחחחחחחחח התגעגעתי!

chany

New member
גיוונים. גיוונים. מכל הכיוונים.

זה מה שהגברים של היום אוהבים. אני חושבת שאני מאוד נאה מלפנים. (ככה אומרים) 178 ס"מ,אונמם 70 קילו. (עסיסית) שיער ארוך שטני אדמוני (ציבעי טמבור ראויים לאמון) ובכל זאת תמיד תוקפים אותי מאחור. אגב הידיד רצה ללכת לבית החולים להביא אישור כדי להיתשתחרר ממילואים,כי הוא קיבל מכה וכאב לו בגב. אבל. הוא הציע לי שליפני שהוא יסע לבית החולים הוא יעלה אלי,הבנתי את הרמז. אבל שלחתי אותו לבית החולים.כי שם יש יתר אחיות רחמניות ממני. אז אל תיתפלא אלינקה על הגברים של היום.

longshut1

New member
אז אולי,נשים יקרות,תסבירו לי דבר אח

אחד-איך זה שאותם גברים שאנו כה מהר מסמנים כרעים,זוכים בבנות הטובות?אני קורא לזה,פרדוקס הרצון לסבל.

chany

New member
בנות נימשכות לסוג כזה של גברים.

אם הן רוצות או לא.אומנם אף אחת לא רוצה ליסבול, ולא אוהבת ליסבול (חוץ מכמה ) אבל גבר, זה כמו תעלומה.ליפני הם נהדרים,ואחרי קצת פחות.,

chany

New member
נשים הן המין היפה, החלש, המתוק,

הטיפוסי, היפייפה. הטהור,...................אבל מכשפות לא קטנות.

chany

New member
אגב אלינקה היום יש לי את

אביר הגביעים, מה הפירוש?????????

chany

New member
היי אלינקה

מה שלום "מנהל השנה?" בפורום???? היום יצא לי יום הדין האם יש לזה קשר לכל מני שמועות שווא?????

longshut1

New member
ממי,שימי פס על ההוא מאתמול

תלמדי להיות אכזרית,ולא להתייחס למה שכל אידיוט קטן אומר.למה צריך להיות אכפת לך מה אפס כזה או אחר חושב עלייך?לא מספיקה לך הערכתך העצמית?היי,אילנית שלי,את הרבה,אבל הרבה יותר איכותית מכדי לייחס חשיבות לכאלו אנשי צומי.בקשר להיום-איזה שמועות שווא?מה קרה?

chany

New member
הכוונה.

לשמעות שהפיצו עלי אתמול. אם זה קשור להיום.

longshut1

New member
דבר ראשון

אני לא יודע מהם השמועות האלו,ואני גם חושב שעצם ההתעסקות בשטויות האלו משחקת לידיהם של דורשי תשומת לב מוגברת.שנית,אני לא יודע למה לחשוב שציור קרטון יכול לנבא מה יהיה,אבל הקומון סנס שלי אומר לי שאם אש ניצתת,והיא מספיק מעניינת,אפקט שרשרת יכול להיווצר שאולי יגרום לך להתייחס לעולם,ולמכרייך הקרובים בצורה שונה לגמרי מאיך שהיית עד היום.אולי כמה פרצופים צריכים להיחשף,ואולי גם אילנית צריכה ללמוד סוף סוף,שהעולם הוא לא זר של שושנים,אלא ברובו קוצים,וכדי לשרוד,כדאי להיות גם לא נחמדים לכולם,ואולי הגיע הזמן שהחברים של אילנית לא יקחו אותה כמובן מאליו,כמין חפץ שאפשר להשתעשע איתו איך שרוצים,ולהתייחס אליו איך שרוצים,הרי בכל מקרה תהיי נחמדה,אולי כדאי באמת..

chany

New member
../images/Emo24.gifבידיוק

אתה צודק 100% אני אקח את זה לתשומת לבי,כל הכבוד לך ממוש.

longshut1

New member
לא,תפסיקי לקחת דברים לתשומת ליבך

ותתחילי להיות מה שאת מסוגלת להיות,לעזאזל,אילנית,את כל כך סקסית,בעלת חן,פשוט איך שבחורה צריכה להיות,ואת נותנת לכולם(וראיתי את זה בפורומים אחרים שאת משתתפת בהם) לטפס עלייך כאילו כלום!כאילו,החיים לא הולכים אחורה כל יום,הזמן רק עובר,והמועקה שאת יודעת-פשוט יודעת-שאת צוברת,רק הולכת וגדלה.הגיע הזמן לרצוח את התדמית הזאת שלך שאת לא סובלת,ואת יודעת כמה באמת את לא סובלת,ובאמת,אבל באמת באמת לשנות דברים.לא לקחת לתשומת לב,ולהחליף את זה בניחוחות משכרים של חביבות שנמאסה עלייך מזמן,אלא פשוט לעשות את העבודה.אילנית,תתעוררי,הגיע הזמן. אני אומר לך את זה באמת מכל הלב,כי ממש התעצבנתי על מה שהלך כאן אתמול,ועל מה שקורה בפורום אחר שאת משתתפת בו.ואם אני ממש התעצבנתי,מה איתך?

XמטאורX

New member
../images/Emo188.gif יום הדין ../images/Emo188.gif

יום הדין
טם טם טם טם!!!... יום טוב לחשבון נפש עם עצמך על כל אותם הדברים שאלי הזכיר לגבייך בשירשור הנוכחי...

למעלה